• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego randkowanie w tych czasach jest takie trudne?

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Pojęcie randkowania rozumiem raczej jako formę zapoznawania się bardziej niz łapania:)
Rzuciłeś w poście zbyt szerokie spectrum tematyczne
Trudno mi się do tego odnieść bez rozbuchania wątku:LOL:
Natomiast w życiu społecznym kobiety przejmują rolę dominującą, tyle mogę powiedzieć 🤷‍♂️

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Pewnie mieli, bo musieli.

Ale przede wszystkim rozwój internetu i częściowe przeniesienie się tam relacji międzyludzkich zbiegło się w czasie emancypacją kobiet. Jeszcze w pokoleniu moich rodziców to raczej kobiety łapały desperacko mężczyzn niż na odwrót.
Serio? To kobiety polowały na facetów?! Muszę zgłębić temat, bo to mega, mega ciekawe. Czyli teraz sytuacja wg Ciebie jest odwrócona i to faceci muszą łapać. Jak się tak głębiej zastanowić, to może być prawada.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Pojęcie randkowania rozumiem raczej jako formę zapoznawania się bardziej niz łapania:)
Rzuciłeś w poście zbyt szerokie spectrum tematyczne
Trudno mi się do tego odnieść bez rozbuchania wątku:LOL:
Natomiast w życiu społecznym kobiety przejmują rolę dominującą, tyle mogę powiedzieć 🤷‍♂️
A rozbuCHUJ 😝 w tym cała frajda, żeby forum żyło.

Mężczyzna

WiktorWiktor

Cichy Podglądacz
Problem polega na tym (w mojej ocenie) gdzie się wstępnie zapoznajemy. Kiedyś mieliśmy wspólnych znajomych (praca, szkoła itd.) dziś jest to głównie internet. Dwoje ludzi z absolutnie innych kosmosów. Jeśli jedno z nich ma złe, lub nie do końca szczere i temacie to de facto nic nie ryzykuje. Nie dowie się rodzina, nie ocenią go znajomi, nikt krzywo na niego w pracy nie spojrzy. Do tego często oboje osób na randce ma już swoje "traumy", co też nie ułatwia sprawy. Ponadto innaczej randkuje się jak mamy 18 czy 20 lat a innaczej po 30stce...

Sam po dłuższym związku, który się rozpadł, wstąpiłem na jeden czy drugi portal randkowy. No dramat.