emila napisał:JESLI CHODZI O ZDRADE TO ANI JA TEGO NIE ZROBILAM ANI NIE ZOSTALAM ZDRADZONA. ALE MAM PEWIEN POGLAD NA TEN TEMAT. OTOZ ZDRADZIE ZAWSZE, ALE TO ZAWSZE WINNA JEST KOBIETA. DLACZEGO? TO BARDZO PROSTE
1. ALBO SAMA PROWOKUJE MEZCZYZNE KTORY WPADL JEJ W OKO
2. ALBO SAMA ULEGA MEZCZYZNIE KTORY JEST NIA ZAINTERESOWANY
BO JESLI NIE DOPUSZCZALABY DO SIEBIE MEZCZYZN TO NIE ZDRADZILABY SWOJEGO FACETA I NIE DOPUSCILABY DO ZDRADY INNEJ KOBIETY PRZEZ MEZCZYZNE KTORY PROBUJE JĄ WYRWAC.
I JA NIGDY NIE KUPIE INNEJ WERSJI NA TEMAT ZDRADY!!!
POZDRO FOR ALL
emila napisał:(...)I JA NIGDY NIE KUPIE INNEJ WERSJI NA TEMAT ZDRADY!!!(...)
Grusza napisał::shock: A facet nie może prowokować czy być zbyt uległy? Słyszysz co Ty mówisz?! Dziewczyna to puszczalska ******, a faceci są zwariowani i się wyszumieć muszą, co nie? Puknij się w łeb, tylko tyle Ci powiem. :/
gonia napisał:ile masz lat drogie dziecko??
jesli facet ulega, to znaczy ze ulega dziewczyni eni nie?? i to chyba wina dziewczyny ze go probuje wyrwac co nie???
no to ja powodzenia w zyciu zycze z takimi pogladamiemila napisał:18 a bo co???? nie chce mi sie tlumaczyc ale 99% zdrad mozna byloby uniknac gdyby nie uleglosc badz prowokacja kobiety... ale chybaa forum sluzy do wymiany pogladow i dyskusju a ni eatakowania innych i dawaniu "zyczliwych" rad typu "puknij sie w łeb".... :?:
Raczej ze zdradami ogólnie, bo facetom kutasy często potrafią szybciej wyskakiwać ze spodni niż kobietom opadają majtki. Czy pożar w gaciach wybuchnie czy nie, zależy m.in. od charakteru a nie od płci.Niestety z pewnymi faktami trzeba się pogodzić, z upływem czasu, grawitacją, podatkami, zdradami kobiet.
Zdrada to chyba najgorsza rzecz jaka, może się przydarzyć w związku dwóch ludzi. Mam do was wszystkich pytania:
1. Czy zostaliście kiedyś zdradzeni?
2. Jak zareagowaliście na zdradę?
3. Czy możliwy jest wieloletni związek bez zdrady?
Z góry dziękuję za wypowiedzenie się w tej kwestii.
facetom kutasy często potrafią szybciej wyskakiwać ze spodni niż kobietom opadają majtki.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Sex ale nie w domu - gdzie i kiedy oraz czy zostaliście przyłapani ? | Seks | 110 | ||
S | Czy zostaliście przylapani na seksie? | Seks | 19 | |
P | Czy to fetysz? | Fetysze i perwersje | 1 | |
Dziewczyny czy u was … | Seks | 9 | ||
Z | Panowie czy zdarzyło wam że stanołw penis w nietypowyn miejscu i czasie | Seks | 9 |