Zarabianie na yt nie jest takie proste- trzeba na bieżąco dodawać interesujący contentNabił tu sporo widzów. Gdyby zrobił z tego filmik i rzucił na yt... skończyłaby się jego bieda.
są na to dobre sposobySuper!Tylko jak to doczepić, żeby nie zjeżdżało jak się wsadzi w majty...
Zresztą Sajanin na pewno rozkmini ten problem w 30 sekund
![]()
Hmm... To pokaż Nam te sposobysą na to dobre sposoby![]()
Przyjadę do ciebie to ci pokaże, będziesz miała okazje na własne oczy zobaczyćHmm... To pokaż Nam te sposoby![]()
Hmmm to większej ilości dziewczynom chcesz pokazaćPrzyjadę do ciebie to ci pokaże, będziesz miała okazje na własne oczy zobaczyć![]()
Nie tylko pokazać, ale przede wszystkim wypróbowaćHmmm to większej ilości dziewczynom chcesz pokazać![]()
Jak przyjeżdżasz to przyjedź do mnie 600 kmNie tylko pokazać, ale przede wszystkim wypróbować![]()
Nie wiem już jak to jest, niby wszystkie mówią "rozmiar nie ma znaczenia", ale na sam widok większego bolca już im leci po nogach, jednym słowem kobiety![]()
Ale to nie nam leci po nogachAle wy jesteście durni z tymi penisamiFiutocentryzm
![]()
Od razu mi się przypomniała scena z Nic Śmiesznego, jak można by przymocować.są na to dobre sposoby![]()
W ten sposób "ucięty" zostaje przedmiot sporu, Ciekawe co One na toOd razu mi się przypomniała scena z Nic Śmiesznego, jak można by przymocować.
"No te chuje zrobili tego chuja na drucie zbrojeniowym! I on mi przecina… chuja!"
To była tylko tekstowa prowokacja SAJA z czasów jego literackiej świetności na forum, dedykowana w zasadzie kilku dziewczynomA tak z ciekawości to autor w końcu zrobił ten filmik czy nie? Przekopałem się na szybko przez 12 stron wątku i w gąszczu sporów o wielkość kutasów nie wyłapałem...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Eksperyment z ta sama płcią | Fantazje erotyczne | 12 | |
![]() |
Nastolatki Eksperyment | Opowiadania erotyczne | 3 | |
![]() |
Nic śmiesznego | Seks | 3 | |
S | 20 lat i nic | Pierwszy raz | 57 | |
S | Ostry sex W naturze nic nie ginie. | Opowiadania erotyczne | 0 |