• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dotyk obcej dłoni. Lubicie być dotykane ? Lubicie dotykać?

Mężczyzna

uleglydlapani92

Cichy Podglądacz
Jak w tytule. A pytam, bo to mój wielki fetysz, a w sumie kwestia kontrowersyjna. Od dawna podnieca mnie dotyk całkowicie obcego mężczyzny, nie mówiąc już o klapsie w tyłek, bo coś więcej jak na razie tylko w fantazjach.
U mnie miałoby to sens, pod warunkiem że czułbym wielki respekt do tej osoby i pod żadnym pozorem nie wolno by mi było odwzajemnić dotyku. Najlepiej jak byłbym do tego "zmuszony"

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Nie podoba mi się dotyk całkiem obcej mi osoby. Czasem w pociągu lub autobusie się niechcący zdarzy dotknąć czyjejś dłoni przypadkiem, fuj. Natomiast jak byłam ostatnio w barze i spodobał mi się jeden chłopak to miałam ochotę na jakiś kontakt fizyczny z nim od razu.

Kobieta

vacum

Nowicjusz
Zdarza się to czasami na dyskotece w dużym tłumie w kolejce do baru. Kilka razy ktoś mnie dotknął tu i ówdzie. Przyznam że było to nawet przyjemne, czasami żałuję że nie zdążą się to częściej.
Generalnie uwielbiam randomowe sytuację nie koniecznie tylko z dotykaniem
Ale wiem że faceci lubią też taki obcy dotyk. A zwłaszcza ci którzy stoją z dziewczyną trzymając się za rękę.

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Erotyka jest w głowie i od tego co się dzieje, ważniejsze jest w jaki sposób się dzieje :)

Jeśli taki dotyk jest nachalny, niechciany, to rzeczywiście może nie budzić miłych odczuć.

Ale jeśli wydarzy się w sprzyjających okolicznościach, gdy jest pewnego rodzaju grą, może być bardzo emocjonujący.

Z dawnych czasów jeżdżenia komunikacją miejską pamiętam że były tego typu sytuacje, gdzie z racji tłoku dochodziło do dotknięć ze stojącą obok dziewczyną i musze powiedzieć, że było to miłe.

Ale nie wiem czy dziś poszedłby w taką "gierkę", z uwagi na bycie w porządku wobec swojej dziewczyny. Jestem obecnie w już kilkuletnim związku, gdzie w kwestii seksu i ogólnie pojętej erotyki pozwalamy sobie na naprawdę wiele, ale nadrzędną zasadą jest dla nas że nic za swoimi plecami i w tego typu sytuacji, miałbym poczucie złamania tych zasad.

Mężczyzna

Eryk70

Cichy Podglądacz
Ostatnio rozmawiałem z koleżanką i ona przesunęła dłoń po moim przedramieniu. Lekkie ciarki przeszły mnie po ciele, a między nogami lekki wzwód. Było miło, choć to wszystko przypadkowo, ale całkiem fajnie