• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego randkowanie w tych czasach jest takie trudne?

Mężczyzna

Madridista

Cichy Podglądacz
Ha...To ciekawe. Mi się to nie zdarzyło jeszcze. Tak od razu ban? Tyyyy....A czy w tej wiadomości nie było przypadkowego zdjęcia natury ornitologicznej? 🤣🤣🤣🤣
Nie nie nie. Ja nie z tych.
Pierwsza sytuacja miała miejsce na portalu Sympatią. Pani miała w opisie jakieś pytanie zadane o wymarzony dom z dala od ludzi, coś takiego. Nie pamiętam dobrze. A to mi przypasowało akurat bo wolę żyć z dala od ludzi niż w mieście 😁😁 to jej ładnie odpowiedziałem i dostałem bloka od razu 🤣🤣🤣. Nie uważam, żebym coś nie tak napisał...
A kilka razy to po prostu po zwykłym najzwyklejszym pytaniu "cześć, co słychać?"
Uważam, ze mimo wszystko to jest jedno z lepszych pytań na rozpoczęcie pisania w internecie do obcej osoby...
No wygląda na to, że nie jesteś taki wyjątkowy 😁😉
Całe szczęście! I nawet się tak nie czuję 😉

Kobieta

Karotka

Seks Praktykant
Jakieś podchody, zasady, żeby nie odpisywać za szybko, bo facet wyczuje, że mi zależy. Najlepiej w ogóle się pierwsza nie odzywać tylko czekać na jego krok. Nie okazywać uczuć i trzymać na dystans. Faceci kombinują, żeby nie zabierać kobiet na randki, bo od razu twierdzą, że one szukają tylko bankomatów, a nie relacji i związku.
Szkoda że nie doświadczyłam "dawnych czasów" tylko muszę się mierzyć z teraźniejszością i samotnością.
Piszę pierwsza do facetów ale oni jacyś nie zainteresowani chociaż wskoczyła "para" na apce. Chyba mają za duży wybór i szybko rezygnują albo może uważają że nie są wystarczająco dobrzy 🤔...
Randką nazywam nawet zwykłe spotkanie na spacer, przecież nie musi nic kupować. Przecież nie musi być sponsorem.
Boję się czasem, że wyląduje na wykopie... że jakiś może mnie specjalnie oszukać i wystawić. Choć ja sama mam nick od przegrywa 😔 bo nic mi się nie udaje z facetami.... A lepiej powiedzieć że z nikim mi sie nie udaje na żywo żeby mieć znajomych 😭😭😭

Kobieta

Karotka

Seks Praktykant
A kilka razy to po prostu po zwykłym najzwyklejszym pytaniu "cześć, co słychać?"
Uważam, ze mimo wszystko to jest jedno z lepszych pytań na rozpoczęcie pisania w internecie do obcej osoby...
Jak nic nie wiem to chyba dobre, ale odpowiadają zazwyczaj 'dobrze a tam?'

Chyba że napiszą na blogu (moje hobby) to od razu wiemy o czym pisać

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Serio? Pisanie do sporej liczby dziewczyn to jakiś brak szacunku? Wy dziewczyny nie jesteście lepsze.
1. Odnosze wrażenie, że kobiety nie mają czasu na facetów.
2. Kobiety często zachowują się jak księżniczki, króliczki, za którymi facet ma ciągle gonić.
No właśnie facet będzie pisał z tylko jedną, a ona po kilku dniach nagle przestanie odpisywać bez powodu.
Wszystko się Panowie zgadza, co do joty! I nie zgodzę się, że wszyscy są winny po równo, bo to bzdura: kobiety są bardziej winne, czego dowodzą sytuacje z wyżej, kiedy mężczyźni stają na głowie by w pomysłowy sposób zagadać, a w odpowiedzi dostają bloka lub tekst "300/h". Pamiętam jak to było 20 lat temu: rozmowy pisane, żarty, luzik, spoczko atmosfera, aż wreszcie spotkanie, które bywało różne w zależności od sytuacji. A dzisiaj? Dzisiaj nie można być czegokolwiek pewnym nawet czekając już w miejscu spotkania o umówionej godzinie, bo jest spore prawdopodobieństwo, że zostanie się wystawionym do wiatru. Z jakiego powodu? Tego kobiety same kurwa nie wiedzą, tak jak nie wiedzą, czego właściwie chcą od życia! Cały powyższy post autorki @Nieśmiała to nieśmieszny żart.
Do tanga trzeba dwojga. Myślisz, że wszystkie te dziewczyny piszą do Ciebie z równą częstotliwością?
Zignoruj go. @Kratos to Białorycerzyk (celowy eufemizm).

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Wszystko się Panowie zgadza, co do joty! I nie zgodzę się, że wszyscy są winny po równo, bo to bzdura: kobiety są bardziej winne, czego dowodzą sytuacje z wyżej, kiedy mężczyźni stają na głowie by w pomysłowy sposób zagadać, a w odpowiedzi dostają bloka lub tekst "300/h". Pamiętam jak to było 20 lat temu: rozmowy pisane, żarty, luzik, spoczko atmosfera, aż wreszcie spotkanie, które bywało różne w zależności od sytuacji. A dzisiaj? Dzisiaj nie można być czegokolwiek pewnym nawet czekając już w miejscu spotkania o umówionej godzinie, bo jest spore prawdopodobieństwo, że zostanie się wystawionym do wiatru. Z jakiego powodu? Tego kobiety same kurwa nie wiedzą, tak jak nie wiedzą, czego właściwie chcą od życia! Cały powyższy post autorki @Nieśmiała to nieśmieszny żart.

Zignoruj go. @Kratos to Białorycerzyk (celowy eufemizm).
Nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz. Głupio to wygląda

Kobieta

Karotka

Seks Praktykant
Odnosze wrażenie, że kobiety nie mają czasu na facetów. Facet ma być brakującym elementem w ich zapchanym aktywnościami życiu.
Często bywa tak, że nawet jak mnie z którąś sparuje, to po prostu...
A) długo trzeba czekać na odpowiedź, albo B) po napisaniu kilku zabawnych, normalnych wiadomości przestaje odpisywać , nagle, bez powodu, po prostu znika....Jest zatem albo zajęta życiem, albo zajęta innymi kandydatami
To ja nie mam co robić, nie mam za dużo aktywności życiowych. Ja np. Mam tak że nie wiem czasem co odpisać na niektóre wiadomości ale zazwyczaj to faceci nie odpisują albo nie chcą jakiegoś tematu zarzucić, tylko odpowiedzą i koniec. Moja odpowiedź ich nie interesuje mam wrażenie.

Kobiety często zachowują się jak księżniczki, króliczki, za którymi facet ma ciągle gonić. Zadaje jedno pytanie, odpowiada. Zadam drugie, odpowiada. Zadam trzecie, odpowiada. Zaraz, hola. Czy konwersacja to monolog, albo wywiad? To dialog.
Taki sam problem mam, tylko że to ja gonię za uwagą facetów...

Mężczyzna

Madridista

Cichy Podglądacz
Jak nic nie wiem to chyba dobre, ale odpowiadają zazwyczaj 'dobrze a tam?'
No i tu sie zaczynają schody 😅 ale masz łeb to kombinuj ! Ale po tylu razach to sie odechciewa zaraz dalej iść w to...
Chyba że napiszą na blogu (moje hobby) to od razu wiemy o czym pisać
Owszem to dużo ułatwia ale niestety nie zawsze. Spotykam sie z tym, że próbuje sie zaczepić o to, to albo nie dostaje już odpowiedzi 🤷‍♂️ lub idzie wyczuć odpowiedź na odpierdol 🤷‍♂️

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Teraz to już strach dać komuś numer, bo po paru wiadomościach stwierdzisz, że jednak nie jesteś zainteresowana, kulturalnie podziękujesz za znajomość, życzysz wszystkiego dobrego i będziesz się trzymać tej decyzji. W przeciwieństwie do drugiej strony, która będzie co 5 minut zmieniać zdanie, najpierw Cię atakować, później jednak chcieć się dalej poznawać i sugerować, że straciłaś okazję na seks życia. Ty twardo trzymasz się swojej decyzji, że nie chcesz. A w zamian zostaniesz posądzona o bycie niezdecydowaną xd

Jeśli już to "po linii najmniejszego oporu". Proszę wpisać do kajetu i się nauczyć. Może to pomoże w kontaktach z bardziej bystrymi facetami.
Dziękuję, zapamiętam 😘

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
@Nieśmiała No, bo mogliśmy mieć zajebisty seks, a właściwie Ty mogłaś mieć najlepszy seks w swoim życiu i nie tylko, no ale "do Tanga trzeba dwojga". Spójrz na mnie i zrozum, co straciłaś.
No i tu sie zaczynają schody 😅 ale masz łeb to kombinuj ! Ale po tylu razach to sie odechciewa zaraz dalej iść w to...
Właśnie do niej napisałem priva i zgadnij, co?
Owszem to dużo ułatwia ale niestety nie zawsze. Spotykam sie z tym, że próbuje sie zaczepić o to, to albo nie dostaje już odpowiedzi 🤷‍♂️ lub idzie wyczuć odpowiedź na odpierdol 🤷‍♂️
Zrozum, że całe to kobiece narzekanie to tylko puste pierdolenie, aby móc zwalić całą winę na facetów i zrobić z siebie ofiary.

Mężczyzna

Madridista

Cichy Podglądacz
Sądząc po tym pytaniu moge sie domyślać 😉

Ale czekaj, daj szanse a może aktualnie coś robi i jest zajęta xd 😜😁

Zrozum, że całe to kobiece narzekanie to tylko puste pierdolenie, aby móc zwalić całą winę na facetów i zrobić z siebie ofiary.
Starszy kolega mi jakiś czas temu powiedział "Baby to są sprytne manipulatorki a Ty i tak bedziesz najgorszy"

Mężczyzna

Nameless

Nowicjusz
@Nieśmiała No, bo mogliśmy mieć zajebisty seks, a właściwie Ty mogłaś mieć najlepszy seks w swoim życiu i nie tylko, no ale "do Tanga trzeba dwojga". Spójrz na mnie i zrozum, co straciłaś.

Swoją drogą skąd wiesz, że to by był jej najlepszy seks? 😂. Kolegę byś zaprosił do łóżka do pomocy czy jak

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
@Nieśmiała Seksowna z Ciebie dziewczyna, ale niedoświadczona, co akurat mi nie wadzi, bo bym Cię wprowadził w różnorodne arkana. Jako, że jestem Ekstrawertykiem to nie nudziłabyś się ze mną, jednakże postanowiłaś działać nielogicznie to ominęła Cię najlepsza partia. Doświadczona, zabawna i inteligentna ze mnie bestia, ale jednocześnie czuła i empatyczna.

Więc nie wylewaj teraz tych swoich żali robiąc przy okazji z siebie ofiarę, bo powiedziałaś "A" i zrobiłaś "B".
Sądząc po tym pytaniu moge sie domyślać 😉
Doskonała odpowiedź! Kumaty z Ciebie skurwiel. ;)
Starszy kolega mi jakiś czas temu powiedział "Baby to są sprytne manipulatorki a Ty i tak bedziesz najgorszy"
Święta racja! Postaw mu bronka ode mnie za te słowa.
Swoją drogą skąd wiesz, że to by był jej najlepszy seks? 😂. Kolegę byś zaprosił do łóżka do pomocy czy jak
Bo ona to młoda dziewucha 20+ i to wystarczy na początek. Natomiast pomocy w łóżku mi nie trzeba 😂, bo jestem Bestią! :devilish:

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Eurowizyjne piosenki, bo za niedługo eliminacje i finał
Aaa, to nie moje klimaty. Mam bardziej sprecyzowane preferencje. xDDD

@Madridista Zwrócę uwagę na jeszcze jeden detal: tak naprawdę nie było okazji się poznać z @Nieśmiała bo ona po wymianie numerów w ogóle nie wykazywała jakiejkolwiek aktywności, więc jej nagłe stwierdzenie o odwołaniu spotkania było całkowicie bezpodstawne i nielogiczne. Po co dawała mi swój numer, skoro nie była zainteresowana? A skoro była zainteresowana to dlaczego mnie ignorowała? Stary, to kurwa nie ma za grosz sensu! Rozumiesz?