Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Jeśli szukacie jakieś ładnej dziewczyny do sprzedaży używanych kobiecych ubrań i bielizny, to zapraszam do kontaktu po więcej informacji na maila: orangezosia@gmail.com
Generalnie , wolę zdjąć te majtki i wylizać cipkę....
Uwielbiam kiedy śliczna dziewczyna siada nad moją twarzą , i wkłada mi mokrą cipkę w usta
Wkręca się w nie , wciera swój cudowny zapach w moją twarz
Kiedy byłem nastolatkiem , uwielbiałem podkradać majteczki , ślicznym koleżankom. Pod namiotami czy z kosza na pranie...
Uwielbiałem poznawać zapach ich cipek
Strasznie mnie to podniecało
Wyobrażałem sobie , że zdejmują je specjalnie dla mnie , że podnieca je to , że leżą na mojej twarzy , kiedy się pieszczę...
Generalnie , wolę zdjąć te majtki i wylizać cipkę....
Uwielbiam kiedy śliczna dziewczyna siada nad moją twarzą , i wkłada mi mokrą cipkę w usta
Wkręca się w nie , wciera swój cudowny zapach w moją twarz
Co myślicie o tym rodzaju fetyszu... Ciekawi mnie czy kobiety miały by opory przed sprzedażą noszonych majtek...
Zauważam że temat ten jest coraz popularniejszy i posuwa się coraz bardziej i mocniejsze tematy...
W Japonii jest podobno w sprzedaży pot nastolatek w sprayu.... To już jest ... nie wiem sam co powiedzieć..
Tamte rejony zawsze były nieco inne. Powracając jednak do noszonych matek co o tym myślicie...
Mojego partnera to podnieca i często wącha moje majtki masturbując się. Jak dla mnie jest to naturalny fetysz i nie ma nic w tym złego, ja nie miałabym oporu przed sprzedażą własnej bielizny. Jest to dość podniecające gdy mężczyzna robi sobie dobrze i sprawia mu to przyjemność czując moje zapachy Wyobraznia robi swoje
nie tyle wąchanie kobiecej bielizny co sam fakt bielizny kobiecej, takie koronkowe majteczki delikatne ...., w sumie nie tylko koronkowe, zdecydowanie podniecające
Jest taka strona /majtkomat/. Ja jestem heteroseksualna ale lubię wąchać swoją bieliznę . Fajnie pomyśleć jak jakiś facet wali sobie, jednocześnie wąchając
Majtki to tylko jeden z elementów tego zapachu i kobiecości... W tym temacie nikt nie pisze że tylko majtki to oddają... Bielizna upragnionej kobiety to tylko kwestia "fetyszu", fantazji i wstęp do celebrowania jej całej kobiecości. Aby to zrozumieć trzeba rozumieć pojęcie "fetysz" jako dodatkowy bodziec erotycznej zabawy
Jest taka strona /majtkomat/. Ja jestem heteroseksualna ale lubię wąchać swoją bieliznę . Fajnie pomyśleć jak jakiś facet wali sobie, jednocześnie wąchając
Zdjęcie majtek i zlizanie z nich soczków z cipki to dobra gra wstępna którą sobie samemu chętnie zrobię jak jest okazja. Zaraz mi przy takim czymś staje.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.