• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego randkowanie w tych czasach jest takie trudne?

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
W życiu bym tego nie chciał. Zresztą, jestem tu chwilę na tym forum (chociaż czytam go od lat od czasu do czasu) i od razu widać, że raczej żaden przeciętny facet nie byłby tu w kręgu zainteresowań jakiejkolwiek udzielającej się tu kobiety :)
Przecietny facet nie istnieje. Kazdy jest wyjatkowy pod jakims wzgledem, chodzi tylko o to zeby sie umiejetnie zaprezentowac. Ja na przyklad jestem wyjatkowo glupi i to wystarczy zeby niektóre babeczki tutaj mnie zapamietaly :)

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Na privach tez tak jest. Dlatego odpowiadam - dobrze. Jakie pytanie taka odpowiedź 😜
Ale kobiety nie są lepsze. Napiszę na portalu (np. Tinder, Sympatia, itp.) wiadomość na kilka zdań, odniosę się do profilu (jeśli coś w nim jest), a potem dostaję samo "hej".

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Czemu nie możecie zrozumieć jednej podstawowej rzeczy? Podstawą u facetów jest to, aby miał prezencję czyli pierwszy punkt to wygląd - sylwetka, zadbana cera, zadbane włosy, pełne uzębienie, elegancki ubiór to jest podstawa, bez tego nie ma,, pierwszego zainteresowania,,

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Czemu nie możecie zrozumieć jednej podstawowej rzeczy? Podstawą u facetów jest to, aby miał prezencję czyli pierwszy punkt to wygląd - sylwetka, zadbana cera, zadbane włosy, pełne uzębienie, elegancki ubiór to jest podstawa, bez tego nie ma,, pierwszego zainteresowania,,
Ale ja to akurat rozumiem. Problem jest w tym, że jak się tego wyglądu nie ma, np. mocno przeciętna twarz, to nic z tym nie zrobi się.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ale kobiety nie są lepsze. Napiszę na portalu (np. Tinder, Sympatia, itp.) wiadomość na kilka zdań, odniosę się do profilu (jeśli coś w nim jest), a potem dostaję samo "hej".
Różnica polega na tym, że ona moze sobie na to pozwolic, a Ty nie. Sam pisałeś jaka jest rozbieżnośc w proporcjach płci na forach. Nie dziw się, działaj
Nie porównuj swojej pozycji z pozycją kobiet, jesteś niżej w hierarhii;)

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Swoja droga coraz częściej odnosze wrażenie że faceci którzy narzekaja że ciężko im sie rozmawia z kobietami to maja problem po prostu z nawiazywaniem relacji a kobiety nie maja tu nic do rzeczy. Wypowiedzi takie jak ze przyjaznie miedzy facetami nie istnieja, ze z kumplem to mozna wyjsc na piwo co najwyzej a nie pogadasz o problemach sa duzo bardziej dla mnie martwiace niz cokolwiek co zostalo tu napisane o kobietach

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Swoja droga coraz częściej odnosze wrażenie że faceci którzy narzekaja że ciężko im sie rozmawia z kobietami to maja problem po prostu z nawiazywaniem relacji a kobiety nie maja tu nic do rzeczy. Wypowiedzi takie jak ze przyjaznie miedzy facetami nie istnieja, ze z kumplem to mozna wyjsc na piwo co najwyzej a nie pogadasz o problemach sa duzo bardziej dla mnie martwiace niz cokolwiek co zostalo tu napisane o kobietach

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Biorąc pod uwagę jak trudno tu dostać twarz, a łatwo kutasa, to niekoniecznie.

Thread 'Wysyłanie zdjęcia twarzy zamiast kutasa - hit czy kit?'
https://sexforum.pl/threads/wysylanie-zdjecia-twarzy-zamiast-kutasa-hit-czy-kit.19552/
Po kutasie nikt faceta nie rozpozna, a forum jednak erotyczne, więc może jakaś się skusi. Przecież na takim DZ też masa lasek w profilach ma informację "piszesz, to pokaż kutasa".

A jak pokazałby tu ktoś twarz, to spora szansa, że ktoś go rozpozna, albo fotka wypłynie gdzieś poza forum.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
@PanCiacho (bardzo zabawny nick) obserwując ludzi za krzaków mogę stwierdzić, że ten który jest lepszy (chodzi o całokształt) od innych samców w grupie ma więcej szans, bo niestety nie ma równych facetów, są lepsi i gorsi.