Dlaczego mam takich rzeczy nie pisać?
mam prawo wyrazić swoje zdanie poprzez doświadczenie. Wygrywa ten, kto ma i może dać więcej...
I ogólnie mówicie, że panny preferują takie kutasy? Serio?
Przecież to monstrum nigdzie nie pasuje... ani to przyjemne lizać taką pałkę ani tym bardziej ujeżdżać :/
Mogę się z tym zgodzić, ale niektóre pewnie piszą takie rzeczy, aby zniechęcić faceta do podrywu.Są takie co piszą od razu że takim poniżej 18cm dziękują![]()
Oto wnioski z eksperymentu, którego już nie chcę robić:To w koncu jakie wnioski? Trzeba miec wypchane po brzegi spodnie i konto?
Mogę się z tym zgodzić, ale niektóre pewnie piszą takie rzeczy, aby zniechęcić faceta do podrywu.
Jak to nieciekawskie? Tak samo jak faceci są ciekawi kobiecych kształtów tak samo dziewczynyNiby dziewczyny nieciekawskie
Faceci sa ciekawi 90% kobiet, kobiety odwrotnie, ogladaja sie moze za 10% najatrakcyjniejszych facetow.Jak to nieciekawskie? Tak samo jak faceci są ciekawi kobiecych kształtów tak samo dziewczyny
Oczywiscie, wez jednak pod uwage, ze faceci dziela dziewczyny na dwie grupy: na jedna noc, lub na trochę dłużejJak to nieciekawskie? Tak samo jak faceci są ciekawi kobiecych kształtów tak samo dziewczyny
Mnie większość kobiet się nie podoba. Kuszące są tylko te z obfitym kształtami, acz wyglądać muszą zdrowo, damsko.Faceci sa ciekawi 90% kobiet, kobiety odwrotnie, ogladaja sie moze za 10% najatrakcyjniejszych facetow.
Nie zawsze, bo mnie w jakiś cholerny sposób zauroczyło jej, oczywiście poza "walorami": sama smaruje zawias w drzwiach i wymieniam żarówki.Mnie większość kobiet się nie podoba. Kuszące są tylko te z obfitym kształtami, acz wyglądać muszą zdrowo, damsko.
Oglądają- pewnie tak!Faceci sa ciekawi 90% kobiet, kobiety odwrotnie, ogladaja sie moze za 10% najatrakcyjniejszych facetow.
I co w nich was pociaga? Ten brak atrakcyjnosci?Jednak pociągają nas Ci mniej atrakcyjni![]()
Mają w głowie coś więcej niż narcyzm. Nie myślą tylko o tym by im było dobrze.I co w nich was pociaga? Ten brak atrakcyjnosci?
Gdyby tak bylo, to nie mialabys sily pisac na forum przez przemeczenie ciaglym seksem.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Eksperyment z ta sama płcią | Fantazje erotyczne | 12 | |
![]() |
Nastolatki Eksperyment | Opowiadania erotyczne | 3 | |
![]() |
Nic śmiesznego | Seks | 3 | |
S | 20 lat i nic | Pierwszy raz | 57 | |
S | Ostry sex W naturze nic nie ginie. | Opowiadania erotyczne | 0 |