• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego randkowanie w tych czasach jest takie trudne?

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Byłam w energy 2000 to bardzo głośno, ale nikt mnie nie podrywał:( a stałam przy barze długo bo piłam wódkę sama🙈🙈
To odważna jesteś, sama do klubu przy barze 😍 i widzisz jeszcze jakieś 10-15 lat temu nie siedziałabyś sama przy tym barze nawet 5 minut. Teraz nawet jak się spojrzy na facetów tańczących w klubach, to są tak pochłonięci sobą, często tańczą z zamkniętymi oczami i tylko co kwadrans lukają w lustro czy im się fryzura nie zwichrowała 😆 kobieta, żeby zwrócić ich uwagę na siebie, musiałaby nie wiem co zrobić (haha, pewnie wyjąć pierś i im sama wsadzić w usta 😅🤣😂)

Mężczyzna

Sialalalala

Nowicjusz
Ja mysle ze to tez mogloby zadziałać, szczególnie jak jestes taka niepozorna z wygładu to mogłoby wyjść uroczo
Niepozorna kobieta urocza. Ale jakby taki był facet, to już taki kojarzy się ze zwykłą pierdołą 😆 Nie ma sprawiedliwości na tym świecie...

W komunikacji miejskiej to samo widzę :D
W autobusie tańczą i patrzą w lustro? Fajny autobus 😀

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
To odważna jesteś, sama do klubu przy barze 😍 i widzisz jeszcze jakieś 10-15 lat temu nie siedziałabyś sama przy tym barze nawet 5 minut. Teraz nawet jak się spojrzy na facetów tańczących w klubach, to są tak pochłonięci sobą, często tańczą z zamkniętymi oczami i tylko co kwadrans lukają w lustro czy im się fryzura nie zwichrowała 😆 kobieta, żeby zwrócić ich uwagę na siebie, musiałaby nie wiem co zrobić (haha, pewnie wyjąć pierś i im sama wsadzić w usta 😅🤣😂)
To nie jest takie proste jak Ci się wydaje.
Ja tak tańczę. Zamykam momentami oczy, bo jak po raz kolejny dostaje kosza, to sobie myślę...."A ch.. z wami..... Ja się staram ,a wy odrzucacie, bo morda nie taka? To wam pokaże jak się fajnie bawię beż was, a wy możecie sobie tylko popatrzyć" 😉 I tak do kolejnej imprezy 😉
W tej mentalnej separacji jest ukryta złość i frustracja na płeć przeciwną.
Zauważyłaś, że kobiety tańczą głównie w kręgu że swoimi kumpelami? Też często są tym bardziej pochłonięte niż facetami obok?
No to jak tu podrywać? Do tanga trzeba dwojga.
Świat mężczyzn i zachowania mężczyzn zależą od zachowania kobiet i na odwrót, jak system naczyń połączonych.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
To skoro są bardziej uspołecznione, to czemu nie chcą same zagadywać... Byłoby łatwiej xD

Co do imprez, introwertycy, spokojni faceci, nie chodzą raczej do takich miejsc, więc ciężko żeby też tam podrywali.
Zapewne byłoby wszystkim łatwiej, ale to do nich należy odpowiedż na pytanie "dlaczego nie chca zagadywać"
Inaczej będziemy mieli kolejne "lanie nafty", które nie da odpowiedzi, tylko słowną szermierkę;)
Swoją drogą, jeżeli nie chcą, to po prostu nie jest im to potrzebne, radzą sobie bez tego i nie mają problemów

Mężczyzna

Sialalalala

Nowicjusz
Zapewne byłoby wszystkim łatwiej, ale to do nich należy odpowiedż na to pytanie.
Inaczej będziemy mieli kolejne "lanie nafty", które nie da odpowiedzi, tylko słowną szermierkę;)
Racja, ale co do bycia bardziej towarzyskim, otwartym, to znowu tutaj chodzi chyba po porostu, że tak jest ukształtowane społeczeństwo.
- koleżanki spotykają się razem, to się na przywitanie obejmą, może dadzą buziaka. Gdyby tak faceci zrobili, to by zaraz było, że są homo
- takie prawdziwe przyjaźnie wewnątrz tej samej płci też chyba głównie dotyczą kobiet, wśród facetów to raczej nie ma nic takiego, tylko po prostu głównie znajomości "na piwo"
- kobieta kobiecie się wyżali, wyspowiada, itp. Facet facetowi nie, bo zwyczajnie nie wypada
- itd.