• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Kobieta

saymyname

Erotoman
A faceci nie lubią pyskujacym im kobiet, bo przestają być Panami sytuacji, tracą władzę, przywieleje, najczęściej brak im argumentów do dyskusji, nie potrafią się wysłowić i wypowiedzieć.
Kiedyś to było dobrze, za włosy i do sypialni albo do sprzątania i rodzenia.
Teraz to ile oni się muszą miesięcy i lat się nastarać, nakłamać, naskakać, ile wydać kasy, nerwów, żeby jakakolwiek się nimi zainteresowała. A potem i tak rozwód z powództwa kobiety. Stąd zjawisko cuckolda, trzyma się swojej baby, żeby w razie czego nie został sam.

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
A faceci nie lubią pyskujacym im kobiet, bo przestają być Panami sytuacji, tracą władzę, przywieleje, najczęściej brak im argumentów do dyskusji, nie potrafią się wysłowić i wypowiedzieć.
Kiedyś to było dobrze, za włosy i do sypialni albo do sprzątania i rodzenia.
Teraz to ile oni się muszą miesięcy i lat się nastarać, nakłamać, naskakać, ile wydać kasy, nerwów, żeby jakakolwiek się nimi zainteresowała. A potem i tak rozwód z powództwa kobiety. Stąd zjawisko cuckolda, trzyma się swojej baby, żeby w razie czego nie został sam.
Trochę nie za radykalnie podchodzisz do tego? 😉

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Lubię dominować. Tylko w seksie. I nie chodzi tu o żadne BDSM. Lubię dyrygować, lub mówiąc łagodniej sugerować. Klęczeć nad twarzą faceta, lub podsuwając mu stopy pod twarz. Nie to że, lubię jakoś szczególnie fetyszystów stóp. Chodzi tylko o zaznaczenie pozycji. Kiedyś poprosiłam faceta o wyszorowanie pleców. A on zaproponował umycie całej. Ja na to jak na lato. Pewnie nie było mu wygodnie w spodenkach.
Moja partnerka tak robi. Ręce mam przywiązane do łóżka a ona kuca nad moją twarzą czasami nawet usiądźcie żeby zadecydować kiedy mam złapać oddech a stopę stawia na mojej twarzy i się uśmiecha nie zwraca uwagi czy stopy są po całym dniu czy po prysznicu.