• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Eventy pomagające poznać mężczyznę/kobietę w całej Polsce

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Masz na myśli, że kobieta chce tylko porozmawiać, a mężczyzna i tak liczy na coś więcej? Dużo zależy od dojrzałości emocjonalnej obojga o co coraz ciężej w tych czasach, gdy pokolenie tiktoka staje się w coraz większej części pełnoletnie.
W samej rozmowie już są pewne granice. Każdy/a ma różny dystans na który może/chce sobie pozwolić.

Kobieta

Karotka

Podrywacz
Laska, która idzie z nieznajomym w góry? Mocno lekkomyślne
No ja bym się bała, w górach nie uciekniesz 🫣...
Choć muszę przyznać że też lekkomyślnie w tym roku postąpiłam i jechałam w jednym aucie bmw z wsm nieznajomym, bo nawet nie przedstawiliśmy się 😆 (dopiero na końcu jak mnie odwiózł pod dom, ale też tylko po imieniu). Tylko znałam jego nick z insta i on moją nazwę z bloga. Mało co wiedziałam o nim i jak powiedział że pojedziemy gdzieś na miejscówkę to ja się zgodziłam od razu. A nawet nie pomyślałam że to w końcu facet i w dodatku obcy tylko taka łatwowierna że nic się nie stanie- no to wsm nic się nie stało ale jak gadał aluzje chyba z podtekstami (chyba- bo ja tak zrozumiałam że chodzi mu o coś więcej niż kumpelskie spotkanie, ale mama mi mówiła, że źle go zrozumiałam) to lekko dostałam paranoi, bo gdzie bym uciekła na polanie 🫣😵💫, ani nic do obrony nie miałam.....

Ale ostatnio też znowu popełniłam wbrew kodeksowi bezpieczeństwa. Bo tym razem przyjechał z innego miasta i poszliśmy na taras w moim domu - no ja wsm nie chciałam go do domu zapraszać żeby znał mój adres. No i na szczęście też nic nie zrobił mi, choć chyba chciał coś więcej (całowanie, przytulanie) bo pytał czy nie szukam męża i wgl gadał jakby przerobił mój ogródek, że on by se zrobił chatkę z fosą.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No ja bym się bała, w górach nie uciekniesz 🫣...
Choć muszę przyznać że też lekkomyślnie w tym roku postąpiłam i jechałam w jednym aucie bmw z wsm nieznajomym, bo nawet nie przedstawiliśmy się 😆 (dopiero na końcu jak mnie odwiózł pod dom, ale też tylko po imieniu). Tylko znałam jego nick z insta i on moją nazwę z bloga. Mało co wiedziałam o nim i jak powiedział że pojedziemy gdzieś na miejscówkę to ja się zgodziłam od razu. A nawet nie pomyślałam że to w końcu facet i w dodatku obcy tylko taka łatwowierna że nic się nie stanie- no to wsm nic się nie stało ale jak gadał aluzje chyba z podtekstami (chyba- bo ja tak zrozumiałam że chodzi mu o coś więcej niż kumpelskie spotkanie, ale mama mi mówiła, że źle go zrozumiałam) to lekko dostałam paranoi, bo gdzie bym uciekła na polanie 🫣😵💫, ani nic do obrony nie miałam.....

Ale ostatnio też znowu popełniłam wbrew kodeksowi bezpieczeństwa. Bo tym razem przyjechał z innego miasta i poszliśmy na taras w moim domu - no ja wsm nie chciałam go do domu zapraszać żeby znał mój adres. No i na szczęście też nic nie zrobił mi, choć chyba chciał coś więcej (całowanie, przytulanie) bo pytał czy nie szukam męża i wgl gadał jakby przerobił mój ogródek, że on by se zrobił chatkę z fosą.
Przeczytaj to co napisałaś, później przeczytaj to co pisałaś wcześniej w postach. Następnie przeanalizuj co piszesz o swojej matce w kontekście nieznanego Ci mężczyzny, a na końcu zastanów się czy ktokolwiek na forum uwierzy Ci w tą opowieść w której wodze fantazji zostały luźno puszczone.

EDIT:
1. Gdzie masz w górach uciekać? Wystarczy, że podejdziesz do innych ludzi
2. jechałam w jednym aucie bmw z wsm nieznajomym - wstydzisz się o wiele bardziej subtelnych rzeczy (przynajmniej tak piszesz)
3. "ale mama mi mówiła, że źle go zrozumiałam" - matki "zawsze" tak uspakajają córki, szczególnie gdy mają jechać na polanę z nieznajomym o którym nic nie wiedzą
4. "poszliśmy na taras w moim domu [...] nie chciałam go do domu zapraszać żeby znał mój adres" - a to nie jest tak, że taras ma się w domu?

A na koniec, wcześniej skracałaś Cb (na co @Krystyna.X zwracała Ci uwagę), teraz jakieś "wsm" co właściwie niewiadomo co znaczy... Pisząc z ludźmi, pisz tak by nie musieli Googlać co miałaś na myśli.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Karotka

Podrywacz
1. Gdzie masz w górach uciekać? Wystarczy, że podejdziesz do innych ludzi
No jakbym poczuła się niebezpiecznie z nieznajomym, o to mi chodziło...

jechałam w jednym aucie bmw z wsm nieznajomym - wstydzisz się o wiele bardziej subtelnych rzeczy (przynajmniej tak piszesz)
Nie wiem czy dobrze rozumiem, mógłbyś wyjaśnić swoją myśl?

"ale mama mi mówiła, że źle go zrozumiałam" - matki "zawsze" tak uspakajają córki, szczególnie gdy mają jechać na polanę z nieznajomym o którym nic nie wiedzą
Znaczy mama wgl nie wiedziała że pojadę z nim ani ja sama o tym nie wiedziałam. Dopiero na miejscu spotkania się o tym dowiedziałam i się zgodziłam (o zgrozo 🫣)

poszliśmy na taras w moim domu [...] nie chciałam go do domu zapraszać żeby znał mój adres" - a to nie jest tak, że taras ma się w domu?
No tak w domu, ale nie chciałam koniec końców przekraczać mojej granicy komfortu a nie umiałam odmówić I powiedzieć stanowcze "nie".

wcześniej skracałaś Cb (na co @Krystyna.X zwracała Ci uwagę), teraz jakieś "wsm" co właściwie niewiadomo co znaczy... Pisząc z ludźmi, pisz tak by nie musieli Googlać co miałaś na myśli.
Widocznie jesteśmy z innych pokoleń, wszyscy młodzi używają takich skrótów i ludzie rozumieją 🤷‍♀️. Nawet czasem bardziej skomplikowanych używają....
Hehe jeszcze nie uczylam znaczenia skrótów 😆🤣, polecam znać 😁.
Cb - ciebie
Wsm - w sumie
Wgl - w ogóle
Nwm - nie wiem

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
W samej rozmowie już są pewne granice. Każdy/a ma różny dystans na który może/chce sobie pozwolić.
Powiem nawet więcej na ten temat. Jak nawet nie umyślnie przekroczyć tą granicę to natychmiast jesteś wrogiem dla tej osoby, po odcięciu kontaktu,i jakąkolwiek więź przechodzi w niebyt. Takie są realia online znajomości.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Prawdziwe historie, nic nie jest zmyślone. Mam filmiki i nagrania. Przykro mi że nie wierzysz 😔
Mam czasem wrażenie, jakby dwie dziewczyny pisały z jednego konta. Raz super pewna siebie sprzedająca majtki, potem druga totalnie bojąca się jakiegokolwiek działania. Później znów pierwsza jedzie gdzieś z nieznajomym, by druga chwilę później bała się pójść choćby na event czy randkę z chłopakami którzy ją zapraszają.

No jakbym poczuła się niebezpiecznie z nieznajomym, o to mi chodziło...
No to w górach nie masz ścian. Masz duże wolne przestrzenie, masę ludzi wokoło, a poza tym zazwyczaj już na pierwszym spotkaniu da się wyczuć czy ktoś jest creepem od którego miałabyś uciekać czy gościem, z którym w razie niepowodzenia randki grzecznie możesz się pożegnać i każde odejdzie w swoją stronę. Ponoć kobiety mają intuicję 🤔

Nie wiem czy dobrze rozumiem, mógłbyś wyjaśnić swoją myśl?
Miałem na myśli, że ponoć pojechałaś na jakiś wypizdów z nieznajomym, którego nawet imienia czy innych danych nie znałaś, a gdy masz iść choćby na zwykły masaż intymny, gdzie wiesz że gość będzie przystojny i nic Ci nie zrobi, to już się obawiasz. Trochę się to nie klei.

Znaczy mama wgl nie wiedziała że pojadę z nim ani ja sama o tym nie wiedziałam. Dopiero na miejscu spotkania się o tym dowiedziałam i się zgodziłam (o zgrozo 🫣)
Czekaj... ile Ty masz lat? Mentalnie brzmisz trochę jak 9-latka, której ktoś zaoferował lizaka.

No tak w domu, ale nie chciałam koniec końców przekraczać mojej granicy komfortu a nie umiałam odmówić I powiedzieć stanowcze "nie".
Kolejna rzecz która się nie klei. Nie chciałaś podawać adresu, ale adres Twojego tarasu gościu i tak miał czyli domu? xD

Widocznie jesteśmy z innych pokoleń, wszyscy młodzi używają takich skrótów i ludzie rozumieją 🤷‍♀️. Nawet czasem bardziej skomplikowanych używają....
Hehe jeszcze nie uczylam znaczenia skrótów 😆🤣, polecam znać 😁.
Cb - ciebie
Wsm - w sumie
Wgl - w ogóle
Nwm - nie wiem
Jest taki stary zwyczaj, że dołączając do większości, zaczynasz używać zwrotów zrozumiałych dla większości.
A więc zaryzykuję stwierdzenie, że średnia forumowiczów jest w okolicach 30-tki jeśli nie wyżej.
Więc proponuję, abyś używała pełnych form ;)

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Powiem nawet więcej na ten temat. Jak nawet nie umyślnie przekroczyć tą granicę to natychmiast jesteś wrogiem dla tej osoby, po odcięciu kontaktu,i jakąkolwiek więź przechodzi w niebyt. Takie są realia online znajomości.
No dobra, ale dlaczego zakładasz tylko opcję online? W moich podpunktach poruszyłem opcję znajomości normalnej, analogowej. Wtedy najczęściej da się wyratować zwykłym przepraszam, za przekroczenie jej granicy.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Unikasz również błędnego interpretowania Twoich słów przez drugą osobę, gdy oprócz samej treści dołączona jest intonacja. Ponadto jesteś w stanie wyłapać gdy coś kobiecie nie leży widząc grymas na jej twarzy i zawczasu skorygować treść, która mogła być błędnie odebrana.

Mężczyzna

maciek2850

Cichy Podglądacz
A czy ten event bedzie kontynuowany dalej, na inne miasta? Znaczy fajnie jak by był znowu Kraków(mieszkam niedaleko a nic nie słyszałem o tym), albo Kielce, a najlepiej jakieś powiatowe.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
A czy ten event bedzie kontynuowany dalej, na inne miasta? Znaczy fajnie jak by był znowu Kraków(mieszkam niedaleko a nic nie słyszałem o tym), albo Kielce, a najlepiej jakieś powiatowe.
Raczej taki event to trudny do zorganizowania jest, to nie są szybkie randki, gdzie jest 20 osób i można je łatwo upchnąć w pubie. A przecież potem jakieś after było. Więc pewnie raz w roku coś takiego może być, jeśli pomysł się przyjmie.