• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dilator do cewki moczowej

Mężczyzna

kociak102

Cichy Podglądacz
Witam serdecznie uwielbiam takie klimaty:love: potrafię włożyć dziwne rzeczy . Jeżeli są zainteresowane jakieś Panie taką zabawą na kamerce zapraszam do kontaktu😘😘😘

Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz
Doświadczylem takiej zabawy i muszę przyznać że to przyjemne doświadczenie. 8 cm karbowany składający sie x różnej wielkości kuleczek. Czasem też uzywam spermblocker. Ring pierscien z kulka wkładaną do cewki. Polecam dla tych co lubią. Ps. Czasem po zabawie szczypie..

Mężczyzna

attc

Cichy Podglądacz
Witam panowie i panie wczoraj dotarł do mnie mój pierwszy dilator długość 13 cm 8 mm z środkiem pustym do odpływu płynów . Już paniom moją użyliśmy i powiem tak troszkę dziwne i podniecające i co powiedzieć więcej podoba mi się

Mężczyzna

S0nia

Nowicjusz
Kup od razu dłuższy, na początku i tak nie będziesz pewnie wsadzał całego. Są krótkie, ok. 10-12cm i długie ok. 25-30cm. Przynajmniej ja takie kupowałem.

Mężczyzna

attc

Cichy Podglądacz
Mam zamiar kupić i przetestować ale się boję.
Czy polecicie mi coś na pierwszy raz?
Hej powiem tak zależy też od rodzaju wacka jakiego masz bo jak duży to spokojnie te 8mm wejdzie i nie będziesz czuć takiego rozpychania a jak mniejszy to zwróć uwagę na średnicę . Ja kupiłem tak jak pisałem 13 cm 8mm w grubszych końcówkach nawet ma 9 mm i dla mnie jest mega . Następna sprawa jak już będziesz miał zwruc uwagę na higienę umyj następnie odkaź i ręce tak samo potem dobry żel i jazda

Mężczyzna

S0nia

Nowicjusz
Na Allegro masz od groma ofert. W zależności co chcesz i jaki masz budżet. Zacznij od cienkiego albo spraw sobie od razu zestaw.

A z kolega powyżej się nie zgodzę, bo 8mm zdecydowanie nie jest dla początkujących. Taki dilator przerazi rozmiarem albo sprawi ból zamiast przyjemności. Jak ze wszystkimi nowościami proponuję, zacząć od możliwie cienkiego i w miarę ochoty i możliwości przejść do większych.

Mężczyzna

attc

Cichy Podglądacz
Na Allegro masz od groma ofert. W zależności co chcesz i jaki masz budżet. Zacznij od cienkiego albo spraw sobie od razu zestaw.

A z kolega powyżej się nie zgodzę, bo 8mm zdecydowanie nie jest dla początkujących. Taki dilator przerazi rozmiarem albo sprawi ból zamiast przyjemności. Jak ze wszystkimi nowościami proponuję, zacząć od możliwie cienkiego i w miarę ochoty i możliwości przejść do większych.
No ale umnie to się sprawdziło 8mm the best 😉 ale tu ci przyznam rację lepiej zacząć od czegoś mniejszego

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Właśnie zamówiłem sobie pierwszy w życiu Dilator, ale za radą na sam początek zamówiłem sobie też parę różnych rozmiarów takich cewników. Będzie to mój pierwszy raz z takimi zabawkami. Mam nadzieję że mi się to spodoba i będę się mógł tutaj pochwalić doznaniami
Temat nie cieszy się wielkim zainteresowaniem. Tym niemniej jeśli zaglądają tu miłośnicy zabaw z cewką moczową, to znalazłam coś, co może ich zainteresować. Niegdyś cewnikowanie było wcale niełatwym zabiegiem leczniczym, który był wykonywany przez fachowca. Okazuje się, że obecnie można sobie samemu wykonywać samocewnikowanie ( czyli także partnerowi czy partnerce ) przy użyciu cewników hydrofilowych, które na Allegro są w cenie 6 - 10 zeta za sztukę. Są gotowe do natychmiastowego użycia a pokrywająca je substancja działa jednocześnie jako lubrykant, środek przeciwbólowy oraz środek dezynfekcyjny zapobiegający infekcjom.
Wydaje mi się, że te cewniki są o wiele bezpieczniejsze aniżeli dilatory.
Sama mam lekką obsesję na tle cewki moczowej i dotykanie okolic jej ujścia jest dla mnie prawie tak przyjemne jak zabawa łechtaczką.
Już sobie kilka tych cewników zamówiłam. 😏

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Za mną już pierwszy raz z Dilatorem i po pierwszym razie od miesiąca leży w szafie bo jakoś mi to nie siadło. Spróbuję może kiedyś znów i się przekonam ale na te chwile nie moja bajka

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Za mną już pierwszy raz z Dilatorem i po pierwszym razie od miesiąca leży w szafie bo jakoś mi to nie siadło. Spróbuję może kiedyś znów i się przekonam ale na te chwile nie moja bajka
Jeśli ci nie siadło za pierwszym razem następny będzie taki sam. Ja też spróbowałem i też miałem takie odczucia, poszło na złom bo jakoś nie czerpałem z tego satysfakcji

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Jeśli ci nie siadło za pierwszym razem następny będzie taki sam. Ja też spróbowałem i też miałem takie odczucia, poszło na złom bo jakoś nie czerpałem z tego satysfakcji
Zobaczę, wtedy było to robione jak by to powiedzieć "w pośpiechu" bez jakiegoś wstępnego przygotowania. Może teraz jak się odpowiednio przygotować to się spodoba

Miałeś stalowy czy silikonowy ?