Zagadała w następny dzień proponując kawę w starbucks (nie piją takiej luksusowej wody w tekturowym kubku) nawet jej nie słuchałem, bo byłem zajęty czymś innym - nie żałuję.
Też tak pomyślałem, ale na razie nie chcę nic planować bo może okazać się, że już nie spotkam ją w autobusie.Przecież nic nie stracisz a może się okazać że będę fajnie
Jeśli mowa o tej kobitce, która zdominowała Cię w autobusie samym spojrzeniem, to raczej ona robiłaby z Tobą nierzeczne rzeczy a nie Ty z niąKusi mnie spotkanie... zwłaszcza, że mam ochotę na niegrzeczne rzeczy hmm
O niej właśnie mowa, ale narazie siedzę cichoJeśli mowa o tej kobitce, która zdominowała Cię w autobusie samym spojrzeniem, to raczej ona robiłaby z Tobą nierzeczne rzeczy a nie Ty z nią
Tego nie wiem, ale sądzę że taki przypadek spotkania wynosi 1 na 1000
Mam jeden atrybut, który mógłbym wykorzystać ale musiałaby wytrzymać chociaż godzinę i bez odpoczynku - nie ma że boli
Co do geja to masz rację, ale to drugie chyba niekoniecznie. Wydaje mi się, że masz bardzo zaniżoną samoocenę. Niepotrzebnie i bezpodstawnie.Rola geja nie pasuje do mnie, bo nie jestem przystojny
I ogólnie mówicie, że panny preferują takie kutasy? Serio?Trochę wystraszyłaby się, gdyby takiego zobaczyła
Jeżeli panna, o którą starałem się przez długi czas... naprawdę długi czas i poświęciłem wiele, stawiając praktycznie wszystko - mówi mi, że nie chce takiego faceta jak ja, bo jestem za biedny... no to sorry, ale jak po takim ciosie można myśleć pozytywnie i nie mieć zaniżonej samooceny.Wydaje mi się, że masz bardzo zaniżoną samoocenę. Niepotrzebnie i bezpodstawnie.
Każdy facet na tym forum chciałby mieć takie monstrum, taki ding dong dodaje pewności siebie i powala konkurencję.I ogólnie mówicie, że panny preferują takie kutasy? Serio?
Przecież to monstrum nigdzie nie pasuje... ani to przyjemne lizać taką pałkę ani tym bardziej ujeżdżać :/
Trochę wystraszyłaby się, gdyby takiego zobaczyła
Nie pisz takich rzeczy bo zaraz się okaże że masz spaczony obraz kobiet, że takie zachowanie wcale nie jest normalne i często spotykane I zawsze to samo:Jeżeli panna, o którą starałem się przez długi czas... naprawdę długi czas i poświęciłem wiele, stawiając praktycznie wszystko - mówi mi, że nie chce takiego faceta jak ja, bo jestem za biedny... no to sorry, ale jak po takim ciosie można myśleć pozytywnie i nie mieć zaniżonej samooceny.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Eksperyment z ta sama płcią | Fantazje erotyczne | 12 | |
Nastolatki Eksperyment | Opowiadania erotyczne | 3 | ||
Nic śmiesznego | Seks | 3 | ||
S | 20 lat i nic | Pierwszy raz | 57 | |
S | Ostry sex W naturze nic nie ginie. | Opowiadania erotyczne | 0 |