• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy wasze żony coś robią, odwalają? Pokazują się?

Mężczyzna

NewExperiences

Cichy Podglądacz
Tylko nie miał sobie że żona co weekend ma innego faceta
Wiesz. Ja raczej mam to cały czas z tyłu głowy. Raczej liczyłbym na taką dość bogatą przygodę raz może 2 razy do roku. Może niezbyt często ale za to intensywnie. Taka noc odpuszczenia kiedy to mogłaby sobie pozwolić na wszystkie swoje najdziksze pomysły. W sumie gdyby w takiej sytuacji zaopiekowałaby się dwoma, też by mi odpowiadało. Wolałbym jednak być bezpośrednim „naocznym” świadkiem zajścia. Raczej mniej nakręca mnie reportaż po wraz z ewentualnymi zdjęciami. Problem dość zawiły i bardzo często niezrozumiany przez sporą grupę facetów. Mniejsza o to… Po prostu sama tematyka mnie żywotnie interesuje. Nic tylko Tobie pozazdrościć. Oczywiście mówię w imieniu tych co miewają takie zachciewajki. Ci co tego nie rozumieją i nie akceptują mogą po prostu się nie wypowiadać i żyć własnym życiem, nie zaglądając innym do sypialni.