• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdrada podnieca?

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Ja na razie chłopakowi nie pozwalam patrzeć, ma tylko moje relacje z tego jak wyruchano mu narzeczoną, ale kiedyś na pewno dam mu popatrzeć. Nie wiem tylko czy z ukrycia czy oficjalnie. :)
Ja też byłem nieobecny przy zabawach żony, ale pokazywała mi zdjęcia które robił jej kochanek lub ona sama. Żona obiecuje, że w przyszłości na pewno da się podejrzeć któregoś razu lub dołączyć mi.

Kobieta

Edyta77

Podrywacz
Najlepiej jak podczas seksu zadzwonisz do niego i będziesz starała się normalnie mówić kiedy facet wchodzi w Ciebie od tyłu 😁
Rozmawiam z nim przez telefon, a ten facet coraz szybciej wchodzi we mnie dając klapsy w mój tyłek, były mąż słyszy odgłosy silnych męskich rąk uderzających o moje pośladki ;-) Niezła fantazja, ale napewno jej nie spełnię, bo w czasie seksu nie myślę o tym żeby chwalić się byłemu tym, że mój kolega umie ruchać lepiej niż on :)

Mężczyzna

napalonynonstop

Cichy Podglądacz
Rozmawiam z nim przez telefon, a ten facet coraz szybciej wchodzi we mnie dając klapsy w mój tyłek, były mąż słyszy odgłosy silnych męskich rąk uderzających o moje pośladki ;-) Niezła fantazja, ale napewno jej nie spełnię, bo w czasie seksu nie myślę o tym żeby chwalić się byłemu tym, że mój kolega umie ruchać lepiej niż on :)
Dzięki, właśnie to sobie wyobraziłem, wisisz mi nowy rozporek 😁

Mężczyzna

Marshall

Nowicjusz
No podczas seksu raczej mamy inne myśli prawda ;)