• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego randkowanie w tych czasach jest takie trudne?

Mężczyzna

KońzValony

Nowicjusz
Przecież go nawet oznaczyłam w swoim poście. I oczywiście, że jesteśmy w ciągłym kontakcie.
A, to teraz sobie chłopa wymyśliłam 🤣 no można i tak.
No niech będę alter ego, ważne że dającym wspaniałe orgazmy 😂😂😂
Ok, rozumiem.
Wybacz jednak moją dociekliwość...
Ciekawe, że niby rzadko zaglądasz, a jednak bardzo szybko odpowiedziałeś na mojego posta....Chyba, że Saavi "dała ci cynk", że ktoś tu o Tobie coś napisał i poczułeś, że wypada zareagować 😁😉
Czasem odnosiłem wrażenie, że jesteś męskim alter ego Saavi 😁

Nie mniej...Jestem pełen uznania. Masz tu, jak widzę, duże grono wielbicielek, tak jak ja antyfanek 😉😁
No cóż, niektórzy mają szósty zmysł, ja mam… powiadomienia, e-mail i Saanvi 😍. O tak, na ruski rok tu wpadam, by popatrzeć, jak się przedszkole bawi (raczej jako bierny widz).
A co do alter ego – miłe porównanie, ale Saanvi i ja to jednak różne osoby. Choć jak już jestem domniemanym alter ego, to przynajmniej takim, które daje niezapomniane wrażenia 😁🤣. 😉
BTW, te dwa mocne charaktery naprawdę by się nie zmieściły w jednej głowie.

A co do fanów i antyfanów – każdy ma swoje grono. Ty masz swoich „przeciwników”, ja mam „sympatyków”. Ważne, że obaj potrafimy wywoływać emocje, co nie? 😁😉 Piona🤜🤛🏼AD MAIORA

Kobieta

Saanvi

Dominujący
No niech będę alter ego, ważne że dającym wspaniałe orgazmy 😂😂😂

No cóż, niektórzy mają szósty zmysł, ja mam… powiadomienia, e-mail i Saanvi 😍. O tak, na ruski rok tu wpadam, by popatrzeć, jak się przedszkole bawi (raczej jako bierny widz).
A co do alter ego – miłe porównanie, ale Saanvi i ja to jednak różne osoby. Choć jak już jestem domniemanym alter ego, to przynajmniej takim, które daje niezapomniane wrażenia 😁🤣. 😉
BTW, te dwa mocne charaktery naprawdę by się nie zmieściły w jednej głowie.

A co do fanów i antyfanów – każdy ma swoje grono. Ty masz swoich „przeciwników”, ja mam „sympatyków”. Ważne, że obaj potrafimy wywoływać emocje, co nie? 😁😉 Piona🤜🤛🏼AD MAIORA
Czy jako moje alter ego, mógłbyś być bardziej skromny z łaski swojej 🤣 nawet jak to prawda? Nie mylić z laską, o tym porozmawiamy później 🤣

Ostatnia edycja: