• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy wąchanie kobiecej bielizny Was podnieca?

Kobieta

Pan_Fil

Erotoman
wiesz, jakoś hmmmmmm wolałbym już bluzkę np, jakoś nie kręci mnie zapach noszonych majtek. Oczywiście kto co lubi :p ja nikogo nie oceniam, aczkolwiek to nie dla mnie :)

B

Basia

Guest
No i cyk donos do skarbówki za handel bez zarejestrowanej działalności gospodarczej, bez odprowadzenia podatku vat, oraz do izby handlowej za nieodpowiednie przetwarzanie danych osobowych i teleadresowych :D

no to tu też Ci dołożę
z VAT jest z mocy prawa zwolniona
działalności nie musi mieć
dane teleadresowe użyte do wykonywania innych przepisów to nie złamanie prawa

Jakub500

Cichy Podglądacz
Ostatnio majteczki zonki jej mamy i siostry to moje ulubione gadżety do mietolenia swojego ptaka. Znam zapach każdej cipki w domu. Kiedy dopieram się do zonki na dzień dobry obwo***** jej krocze i lize po cipce przez majtki kiedy już puści soczki odchylam paluszkiem wilgotne majteczki i jezyczkiem opracowuje starannie dupcie caluje jej poslaki i nosem tracam po kakaowe dziurce. W lekko zwilony odbyt wciskam paluszki pomału aby dobre się rozluznily przed wtargnieciem twardego kutaska. Po chwili Malwina dostaje mega orgazm po czym pojekuje i prosi o koniec posuwania jej dupke. Teraz już mogę zniej zdjąć majtki i ostro i szybko kończę i padam odok