• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Mężczyzna

495f50

Cichy Podglądacz
Kobieca dominacja - jestem zdecydowanie na tak, o ile nie polega to na jakimś dwugodzinnym wymachiwaniu bambusowym kijkiem czy skupianiu się na zadawaniu bólu w inny sposób. Jestem switchem, ale że nie za bardzo miałem okazje by takiej kobiecej dominacji na żywo doświadczyć, to często o tym fantazjuję.

Mężczyzna

banita.

Dominujący
Z bardziej amatorskiego punktu widzenia mogę powiedzieć, że dominacja kobieca w wykonaniu profesjonalnych pań jest tylko marginesem szeroko pojętej dominacji kobiet w przestrzeni społecznej. Ta z kolei jest dla facetów pociągająca jeżeli przynosi im wymierne korzysci;)

To taki duuuży skrótas:):cool:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Fb86

Cichy Podglądacz
Hey , coraz więcej kobiet lubi być stroną dominującą , a jak wygląda to u was panowie ? podoba wam się gdy kobieta nad wami panuje czy jednak odrzuca was to przez chęć bycia , samcem alfa,, ?
Mi się bardzo podoba. Lubię nosić pas cnoty jako forma poniżenia. Teraz też akurat mam na sobie ;)

Mężczyzna

Kundelek51

Seks Praktykant
Z bardziej profesjonalnego punktu widzenia mogę powiedzieć, że wielu mężczyzn marzy i fantazjuje o byciu uległym ale oczywiście nie dla swojej partnerki czy żony. W domu chcą uchodzić za twardego i stanowczego natomiast u mnie zamieniają się w potulne pieski.
Ja osobiście chciałabym żeby moja żona lub partnerka chciała dominować.Niestety ciężko jest z tym.Pozdrawiam wszystkie dominujące Panie.

Mężczyzna

Ragnar74

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam jak żona bierze te sprawy w swoje ręce jak przychodzę spod prysznica do pokoju , a tam żonka siedzi na łóżku w skórzano-łańcuchowym przebraniu obok leży pejczyk, dildo i żel nawilżający , wiem wtedy że będzie ostro. Lubię patrzeć jak się pieści jak się bawi cipką (nie pozwala się dotykać mogę tylko leżec i patrzeć) potem staje nade mną okrakiem i bawiąc się cipką zalewa mnie swoimi soczkami . Potem nieraz mnie związuje innym razem zawiązuje oczy i robi zemną do tylko chce , a na koniec zajmuję się moim tyłeczkiem wkładając mi dilbo jednocześnie robiąc lodzika . Mega przeżycie .