• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy zdrada podnieca?

Mężczyzna

POMORZANIN

Nowicjusz
Spotykałem się z parami cuckold jako bull. Mężowie lubili patrzeć, jeden robił zdjęcia i filmiki jak zabawiam się z jego żona przy nim , bo to go podniecało.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
To nie jest zdrada o jakiej jest wątek, ale bardzo mnas jara jak moją zabawia się nasz przyjaciel. Jest to dodatkowy bodziec dla niej, dla mnie i dla niego.
Niesamowite uczucie zobaczyć jak żona wypina dupcie do zerżnięcia ! I ten moment kiedy widzisz jak byczek posuwa ją i co jakiś czas daje klapsy ….
Do Choroszczy obaj!
Na barania?
Nie, na stałe!

Mężczyzna

Baron73

Nowicjusz
Zdrada mnie podnieca i to bardzo. Często fantazjuję o tym. Ale najbardziej kręci mnie, aby chłopak był przy tym i wszystko widział. Aby zobaczył jak ktoś obcy robi ze mnie swoją suczkę i zabawkę. Jest to niestety raczej mało prawdopodobne. Podnieca mnie też sytuacja jak chłopak zdradza mnie, a ja mogłabym się wszystkiemu przyglądać.

Czasem sobie wyobrażam sytuację jak odkrywam dowody jego zdrady, a on zaczyna się tłumaczyć, a ja mu odpowiadam, że jak chce bzykać inne to pozwalam o ile będzie to robił przy mnie lub opowiadał wszystko ze szczegółami po powrocie.
Ja też lubię patrzeć jak inny bzyka moją żonę uwielbiam gdy żona jest szczęśliwa piękny widok

Mężczyzna

Baron73

Nowicjusz
Miałem kilka lat temu dobre relacje łóżkowe z koleżanką w byłej pracy, mając już żonę spotykałem się z nią na seks, pisaliśmy.
Dziś bardziej kręci mnie cuckold w roli rogacza, ale nie ma szans. Fantazje o tym piszę do gości z forum wysyłając zdjęcia mojej żony. Czy by ją ruchali
Ja mam tak samo nie ma szansy żeby moja zrobiła to przy mnie a lubi kokietować szkoda byłoby fajnie też wysyłam jej zdiecia no i każdy by ją przeleciał chociaż z tego co zauważyłem moja dobrze czuję się w towarzystwie starszych panów

Mężczyzna

Baron73

Nowicjusz
Ogólnie to nie mam pojęcia czy teraz poszła by z młodym czy starym ta ostatnia akcja o której wiem to te 3 lata temu nad morzem a dokładnie w Darłówku

Mężczyzna

Baron73

Nowicjusz
Myślę że to nie przeszkodą kto wie co kobiecie odbije miała ochotę na romans zagadał ją starszy i się udało może gdyby zagadał młodszy też by poszła z nim kto to wie