Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ja zdradzać nie muszę, po rozwodzie mogę się spotykać na seks randki ;-) Może ktoś zdałby memu byłemu mężowi relację z tego jak ja biorę do buzi i jestem dupczona
Ja zdradzać nie muszę, po rozwodzie mogę się spotykać na seks randki ;-) Może ktoś zdałby memu byłemu mężowi relację z tego jak ja biorę do buzi i jestem dupczona
Ja na razie chłopakowi nie pozwalam patrzeć, ma tylko moje relacje z tego jak wyruchano mu narzeczoną, ale kiedyś na pewno dam mu popatrzeć. Nie wiem tylko czy z ukrycia czy oficjalnie.
Ja też byłem nieobecny przy zabawach żony, ale pokazywała mi zdjęcia które robił jej kochanek lub ona sama. Żona obiecuje, że w przyszłości na pewno da się podejrzeć któregoś razu lub dołączyć mi.
Mnie bardzo. To jedna z moich największych fantazji. Chociaż bardziej podnieca mnie wizja przyłapania męża na zdradzie niż zdrada samej, to obie wersje na mnie działają.
Rozmawiam z nim przez telefon, a ten facet coraz szybciej wchodzi we mnie dając klapsy w mój tyłek, były mąż słyszy odgłosy silnych męskich rąk uderzających o moje pośladki ;-) Niezła fantazja, ale napewno jej nie spełnię, bo w czasie seksu nie myślę o tym żeby chwalić się byłemu tym, że mój kolega umie ruchać lepiej niż on
Rozmawiam z nim przez telefon, a ten facet coraz szybciej wchodzi we mnie dając klapsy w mój tyłek, były mąż słyszy odgłosy silnych męskich rąk uderzających o moje pośladki ;-) Niezła fantazja, ale napewno jej nie spełnię, bo w czasie seksu nie myślę o tym żeby chwalić się byłemu tym, że mój kolega umie ruchać lepiej niż on
Ja na razie chłopakowi nie pozwalam patrzeć, ma tylko moje relacje z tego jak wyruchano mu narzeczoną, ale kiedyś na pewno dam mu popatrzeć. Nie wiem tylko czy z ukrycia czy oficjalnie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.