To też jest piękne... Ta cała otoczka, adrenalina...mmmmmMnie sama zdrada podnieca niespecjalnie bardziej niż seks z partnerką (bo jest świetna w łóżku).
Podnieca mnie przygotowywanie się do skoku w bok, planowanie, szykowanie okoliczności...
Popieram po prostu jest klimacikTo też jest piękne... Ta cała otoczka, adrenalina...mmmmm
Chciałabyś przyłapać męża jak robi to z inną ?Mnie bardzo. To jedna z moich największych fantazji. Chociaż bardziej podnieca mnie wizja przyłapania męża na zdradzie niż zdrada samej, to obie wersje na mnie działają.
Tak, jak napisałam w treści komentarzaChciałabyś przyłapać męża jak robi to z inną ?
A wyobrażałaś sobie jak facetowi robisz loda, aż w pewnym momencie dzwoni jego żona, on odbiera i rozmawia z nią czule, mówi kochanie, że tęskni za nią itd oto, a Ty słyszysz jej głos w słuchawce mając jej męża kutasa głęboko w ustach....?Mnie bardzo. To jedna z moich największych fantazji. Chociaż bardziej podnieca mnie wizja przyłapania męża na zdradzie niż zdrada samej, to obie wersje na mnie działają.
Też żadnej zdrady nie żałowałem.Jest to ogromna adrenalina. Ta nuta niepewności, że ktoś może to odkryć. Dzisiaj jestem ex mężatka, singielka z wyboru. Ale pamiętam, gdy pierwszy raz skoczyłam w bok to było mega ekscytujące doświadczenie. Nigdy nie żałowałam...
Z połykiem?A mój facet uwielbia patrzyć jak obciagam innemu jak widać każdy lubi coś innego
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Czy zdrada kontrolowana może być lekarstwem na niedopasowanie w związku | Seks | 24 | |
G | Czy to zdrada? [problem użytkownika] | Związki | 14 | |
W | Miłość, zdrada i pożądanie. Telenowela czy miłość? | Związki | 6 | |
O | Zdrada czy nie? | Związki | 13 | |
P | Czy to fetysz? | Fetysze i perwersje | 1 |