• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Eventy pomagające poznać mężczyznę/kobietę w całej Polsce

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Pewnie jakaś go chce naciągnąć na kasę i się z nim na razie się bawi.

Naciągnąć? Dorzuciła się do kosztu paliwa, a w podziękowaniu za wygodną podróż samochodem, kupiła dla obojga wejściówki do Babiogórskiego Parku, mimo, że nawet nie zająknąłem się o jakąkolwiek gotówkę czy rekompensatę.

Wszystkim dookoła, próbujesz wmówić jak wygląda "rzeczywistość", bo w gruncie rzeczy tylko zazdrościsz i nie chcesz się pogodzić z faktem, że można poznać kogoś z kręgosłupem moralnym i o zdrowym podejściu do życia.

Ponadto jaki miałaby mieć biznes w naciąganiu "ziomka górskiego"? By jednorazowo zarobić kilka cebulionów, a stracić możliwość wspólnych wyjazdów na których tak bardzo jej zależy? Jesteśmy kumplami do wspólnych wypadów w góry, nie planujemy żadnej głębszej relacji. Od tego mam kilka innych relacji, czas pokaże która z nich rozwinie się w coś poważniejszego - na pewno jednak nie nastąpi to tak szybko jak u Ciebie: gotówka na stół => łóżko.

PS. Jeśli faktycznie zablokowałeś mnie i udzielasz się obok moich wypowiedzi to nie dziwię się, że żadna wartościowa kobieta Cię nie chce.
Gdybyś miał rację w dyskusji, potrafiłbyś ją wyartykułować, gdybyś nie miał racji, ale miałbyś jaja - potrafiłbyś przyznać się do błędu.
W sytuacji, gdy blokujesz innych tylko dlatego bo nie potrafisz "wygrać", zachowujesz się jak biedne urażone dziecko, które tupnie nóżką, strzeli fochem i odwróci się na pięcie dopóki ktoś go nie przeprosi lub nie da cukierka. Za takimi jednak kobiety się nie oglądają.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
A czy ten event bedzie kontynuowany dalej, na inne miasta? Znaczy fajnie jak by był znowu Kraków(mieszkam niedaleko a nic nie słyszałem o tym), albo Kielce, a najlepiej jakieś powiatowe.
Dostałem info od organizatorów, że kolejny event w Krakowie cytując: "Hej! Już niedługo, lipiec - sierpień. Będziemy dawać znać
😃
"

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
@czuly_kochanek a jak tam kontakt z innymi dziewczynami?
- Z "górską ziomką" (pisownia oryginalna - tak się określiła) mieliśmy znów jechać w góry, ale pogoda jest jaka jest...
- Ta która najbardziej zwróciła moją uwagę - nie odpisała, mimo akceptu follow na insta, tak samo jak kolejna.
- Blondi z pierwszej pary uznała, że piszę za długie wiadomości w smsach, bo odpisywałem jej 2-3 zdaniami, gdy ona odpisywała kilkoma słowami 😅
- Ruda, która mnie znalazła po hashtagu, była potężną miłośniczką fantastyki i sportów ekstremalnych, więc tym razem ja odpuściłem - nie moje klimaty.
- Z jedną jednak mam dobry kontakt, jest 6 lat młodsza ode mnie i jesteśmy umówieni na spacer w deszczu by się lepiej poznać. W trakcie pisania wyszło między nami sporo pokrewnych zainteresowań, jak i planów wyjazdowych.

Widzę, że @Sialalalala, jesteś ciekawy rozwoju spraw i robię dla Ciebie za "Modę na sukces" ;) Jednak już zawczasu uprzedzę Cię, że nie przeczytasz ani o tym jak kobieta całuje, ani odczuć z łóżka. O takich tematach na forum nie będę opowiadał, analogicznie do koleżanki z równoległego tematu.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
- Z "górską ziomką" (pisownia oryginalna - tak się określiła) mieliśmy znów jechać w góry, ale pogoda jest jaka jest...
- Ta która najbardziej zwróciła moją uwagę - nie odpisała, mimo akceptu follow na insta, tak samo jak kolejna.
- Blondi z pierwszej pary uznała, że piszę za długie wiadomości w smsach, bo odpisywałem jej 2-3 zdaniami, gdy ona odpisywała kilkoma słowami 😅
- Ruda, która mnie znalazła po hashtagu, była potężną miłośniczką fantastyki i sportów ekstremalnych, więc tym razem ja odpuściłem - nie moje klimaty.
- Z jedną jednak mam dobry kontakt, jest 6 lat młodsza ode mnie i jesteśmy umówieni na spacer w deszczu by się lepiej poznać. W trakcie pisania wyszło między nami sporo pokrewnych zainteresowań, jak i planów wyjazdowych.

Widzę, że @Sialalalala, jesteś ciekawy rozwoju spraw i robię dla Ciebie za "Modę na sukces" ;) Jednak już zawczasu uprzedzę Cię, że nie przeczytasz ani o tym jak kobieta całuje, ani odczuć z łóżka. O takich tematach na forum nie będę opowiadał, analogicznie do koleżanki z równoległego tematu.
Ciekawsze niż Projekt Tinder by @Nieśmiała 🍿🍿🍿 (sorry lasia 😘)

Mężczyzna

Greg.

Erotoman

Dawno już nie czytalem nic równie przydatnego na forum(y)Dzieki

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Rzeczywiście piszesz bardzo długie wiadomości, ale to akurat na plus 👌
Dlatego wzbudzasz zaufanie, ludzie się z Tobą chętnie umawiają chociażby na spacer czy kawę. Masz zasady.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Rzeczywiście piszesz bardzo długie wiadomości, ale to akurat na plus 👌
Na insta pisałem normalne, krótkie zdania. Nawet nie złożone. Coś jak te trzy ;)

Dlatego wzbudzasz zaufanie, ludzie się z Tobą chętnie umawiają chociażby na spacer czy kawę. Masz zasady.
To miłe, że kobiety dostrzegają te cechy ☺️ Na tym forum mam wrażenie, że dawno zapomniane przez facetów.
IMO każdy mężczyzna powinien mieć swoje zasady i trzymać się tych zasad. W śród nich, powinny być m.in. szacunek do kobiety. Nie mam jednak na myśli "szacunku" w postaci sponsorowania jej niczym SIMP, lecz dbanie o jej prywatność, poczucie bezpieczeństwa, a już na pewno przynajmniej w pierwszej fazie znajomości - przewidywalność (nie mam tu na myśli niespodzianek typu bukiecik kwiatów). W późniejszym czasie, gdy para się już pozna, jest też czas na niespodzianki typu niezaplanowane "porwanie" na wyjazd.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Na tym forum mam wrażenie, że dawno zapomniane przez facetów.
IMO każdy mężczyzna powinien mieć swoje zasady i trzymać się tych zasad. W śród nich, powinny być m.in. szacunek do kobiety.
Po chwili refleksji... Dalej ubolewam, że tak niewielu mężczyzn pokazuje się tutaj od strony zasad i męskiej energii.
W tytule forum, owszem, mamy słowo "sex", lecz seks może być satysfakcjonującą chwilą we dwoje, a jednak patrząc po wielu wątkach, jest on jedynie szybkim "wystrzelaniem" się ze spermy i napięcia seksualnego dla wielu z Was.

Nie mam jednak na myśli "szacunku" w postaci sponsorowania jej niczym SIMP, lecz dbanie o jej prywatność, poczucie bezpieczeństwa, a już na pewno przynajmniej w pierwszej fazie znajomości - przewidywalność (nie mam tu na myśli niespodzianek typu bukiecik kwiatów). W późniejszym czasie, gdy para się już pozna, jest też czas na niespodzianki typu niezaplanowane "porwanie" na wyjazd.
Ta część mogła zabrzmieć jakbym wywyższał się, przyznaję - niefortunnie napisałem ten post. W zamyśle miał być wskazówkami, jak możecie zwiększyć szanse na pozytywny rozwój relacji z potencjalnymi partnerkami. Rzecz jasna, przy założeniu, że celujecie w długoterminowe relacje z dojrzałymi emocjonalnie kobietami.