Dlaczego mam takich rzeczy nie pisać? mam prawo wyrazić swoje zdanie poprzez doświadczenie. Wygrywa ten, kto ma i może dać więcej...
I ogólnie mówicie, że panny preferują takie kutasy? Serio?
Przecież to monstrum nigdzie nie pasuje... ani to przyjemne lizać taką pałkę ani tym bardziej ujeżdżać :/
Mogę się z tym zgodzić, ale niektóre pewnie piszą takie rzeczy, aby zniechęcić faceta do podrywu.Są takie co piszą od razu że takim poniżej 18cm dziękują
Oto wnioski z eksperymentu, którego już nie chcę robić:To w koncu jakie wnioski? Trzeba miec wypchane po brzegi spodnie i konto?
Mogę się z tym zgodzić, ale niektóre pewnie piszą takie rzeczy, aby zniechęcić faceta do podrywu.
@sajjanin86 masz jeszcze zdjęcie z eksperymentu?Oto wnioski z eksperymentu
Jak to nieciekawskie? Tak samo jak faceci są ciekawi kobiecych kształtów tak samo dziewczynyNiby dziewczyny nieciekawskie
Faceci sa ciekawi 90% kobiet, kobiety odwrotnie, ogladaja sie moze za 10% najatrakcyjniejszych facetow.Jak to nieciekawskie? Tak samo jak faceci są ciekawi kobiecych kształtów tak samo dziewczyny
Oczywiscie, wez jednak pod uwage, ze faceci dziela dziewczyny na dwie grupy: na jedna noc, lub na trochę dłużejJak to nieciekawskie? Tak samo jak faceci są ciekawi kobiecych kształtów tak samo dziewczyny
Mnie większość kobiet się nie podoba. Kuszące są tylko te z obfitym kształtami, acz wyglądać muszą zdrowo, damsko.Faceci sa ciekawi 90% kobiet, kobiety odwrotnie, ogladaja sie moze za 10% najatrakcyjniejszych facetow.
Nie zawsze, bo mnie w jakiś cholerny sposób zauroczyło jej, oczywiście poza "walorami": sama smaruje zawias w drzwiach i wymieniam żarówki.Mnie większość kobiet się nie podoba. Kuszące są tylko te z obfitym kształtami, acz wyglądać muszą zdrowo, damsko.
Oglądają- pewnie tak!Faceci sa ciekawi 90% kobiet, kobiety odwrotnie, ogladaja sie moze za 10% najatrakcyjniejszych facetow.
I co w nich was pociaga? Ten brak atrakcyjnosci?Jednak pociągają nas Ci mniej atrakcyjni
Mają w głowie coś więcej niż narcyzm. Nie myślą tylko o tym by im było dobrze.I co w nich was pociaga? Ten brak atrakcyjnosci?
Gdyby tak bylo, to nie mialabys sily pisac na forum przez przemeczenie ciaglym seksem.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Eksperyment z ta sama płcią | Fantazje erotyczne | 12 | |
Nastolatki Eksperyment | Opowiadania erotyczne | 3 | ||
Nic śmiesznego | Seks | 3 | ||
S | 20 lat i nic | Pierwszy raz | 57 | |
S | Ostry sex W naturze nic nie ginie. | Opowiadania erotyczne | 0 |