• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy wasze żony coś robią, odwalają? Pokazują się?

Mężczyzna

Aqad

Cichy Podglądacz
To ja miałem bo już nie jesteśmy małżeństwem. Nie przez sex ale dinozaura i nudziare. Tylko 2 pozycję bo zaszaleć na inne nie bo coś bo tam. Zabawa z gra wstępna zapomnij bo po co. Sama nic nie zaczynała tylko zawsze ja ale to i tak nie oznaczało sexu bo i raz w miesiącu wystarczy. Jak chciałem pogadać to jestem dziwny, a jak zaproponowałem jakieś ciuszki czy wiązania to afera bo już normalnie nie mogę więc potrzebuje coś innego. Dodam, że na początku związku było zupełnie inaczej i nie wiem nawet kiedy stała się taka sztywna. A fotki zapomnij bo jest pojebany jakiś i po co mi jak ona w domu..
No to dobrze że w dupę kopłeś

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Mężczyzna

Nudista

Nowicjusz
Widziałam w saunie różne akcje. Czy Twoja żona zawsze dokładnie Ci opowiada, jak się bawi?:)
Nigdy nie mogę być pewien, czy zawsze mówi prawdę i tylko prawdę, to fakt. Wiem, że ma naturę exhibicjonistki i lubi prowokować. Wiem też, że wizyta w saunie zawsze ją bardzo relaksuje. Jakiś czas temu powiedziała mi, żebym z nią nie chodził, więc domyślam się, że nie dlatego, że mnie nie lubi, tylko dlatego, że beze mnie czuje się swobodniej :)
Ja oczywiście tylko na tym zyskuję, bo uwielbiam ten błysk w oku, kiedy po nią przychodzę po imprezie saunowej (najlepiej po nocy saunowej). Uwielbiam to w jakim jest wtedy szampańskim nastroju, rozgrzana, pachnąca i podniecona. Wiem oczywiście, że najczęściej w tym rozgrzaniu brał udział ktoś jeszcze, natomiast ufam jej gustowi - wszakże ma bardzo dobry :)

Kobieta

Zafina

Cichy Podglądacz
Nigdy nie mogę być pewien, czy zawsze mówi prawdę i tylko prawdę, to fakt. Wiem, że ma naturę exhibicjonistki i lubi prowokować. Wiem też, że wizyta w saunie zawsze ją bardzo relaksuje. Jakiś czas temu powiedziała mi, żebym z nią nie chodził, więc domyślam się, że nie dlatego, że mnie nie lubi, tylko dlatego, że beze mnie czuje się swobodniej :)
Ja oczywiście tylko na tym zyskuję, bo uwielbiam ten błysk w oku, kiedy po nią przychodzę po imprezie saunowej (najlepiej po nocy saunowej). Uwielbiam to w jakim jest wtedy szampańskim nastroju, rozgrzana, pachnąca i podniecona. Wiem oczywiście, że najczęściej w tym rozgrzaniu brał udział ktoś jeszcze, natomiast ufam jej gustowi - wszakże ma bardzo dobry :)
Czy opowiedziała Ci coś pikantnego ze szczegółami?

Mężczyzna

Nudista

Nowicjusz
Czy opowiedziała Ci coś pikantnego ze szczegółami?
Niektóre opowieści były dość pikantne. Podczas jednej z nocy saunowych byliśmy umówieni, że ją odbiorę o konkretnej godzinie. Czekałem w hotelu obok i już miałem się zbierać, kiedy napisała mi, żebym nie przychodził. Po jakiejś godzinie kolejna wiadomość, że jeszcze zostaje. Dopiero po około 2,5h od umówionej pory pozwoliła mi się odebrać. Na początku powiedziała tylko, że poznała kolegę, który pomógł jej z peelingiem pleców i bardzo jej się podobało, więc chciała jeszcze z nim trochę posaunować. W momencie kiedy ją odbierałem, była już dość mocno wstawiona, więc zaproponowałem drinka, licząc na nieco więcej wylewności z jej strony. Nic z tego. Powiedziała, że mogę jej zadać jedynie trzy pytania na tak/nie. Brzmiały one:
- czy dotykał Twoich piersi?
- czy dotykałaś jego penisa?
- czy któreś z was doszło?
Na wszystkie pytania dostałem odpowiedzi twierdzące, jednak do teraz nie wiem co się dokładnie zadziało.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Z ostatnich ciekawszych akcji z moją Żoną, na myśl przychodzi mi wieczorny wypad we dwoje na drinka. Będąc na małym rauszu zaproponowałem swojej Żonie, żeby wróciła do domu bez majteczek :). Niby nic wielkiego gdyby nie fakt, że miała na sobie małą-czarną do połowy ud. Mieszkamy w dużym miejście i jakby nie było komunikacja miejska jest dość uczęszczana do późnego wieczora. Wracaliśmy autobusem do domu i siedliśmy z samego tyłu - moja Żona na końcu a ja na przeciwko niej. Widziała, że zerkam na nią - zwłaszcza w okolice ud. Chyba dla podgrzania atmosfery od czasu do czasu dyskretnie rozchylała nieco nogi. Czy było coś już widać? Tak - wyraźny zarościk i ciemniejszy kolor warg sromowych. Czy ktoś inny mógł to zobaczyć? Nie wiem - kilka rzędów dalej siedział młody facet w kierunku mojej Żony. Nie mam absolutnego pojęcia czy się połapał czy nie :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry