• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Śniadanie na twarzy?
W sensie, że jajko sadzone dla przykładu? 😂😂😂

Ale tak na poważnie to skojarzyło mi się, że uwielbiam rano, zanim partnerka się obudzi zjeść śniadanie w łóżku w postaci minetki i rimmingu 😍
Po cichu zanim się obudzi, zanurkować trochę w dół, ściągnąć dół piżamy i zacząć lizać ❤️ W sumie nierzadko kończy się to siadaniem / śniadaniem na twarzy 😂❤️

Ale żeby było w temacie, czy jest to forma dominacji? Ok, w sumie to partnerka siada mi na twarzy, ale inicjatywa często jest całkowicie moja 🧐
Nie jestem pewny czy skłonienie kobiety do dominacji i realizacja własnych planow potwierdza jej sklonności do dominacji:unsure:;)
Chyba, ze takie działanie faceta przekonuje ją do tego, czego przedtem sobie nie uświadamiała, a polubiła😂

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Czasem zdarza sie, że kobiety są "dominujące" tylko po to, zeby zaspokoic potrzeby mężczyzny

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
To tak nie działa...nie da się dominować "na rozkaz" :)
W sumie rzadko, bo rzadko ale się z Tobą zgodzę...
To że jakaś praktyka kojarzy się z dominacją to nie znaczy, że musi być dominująca...
Dominacja dzieje się w dużej mierze w głowie. Jeżeli ja rozkażę partnerce się na mnie wysikać, dosłowne na niej to wymuszę, to dominuje ja czy ona, pomimo, że to ona sika na mnie? Dominacja zaczyna się w głowie. Co nie znaczy, że jak namawiamy partnerkę na takie praktyki, to, może to polubić i może się to przerodzić w jej dominację 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
W sumie rzadko, bo rzadko ale się z Tobą zgodzę...
To że jakaś praktyka kojarzy się z dominacją to nie znaczy, że musi być dominująca...
Dominacja dzieje się w dużej mierze w głowie. Jeżeli ja rozkażę partnerce się na mnie wysikać, dosłowne na niej to wymuszę, to dominuje ja czy ona, pomimo, że to ona sika na mnie? Dominacja zaczyna się w głowie. Co nie znaczy, że jak namawiamy partnerkę na takie praktyki, to, może to polubić i może się to przerodzić w jej dominację 😁
Myślę, że o tym warto rozmawiać, zasiewać ziarnka swoich pragnień i potrzeb. Trudno mi uwierzyć, by nagle z dnia na dzień, z uległej dziewczyna stała się dominującą. To wymaga czasu.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
99% normalnych facetów przyjmuje kobiecą dominację zaczynając od matki i później kontynuje to poddając się dominacji żony.
Paniwie chcemy tego czy nie ale jesteśmy zdominowani przez kobiety od samego urodzenia. Mi osobiście to się podoba, bo jest to naturalna kolej rzeczy, nienawidzę wynaturzony. stosunek do kobiet w krajach muzulmańskich
Mi się wydaje, a nawet mam pewność, że tutaj trzeba rozróżnić dominację w życiu codziennym i dominację w łóżku. W moim przypadku jeżeli chodzi o tę pierwszą to niekoniecznie lubię być dominowany. Może nie jestem jakimś dominatorem, macho ale w życiu choćby rodzinnym czy małżeńskim lubię często postawić na swoim. W seksie z kolei chętnie poddałbym się kobiecej dominacji. Niestety moja żona nie bardzo nadaje się na dominę i jedyną namiastką dominacji której doświadczam jest facesitting. Ale tak sobie myślę, że jeżeli uwielbiam gdy siada mi na twarzy to czy można to podciągnąć pod dominację 😉 Na koniec taka refleksja. Może to i dobrze, że żona nie lubi dominować, bo jeżeli miałoby to przenieść się poza sypialnię, to może niech zostanie tak jak jest 😄