• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Eventy pomagające poznać mężczyznę/kobietę w całej Polsce

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
A rzućcie to wszystko i zróbmy zlot użytkowników SF
Co by tam się działo...

A no tak, w realu to trzeba by dużo ścian do podpierania zorganizować ;)

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Ale on serio kogoś tam poznał, bo widziałam ich relację z wycieczki górskiej ;)
Maruderzy i tak nie uwierzą, choćby mieli dostęp do tej IG relacji ;) Nie ma sensu wyprowadzać ich z błędu. Dziewczyny na OF i prostytutki też potrzebują zarabiać 🤷‍♂️

Laska, która idzie z nieznajomym w góry? Mocno lekkomyślne, takie rzeczy za bardzo się nie zdarzają. No chyba, że @czuly_kochanek wygląd ma minimum 8/10.
Bardziej "lekkomyślne" jest umawianie się przez Tindera, gdzie nie masz okazji zawczasu poznać człowieka na żywo, czy idąc dalej - umawianie się na ONS z kimś poznanym w internetach. Tutaj dziewczyna miała możliwość poznać mnie na żywo, złapaliśmy dobry kontakt, pojawiły się wspólne tematy, a na Babiej był wczoraj spory ruch, więc co by jej groziło? W najgorszym wypadku wrócilibyśmy osobno do naszych mieszkań.

Co by tam się działo...
Kto chciał się poznać na żywo ten już to zrobił lub zrobi w niedalekiej przyszłości. Natomiast patrząc, że część osób na forum to spermiarze, kobiety nie byłyby zainteresowane spotkaniem. Druga część to miłośnicy skrajnych perwersji, którzy prawdopodobnie nie chcieliby być na żywo kojarzeni z tym co robią, a trolli/botów zwyczajnie by nie było.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Ale po co, zaproszone by były wszystkie kobiety plus faceci mający min. 180cm, 6pak i 20cm w majtkach. I by nie było problemu, że facetów jest więcej :p
Nie no sorry, Ty musisz być trollem lub botem, albo mieć agenta AI, który pisze Ci takie bzdury 🤣

Zaproszone byłyby wszystkie osoby, które nie piszą jak potłuczone ;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Co by tam się działo...

A no tak, w realu to trzeba by dużo ścian do podpierania zorganizować ;)
Wielokrotnie bywałam na tzw meetingach beztabu, z innego forum i nie była to orgia, a spotkanie ludzi niebojących się rozmawiać o seksie w restauracji.
Dobra, czasem wynikały z tego wielokąty, ale to w mniejszych podgrupach i nie jako punkt programu, a takie przypadkowe następstwo.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
I tutaj użyłaś słowa klucz... Tam IMO był nieco inny klimat niż tutaj.
Bo była moderacja, tu oczywiście, że bym na coś takiego nie poszła. To też nie było takie otwarte spotkanie z podanym miejscem i czasem, na początku tylko miasto i lista gości i tylko oni dostawali konkretne informacje odnośnie lokalizacji. Ale rzeczywiście, klimat był inny.
A tu jak ludzie chcą się spotykać to się cały czas spotykają ;)

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Nie no sorry, Ty musisz być trollem lub botem, albo mieć agenta AI, który pisze Ci takie bzdury 🤣

Zaproszone byłyby wszystkie osoby, które nie piszą jak potłuczone ;)
Ja podaję tylko sposób jak uniknąć zbyt dużej przewagi liczebnej facetów. Zresztą, żadna szanująca się kobieta z tego forum nie rozmawiałaby nawet z kimś, kto np. ma lekki brzuszek, czy jest karłem :p

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Patrząc z psychologicznego punktu widzenia, najbardziej zwracamy jako ludzkość uwagę na skrajności, szczególnie te negatywne z naszego punktu widzenia lub nam zagrażające. Dlatego wielu mężczyzn dostrzega tylko te chore wymagania stawiane przez promil krzykaczek. W konsekwencji zaraźliwości takich przekonań, młode dziewczyny bez innych doświadczeń łykają te chore wzorce i przez to mamy co mamy. Mocno generalizując, bo znajdą się wyjątki potwierdzające regułę, dla mnie kobiety do rocznika '93-95 włącznie są najlepsze jeśli chodzi o życiowe podejście. Wychowały się jeszcze bez tik toków i innych toksycznych social-shit-media, dzięki czemu rozmawiały z koleżankami ze swojej okolicy. Nie były podatne na trendy z USA (gdzie widzimy jak rozpada się społeczeństwo) czy na celowe manipulowanie ze wschodu, które ma skłócić i zniszczyć Polaków, przez co załamać dzietność i osłabić gospodarkę. Do rocznika 2000, jest pół na pół, natomiast po 2000 to już w większości dramat.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ja podaję tylko sposób jak uniknąć zbyt dużej przewagi liczebnej facetów. Zresztą, żadna szanująca się kobieta z tego forum nie rozmawiałaby nawet z kimś, kto np. ma lekki brzuszek, czy jest karłem :p
Nie wszyscy ludzie nawiązują też kontakty i relacje w celach seksualnych bądź matrymonialnych. Dużo ludzi po prostu przechodzi też z internetu do bycia tak zwyczajnie i po ludzku znajomymi. Takie relacje też są niesamowicie cenne więc nawet jak ktoś ma słabość do 8paka to nie będzie miał problemu z nawiązaniem znajomości koleżeńskiej z posiadaczem bojlera.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Nie wszyscy ludzie nawiązują też kontakty i relacje w celach seksualnych bądź matrymonialnych. Dużo ludzi po prostu przechodzi też z internetu do bycia tak zwyczajnie i po ludzku znajomymi. Takie relacje też są niesamowicie cenne więc nawet jak ktoś ma słabość do 8paka to nie będzie miał problemu z nawiązaniem znajomości koleżeńskiej z posiadaczem bojlera.
Kurna co to 8pak? :ROFLMAO:

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Spokojnie nie nakręcaj się, na takie eventy, wszystko to ustawka, ja 3 razy byłem i nic a 120 pln za każdym razem wydałem, jako facet, gdzie dziewczyny tylko po 40 pln płaciły, więc jest to kolejne oszustwo i nabijanie frajerów/facetów na kasę a nic z tego nie ma.

A na dziwkę ile wydałeś?

@czuly_kochanek świetna inicjatywa. Super, że wyszukujesz takie wydarzenia i bierzesz w nich udział. Do odważnych świat należy a dodatkowo jest to idealna szansa na poznanie kogoś ciekawego, być może nawet na całe życie. Jesteś już co najmniej o krok dalej od tych wszystkich malkontentów co wolą mówić, że coś jest niemożliwe a wystarczy wziąć sprawy w swoje własne ręce. Przekaże informacje o evencie mojej znajomej, na pewno chętnie skorzysta.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Nie wszyscy ludzie nawiązują też kontakty i relacje w celach seksualnych bądź matrymonialnych. [...]
Tu jest właśnie pies pogrzebany... (@Greg. wcale Ci nie grożę ;)).

Forum ma w nazwie "sex", więc przypuszczam, że przynajmniej część narzekających mężczyzn na brak chętnych kobiet wyobraża sobie scenariusz typu:
- Cześć [DICK_PIC]
- O cześć, masz zajebistego! dziś? u Ciebie czy u mnie?

Natomiast w moim odczuciu (panie, poprawcie mnie jeśli się mylę):
1. Kobiety szukające tylko seksu, zwrócą głównie uwagę na wizualną TOPkę facetów, ew. trochę poniżej TOPki, jeśli ma dobre referencje w łóżku
2. Kobiety otwarte na seks, ale bez ciśnienia, będą patrzyły w pierwszej kolejności na emocje które towarzyszą im podczas poznawania mężczyzny
3. Kobiety zainteresowane wartościowym związkiem, będą patrzyły czy dobrze i bezpiecznie czują się przy danym mężczyźnie, zwrócą uwagę na przemyślane decyzje mężczyzny, czy jest zaradny życiowo i czy nie ma ciągot do innych kobiet w tym czasie. Ponadto proces poznawania się, przytulenia, pocałunku czy po dłuższym czasie seksu będzie bardziej rozciągnięty w czasie niż seks na 3-4 randce (właśnie te najczęściej mówią, że nie mają parcia na związek)
4. Na koniec kobiety, które po prostu chcą poszerzyć krąg swoich znajomych, ale wiedząc, że też mogą bez skrępowania pogadać o seksie, nawet bez działań fizycznych w tym kierunku

Kobiety które chcą być w związku, ale facet tylko musi się im podobać, a "dalej to już jakoś będzie" są IMO puste i nie są dobrym wyborem, to właśnie te na które najwięcej maruderów tutaj narzeka, co potwierdzałoby, że ludzie patrzą głównie na zagrażające im skrajności.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
1. Kobiety szukające tylko seksu, zwrócą głównie uwagę na wizualną TOPkę facetów, ew. trochę poniżej TOPki, jeśli ma dobre referencje w łóżku
Tu się całkowicie zgadzam
2. Kobiety otwarte na seks, ale bez ciśnienia, będą patrzyły w pierwszej kolejności na emocje które towarzyszą im podczas poznawania mężczyzny
Zazwyczaj na tych emocjach się i kończy znajomość. Większość kobiet przeraża sama myśl że może dojść do spotkania.
3. Kobiety zainteresowane wartościowym związkiem, będą patrzyły czy dobrze i bezpiecznie czują się przy danym mężczyźnie, zwrócą uwagę na przemyślane decyzje mężczyzny, czy jest zaradny życiowo i czy nie ma ciągot do innych kobiet w tym czasie. Ponadto proces poznawania się, przytulenia, pocałunku czy po dłuższym czasie seksu będzie bardziej rozciągnięty w czasie niż seks na 3-4 randce (właśnie te najczęściej mówią, że nie mają parcia na związek)
Żeby na tyle poznać osobę to SF czy jakiekolwiek eventy kompletnie nic nie wnoszą.
4. Na koniec kobiety, które po prostu chcą poszerzyć krąg swoich znajomych, ale wiedząc, że też mogą bez skrępowania pogadać o seksie, nawet bez działań fizycznych w tym kierunku
Tu zależy czy jest wyznaczona granica tej znajomości po obu stronach. Zazwyczaj ta granica bardzo się różni.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Zazwyczaj na tych emocjach się i kończy znajomość. Większość kobiet przeraża sama myśl że może dojść do spotkania.
Zakładam, że doszło do spotkania na żywo. Poznaliście się np. na evencie j/w, koncercie, w pracy, znacie się z otoczenia. Choć i tu na SF są kobiety otwarte na tego typu spotkania.

Żeby na tyle poznać osobę to SF czy jakiekolwiek eventy kompletnie nic nie wnoszą.
Jak wyżej, nie mówię tu o pisaniu na SF. Event natomiast jest okazją to luźnego zorientowania się czy "nadajecie na tych samych falach". Później gdy macie już do siebie kontakt, możecie się spisać na pierwsze spotkania 1:1.

Tu zależy czy jest wyznaczona granica tej znajomości po obu stronach. Zazwyczaj ta granica bardzo się różni.
Masz na myśli, że kobieta chce tylko porozmawiać, a mężczyzna i tak liczy na coś więcej? Dużo zależy od dojrzałości emocjonalnej obojga o co coraz ciężej w tych czasach, gdy pokolenie tiktoka staje się w coraz większej części pełnoletnie.