- Z "górską ziomką" (pisownia oryginalna - tak się określiła) mieliśmy znów jechać w góry, ale pogoda jest jaka jest...
- Ta która najbardziej zwróciła moją uwagę - nie odpisała, mimo akceptu follow na insta, tak samo jak kolejna.
- Blondi z pierwszej pary uznała, że piszę za długie wiadomości w smsach, bo odpisywałem jej 2-3 zdaniami, gdy ona odpisywała kilkoma słowami

- Ruda, która mnie znalazła po hashtagu, była potężną miłośniczką fantastyki i sportów ekstremalnych, więc tym razem ja odpuściłem - nie moje klimaty.
- Z jedną jednak mam dobry kontakt, jest 6 lat młodsza ode mnie i jesteśmy umówieni na spacer w deszczu by się lepiej poznać. W trakcie pisania wyszło między nami sporo pokrewnych zainteresowań, jak i planów wyjazdowych.
Widzę, że
@Sialalalala, jesteś ciekawy rozwoju spraw i robię dla Ciebie za "Modę na sukces"

Jednak już zawczasu uprzedzę Cię, że nie przeczytasz ani o tym jak kobieta całuje, ani odczuć z łóżka. O takich tematach na forum nie będę opowiadał, analogicznie do koleżanki z równoległego tematu.