• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego randkowanie w tych czasach jest takie trudne?

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Zaznaczam, że mówię o facetach a nie kobietach. Taka kategoria jest dość kontrowersyjna, ale daje do myślenia. To jest tylko moje zdanie.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Dobre zdjęcie, ale najważniejsze aby wyglądał jak Włoch czy Hiszpan i pachniał drogimi perfumami, a jak nie to żryj pierogi samemu :)

Kobieta

Aya

Nowicjusz
Oczywiście, ze przystojny ma łatwiej. Ale by było jakby to na takiego parchatego i śmierdzącego menela leciały wszystkie kobiety. Na szczęście zabawni i pewni siebie, charyzmatyczni też wywołują efekt wow. A mam znajome, które lubią takich niepozornych facetów, byle umiał je rozbawić i zaciekawić sobą.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Oczywiście, ze przystojny ma łatwiej. Ale by było jakby to na takiego parchatego i śmierdzącego menela leciały wszystkie kobiety. Na szczęście zabawni i pewni siebie, charyzmatyczni też wywołują efekt wow. A mam znajome, które lubią takich niepozornych facetów, byle umiał je rozbawić i zaciekawić sobą.
A czy u kobiet nie jest tak samo? Sam znam przeciętne kobiety,albo poniżej przeciętnej,a mają partnerów ;)

• Like
Reactions: Aya
Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Umiem gotować, ale też nie odmówiłbym takiej propozycji. Obserwując mężczyzn i kobiety, mam wyrażenie że podrywamy tak jakbyśmy sami chcieli być „podrywani”, a przez to od kobiet słyszymy, że się nie staramy. W wielu przypadkach jesteśmy prości w obsłudze jak budowa cepa.
"Odwalcie się od OS-a" (to najnizsze stanowisko na statkach) powiedział moim kolegom marynarzom kucharz okrętowy, kiedy żartowali sobie z mego wykształcenia - nie pasowałem z magistrem:D " on jest prosty w obsłudze jak konstrukcja cepa" i to mi pomogło :ROFLMAO:
Zeby byc w temacie. Może w randkowaniu by pomogło, droga prosta bez zbednych wahań:p:cool:
Cel jasno określony i wtedy odpowiednia forma umizgów😊 Podobno nie wszystkie lecą na samców alfa, jest szansa, jest szansa...;)
Tylko się przyłożyć, popracować nad sobą, opanować zasady pisowni, nauczyć się wysławiać i pare innych drobiazgów, nuż którąś się chociażby zainteresuje i wtedy jeszcze tylko trochę pracy nad sobą, itd., itd......

A wtedy, ten moment ..." Wiesz co? Za wysoka jesteś."😜
Oczywiście jak będzie pewna, że mnie ma...
Mam nadzieję, że poczuje to, co odsiani przez nią faceci.

Ostatnia edycja:
Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
A ja właśnie nie lubię grupowo chodzić do kibla. Nie czuje się komfortowo i nie mogę się wysikać wtedy
Tego nie można odpuszczać. Tam są rozmowy, ustalenia, plany, kto z kim, kto kogo widział, czy ktoś wydawał się ciekawy oraz jak spławić tych co ciekawi nie są. To jest jak narada wojenna. Najciekawsze rzeczy dzieją się w kiblach :ROFLMAO: tylko bez głupich skojarzeń ;)

Kobieta

LaVolpe

Seks Praktykant
To akurat standardowa praktyka dziennikarska, musisz sie przyzywczaic :p
Ale bardziej mi chodzilo o to ze moje życie jest mega nudne, a mimo wszystko najciekawsze rzeczy w nim nie dzieją sie w kiblu :)
Ale damskie toalety w klubach to jest inny świat, najwięcej informacji wymienianych jest właśnie w kuluarach.