Pięknie opisane dziękujęPewnie, że lubimy Co do detali, to ja lubię patrzeć jak ma szeroko rozłożone nogi, tylko odchylone majteczki i widzę jak paluszki wędrują do środka, najlepiej w obi dziurki Nie lubię jak jest całkowicie rozebrana, to moje zadanie rozebrać do końca Najlepszy moment - jak usłyszę pierwsze "Ach!" No i squirt jeżeli nastąpi - to jest bezkompromisowe I zdecydowanie wolę zabawę rękami niż użycie gadżetów, aczkolwiek niektóre są fajne ale jestem wybredny
Pewnie, że lubię Nawet często namawiam żonę, żeby pieściła się w mojej obecności. A najbardziej lubię kiedy do niej dołączam, paluszkami i językiem. Oczywiście kiedy wyjmuje paluszki z cipki to dokładnie je oblizuję. Po prostu rewelacja!Jeśli tak to który moment jest najlepszy dla was? Jak co robi dokladnie i w jaki sposob? A jeśli oglądacie na stronkach to lubicie jak są ubrane czy całkiem nagie ?
I do tego majteczki? Czy nie koniecznie?Pewnie, że lubię Nawet często namawiam żonę, żeby pieściła się w mojej obecności. A najbardziej lubię kiedy do niej dołączam, paluszkami i językiem. Oczywiście kiedy wyjmuje paluszki z cipki to dokładnie je oblizuję. Po prostu rewelacja!
Jeżeli chodzi o drugą część pytania to najbardziej lubię gdy kobieta ma na sobie pończochy i szpilki
Cóż, majteczki zwykle zbyt długo nie pozostają na swoim miejscu. Czasami żona żartuje, że po co kupuje seksowne koronkowe majtki, skoro i tak zaraz je zdejmujęI do tego majteczki? Czy nie koniecznie?
A właśnie, strój ważna rzecz a zapomniałem wspomnieć, że też uwielbiam ponczochy i to najlepiej na pasiePewnie, że lubię Nawet często namawiam żonę, żeby pieściła się w mojej obecności. A najbardziej lubię kiedy do niej dołączam, paluszkami i językiem. Oczywiście kiedy wyjmuje paluszki z cipki to dokładnie je oblizuję. Po prostu rewelacja!
Jeżeli chodzi o drugą część pytania to najbardziej lubię gdy kobieta ma na sobie pończochy i szpilki
Haha dokładnie. Gdybyście wiedzieli ile czasu zajmuje nam w sklepie znalezienie tych odpowiednich najpiękniejszych i najseksowniejszych to byście się zdziwili!!! Ostatnio pewien pan ściągnął mi je w 0,001 sekundy nawet na nie nie spojrzał !! to trochę dołujące one trochę kosztują tak wglCóż, majteczki zwykle zbyt długo nie pozostają na swoim miejscu. Czasami żona żartuje, że po co kupuje seksowne koronkowe majtki, skoro i tak zaraz je zdejmuję
Ja akurat uwielbiam seksowną damską bieliznę, szczególnie koronkową. Lubię też pieścić przez taką bieliznę. Ale niestety majteczki czy biustonosz w końcu i tak lądują gdzieś na boku. Chociaż nie, majtki czasem lądują na mojej twarzyHaha dokładnie. Gdybyście wiedzieli ile czasu zajmuje nam w sklepie znalezienie tych odpowiednich najpiękniejszych i najseksowniejszych to byście się zdziwili!!! Ostatnio pewien pan ściągnął mi je w 0,001 sekundy nawet na nie nie spojrzał !! to trochę dołujące one trochę kosztują tak wgl
To chyba dobrze ze byl bardziej zainteresowany tym co jest pod spodem a nie samymy majteczkami?Haha dokładnie. Gdybyście wiedzieli ile czasu zajmuje nam w sklepie znalezienie tych odpowiednich najpiękniejszych i najseksowniejszych to byście się zdziwili!!! Ostatnio pewien pan ściągnął mi je w 0,001 sekundy nawet na nie nie spojrzał !! to trochę dołujące one trochę kosztują tak wgl
Ja lubię patrzeć na kobiety w każdej sytuacji... I uwielbiam patrzeć na przyjemność jaka odczuwa.Jeśli tak to który moment jest najlepszy dla was? Jak co robi dokladnie i w jaki sposob? A jeśli oglądacie na stronkach to lubicie jak są ubrane czy całkiem nagie ?
To tak jak ja 🫡A właśnie, strój ważna rzecz a zapomniałem wspomnieć, że też uwielbiam ponczochy i to najlepiej na pasie
Który to taki dobry był?? speede Gonzalez się znalazl jak widzę w reszcie też był taki szybki?Haha dokładnie. Gdybyście wiedzieli ile czasu zajmuje nam w sklepie znalezienie tych odpowiednich najpiękniejszych i najseksowniejszych to byście się zdziwili!!! Ostatnio pewien pan ściągnął mi je w 0,001 sekundy nawet na nie nie spojrzał !! to trochę dołujące one trochę kosztują tak wgl
Był szybko doszedł. To ja tyle drinków wypiłam i fajków się napaliłam (mimo iż nie palę) bo się szykowałam na noc pełna wrażeń a ten skończył w chwila moment i tyle było z zabawy.Który to taki dobry był?? speede Gonzalez się znalazl jak widzę w reszcie też był taki szybki?
Wynagrodze Ci. Obiecuje. Jeśli nie podołam to pozwolę się wykorzystać żona również się doooookladnie Tobą zajmieBył szybko doszedł. To ja tyle drinków wypiłam i fajków się napaliłam (mimo iż nie palę) bo się szykowałam na noc pełna wrażeń a ten skończył w chwila moment i tyle było z zabawy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Facesitting . Czy lubicie takie zabawy . Pytanie do Panów jak i do Pań | Seks | 182 | |
A | Jakie cipeczki / penisy lubicie? - pytanie do pań i panów :) | Seks | 155 | |
M | Para szuka panów do wspólnej zabawy z panią | Ogłoszenia | 12 | |
Zabawki dla Panów | Masturbacja | 23 | ||
Do Panów - Tenga egg | Masturbacja | 2 |