• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dilator do cewki moczowej

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Ja jestem ciekaw, czy cewka w powyższym przypadku, to nie jest jedną wielką blizna już.

Sam lubię takie zabawy, ale powiększyć to chyba mi sie z czasem średnica powiększyła o 1-2mm i za bardzo nie chce tej cewki rozciągać. Teraz 9mm wchodzi.

Mężczyzna

Foxeros

Cichy Podglądacz
Z chęcią wyślę komuś filmik z zabawy dilatorem, mam od niedawna i długo myślałem o zakupie.
Osobiście uważam że jedna z bardziej hardkorowych zabawek :D
pisz pv, płeć,wiek itp nie ważne

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
@Maciek12 ja bym chętnie obejrzał, mam też jakieś zdjęcia ze swojego soundingu, to mogę udostępnić.

-------

Ja kiedyś też 30cm wkładałem, przy czym u mnie te 30, to już właśnie do pęcherza wchodzi. Jeden był w formie wężyka, to się dało spuścić mocz. Jednak przy którejś z takich zabaw nabawiłem się zapalenia pęcherza,choć może to było przy wtłaczaniu wody do pęcherza, w każdym razie było to bardzo nieprzyjemne i takie bardzo głębokie zabawy ostatnio odstawiłem.

Btw, w przypadku zakazenia/zapalenia pęcherza to mi pomogla zwykł kuracja Furaginem, który jest dostępny bez recepty. Nie warto z tym czekać, gdyby się komuś przytrafiło.