• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Faceci z Internetu?

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
ano o romantyzm, czyt. wąchanie kwiatków i innego zielsk, o romantyczna muzykę, o kolacje przy świecach, o kwiaty, o zachwyty na jej widok, o powtarzanie masz racje kochanie, oczywiście kochanie, tak będzie kochanie, masz racje kochanie....

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
tak zastanawiałem się cy dobry pomysłem jest robienie z siebie pantoflarza poznając kogoś przez Internet :) są z tego jakieś korzyści, ale w realu inaczej to wygląda :)

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Fakt, i w tym miejscu pojawia się pytanie, czy za wszelka cenę potrzebujemy coś do darmowego rypania aby pokazać piórka, czy w sieci szukamy miłości.

Kobieta

Rikke

Dominujący
Nie jest łatwo kogoś poznać w ten sposób, ale w życiu rzeczywistym też różnie bywa. Na stronach tematycznych można poznać ludzi o tych samych zainteresowaniach, na grupach wsparcia można się "wygadać" i tam znaleźć kogoś z podobnym problemem itp. Zazwyczaj decyduje czysty przypadek, że jest się akurat we właściwym miejscu i czasie i trafia na osobę, z którą zaiskrzy :)

Mężczyzna

Barteq1

Erotoman
Czy umówiliście się kiedyś z kimś przez internet? Jakie wrażenia po spotkaniu?
Tak, ale głównie po kumpelsku. Z kimś z portali randkowych umówiłem się raz, byłem "opcją" na wypadek, gdyby dziewczynie nie udało się zejść z byłym, i utrzymywała moje [wirtualne] zainteresowanie do momentu, w którym jej się to udało. Wolę najpierw trochę poznać kogoś, z kim piszę, a dopiero potem się spotykać :)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Czy to oznacza, że super, czy że złe?

Osobiście spotkałem i poznałem na żywo dwie osoby poznane w internecie, jeśli nie liczyć spotkań forumowych w nieco większych grupach (chodzi o osoby z innych forów, jakby co).
Jeśli chodzi o takie indywidualne spotkania, to dobrze jest dowiedzieć się co nieco o takiej osobie, zanim postanowi się z nią spotkać. Choć ogólnie, preferuję poznawanie się na żywo od czysto internetowych znajomości. Oczywiście w sytuacjach, gdy odległość na to pozwala. Nie jechałbym 500 km specjalnie po to, żeby się z kimś spotkać na parę godzin, jeśli nie miałbym tam innych spraw.

Jeśli chodzi o to forum, to osobami, które chętnie bym poznał na żywo, są: @Rikke @AgaAgnieszka @Nefer @Nimfa69 @chrupka @dessi1979 @ada123 @Aisog01 @W.B. @Kasienkablonde1 @mrumru @Tynka @natipa @Rene93 @Shakalaka @JeanGrey i @sajjanin86 oraz (w mniejszym stopniu) @Olopiotro @Krzysiek96 i @kobieca zabawka

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
@Banisteriopsis2 znaczy super

Wiesz poznałam sporo osób z neta. I nie mówię tu o SF. I o ile w celach stricte towarzyskich nie zawsze się znało człowieków. Jednak mam w tym temacie sporo szczęścia. I też wolę poznanie in live. Choć obecnie mam też te scticte netowe.
Co do odległości to wszystko zależy. Sama byłam w związku z facetem który był 650 km ode mnie. 3 lata się kręciło. Ale fakt że szybki wypad w tym przypadku nie wchodził w grę.
Ja w wymieniona w takim towarzystwie? nie przestajesz mnie zaskakiwać.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
w takim towarzystwie?
W takim, czyli jakim?
Nie wiem, co w tym zaskakującego.
I nie wiem, czy w tym przypadku Twoje zaskoczenie jest pozytywne, czy negatywne.
Są różne powody, z których można uznać, że fajnie by było poznać na żywo daną osobę.
Jasne, w celach stricte towarzyskich nie trzeba na tyle dobrze znać osoby z neta, jak osoby widzianej jako potencjalny partner/partnerka.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
pewnie 90 % ludzi zachowuje się na żywo inaczej niż na forum
Zdarzyło się, że na żywo zachowywałem się lepiej niż na forach. :) I mówili mi to niektórzy forumowicze, których poznałem na żywo na spotkaniach forumowych.
Dużo zależy od poruszanej tematyki, aktualnego nastroju, samopoczucia, tego czy akurat ma się lepszy czy gorszy dzień itd.

Kobieta

aktap90

Cichy Podglądacz
Miałam okazje kogoś poznać przez internet stare dobre GG , on napisał.
Rozmowy trwały dobre trzy lata nim postanowiliśmy wspomnieć słowo realne spotkanie.
Planowaliśmy to pół roku.
Niegdyś nie udawałam i nie udaje kogoś kim nie jestem. Nauczona znajomościami typu koleżanki , przyjaciółki i noże w plecach postanowiłam nigdy nie starać się przypodobać. Albo mnie ktoś akceptuje taką jaką jestem albo baju baj.
Spotkanie planowane wspólnie pół roku.
Do dzisiaj mimo , że już jestem zajęta wiele lat tamta znajomość wryła się w moje życie i chyba tak już zostanie. Poznaliśmy się z najgorszych stron przez GG. Żadne z nas nie używało słodkich sformułowań wobec siebie , mieliśmy swoje nazewnictwo. Spotkanie , on czekał przed hotelem. Nie zawiódł mnie przez lata pisania i opisywania siebie i nie zawiódł jak się spotkaliśmy pierwszy raz. Wtedy chciałam i go na stałe , ale los chciał inaczej. Kto wie , czy jako małżeństwo bylibyśmy ze sobą szczęśliwi jak tamtego weekendu. Będę o nim pamiętać do końca życia :) warto poznawać ludzi ale bez idealizowania . Najlepsza prosta forma.