• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Do panów. Lubicie patrzeć na masturbującą się kobietę ?

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Jeszcze nie było konto dane. Namawiam swoją ale jakoś nie chce tego zrobić
CHOLERA! Jak ją namówić chciaż raz kilka minut. Kiedyś jak pieściłem mojej żonce muszelkę paluszkami to splotłem swoją dłoń z jej dłonią i chciałem takim lekkim podstępem wprowadzić do środka jej paluszek razem z moim. Reakcja była mniej więcej taka jak bym elektrykowi próbował włożyć palec do gniazda na tysiąc voltów. Jak się myje to robi to tak by broń boże nie pokusiło jej się tam dotknąć, a żeby się dotknęła po muszelce w łóżku to już wogule abstrakcja. Szybciej wsadzi ten palec do czajnika niż do cipki. Chyba mam jedyną kobietę na świecie, która nigdy nie dotknęła swojej łechtaczki.

Mężczyzna

zdzichu69

Cichy Podglądacz
Ja bardzo lubię patrzeć, ale moja partnerka nie zawsze chce to robić. Najczęściej jak ja całuje, to łapie ja za dłoń i kładę na cipce, w ten sposób, że zaczynam masować ja swoim palcem i "przypadkiem" kieruje tam jej palec. Zazwyczaj chwilę się pomasuje i zabiera rękę. Ale ostatnio robiła to dość długo i udało mi się nawet nagrać filmik

Mężczyzna

marek476

Cichy Podglądacz
Ja bardzo lubię patrzeć, ale moja partnerka nie zawsze chce to robić. Najczęściej jak ja całuje, to łapie ja za dłoń i kładę na cipce, w ten sposób, że zaczynam masować ja swoim palcem i "przypadkiem" kieruje tam jej palec. Zazwyczaj chwilę się pomasuje i zabiera rękę. Ale ostatnio robiła to dość długo i udało mi się nawet nagrać filmik
To prześlij mi filmik, bo bardzo lubię patrzeć na masturbujace się kobiety.