W tych dyskusjach z oszołomami zyskujesz z dnia na dzień. Dobra taktyka na podrywPolecam się
W tych dyskusjach z oszołomami zyskujesz z dnia na dzień. Dobra taktyka na podrywPolecam się
No niech będę alter ego, ważne że dającym wspaniałe orgazmyPrzecież go nawet oznaczyłam w swoim poście. I oczywiście, że jesteśmy w ciągłym kontakcie.
A, to teraz sobie chłopa wymyśliłamno można i tak.
No cóż, niektórzy mają szósty zmysł, ja mam… powiadomienia, e-mail i SaanviOk, rozumiem.
Wybacz jednak moją dociekliwość...
Ciekawe, że niby rzadko zaglądasz, a jednak bardzo szybko odpowiedziałeś na mojego posta....Chyba, że Saavi "dała ci cynk", że ktoś tu o Tobie coś napisał i poczułeś, że wypada zareagować
Czasem odnosiłem wrażenie, że jesteś męskim alter ego Saavi
Nie mniej...Jestem pełen uznania. Masz tu, jak widzę, duże grono wielbicielek, tak jak ja antyfanek![]()
Pewnie jakbym nie mial zablokowanego priva to bym miał setki chętnych babeczek w dmach. Ale nie odblokuje żeby nie było smutnej niespodziankiW tych dyskusjach z oszołomami zyskujesz z dnia na dzień. Dobra taktyka na podryw![]()
Czy jako moje alter ego, mógłbyś być bardziej skromny z łaski swojejNo niech będę alter ego, ważne że dającym wspaniałe orgazmy
No cóż, niektórzy mają szósty zmysł, ja mam… powiadomienia, e-mail i Saanvi. O tak, na ruski rok tu wpadam, by popatrzeć, jak się przedszkole bawi (raczej jako bierny widz).
A co do alter ego – miłe porównanie, ale Saanvi i ja to jednak różne osoby. Choć jak już jestem domniemanym alter ego, to przynajmniej takim, które daje niezapomniane wrażenia.
BTW, te dwa mocne charaktery naprawdę by się nie zmieściły w jednej głowie.
A co do fanów i antyfanów – każdy ma swoje grono. Ty masz swoich „przeciwników”, ja mam „sympatyków”. Ważne, że obaj potrafimy wywoływać emocje, co nie?Piona
AD MAIORA
Zdefiniuj normalny.Czy to forum ma jeszcze w ofercie normalnych kolesi? Czy sami z problemami się tu zbierają? I tacy jak wspominała jedna z Was.
Nie jęczący na wszystko i o wszystko? Pozytywny, zabawny, bezproblemowy, rozwiązujący konflikty, a nie próbujący na sile komuś dosrać?Zdefiniuj normalny.
Aj, do samego końca myślalem że sie łapieNie jęczący na wszystko i o wszystko? Pozytywny, zabawny, bezproblemowy, rozwiązujący konflikty, a nie próbujący na sile komuś dosrać?
Tu musimy zbudować definicje tego „na siłę „Aj, do samego końca myślalem że sie łapie![]()
Po prostu jak widzę że ktoś wystawia na pustaka to dokładam nogę. Instynkt napastnika. To silniejsze ode mnieTu musimy zbudować definicje tego „na siłę „![]()
Kurna, wypisz wymaluj, to o mnie!Nie jęczący na wszystko i o wszystko? Pozytywny, zabawny, bezproblemowy, rozwiązujący konflikty, a nie próbujący na sile komuś dosrać?
Jak wczoraj napisał do Ciebie taki wiadomość prywatną, to jakoś nie byłaś chętna do rozmowy.Nie jęczący na wszystko i o wszystko? Pozytywny, zabawny, bezproblemowy, rozwiązujący konflikty, a nie próbujący na sile komuś dosrać?
Jesli masz na myśli siebie to obawiam sie że mogą być poważne kontrowersje odnośnie "Nie jęczący"Jak wczoraj napisał do Ciebie taki wiadomość prywatną, to jakoś nie byłaś chętna do rozmowy.![]()
Widzę, że kolega raczej nie z tych, co wiedzą, czym jest żart.Jesli masz na myśli siebie to obawiam sie że mogą być poważne kontrowersje odnośnie "Nie jęczący"
No ale. Żart powinien być chyba zabawny. Tak przynajmniej mi się zawsze wydawałoWidzę, że kolega raczej nie z tych, co wiedzą, czym jest żart.
Twoja umiejętność ripostowania poraża. Odchodzę zhańbiony, by nie kontynuować off-topu.No ale. Żart powinien być chyba zabawny. Tak przynajmniej mi się zawsze wydawało
Szukasz Mężczyzny z krwi i kości - o to jestem!Czy to forum ma jeszcze w ofercie normalnych kolesi? Czy sami z problemami się tu zbierają? I tacy jak wspominała jedna z Was.
To była oferta raczej. Niezbyt pociągająca. Rozważę jeszcze tematJak wczoraj napisał do Ciebie taki wiadomość prywatną, to jakoś nie byłaś chętna do rozmowy.![]()
Jaka adresatka oferty, taka oferta.To była oferta raczej. Niezbyt pociągająca. Rozważę jeszcze temat![]()
Ciebie wpisałam sobie w tych, których nie chciałabym „wyruchać”, jak to ujęto w jednym z tematów. Nie popełnię błędów koleżanki.Szukasz Mężczyzny z krwi i kości - o to jestem!![]()
Już temat przemyślałam. Podziękuję pięknie.Jaka adresatka oferty, taka oferta.![]()