Wiem, bo kiedyś też byłem chłopcem, bez pieniędzy, bez statusu, bardziej wrażliwym na opinie innych. Teraz mogę mieć na to wywalone, bo jestem zamożnym człowiekiem
Zanim nas zlinczują za posty nie na temat podziękuję za rozmowę. Powodzenia bidulku.Wiem, bo kiedyś też byłem chłopcem, bez pieniędzy, bez statusu, bardziej wrażliwym na opinie innych i od innych zależnym. Teraz mogę mieć na to wywalone, bo jestem zamożnym człowiekiem.
Kto nie ma wyboru, będzie się bardziej starał. Dotyczy to wszelkich aspektów naszego życia.
Nie istnieje coś takiego jak pech w tym zakresie. Dokonałaś niewłaściwych wyborów partnerów.To chyba ja miałam pecha
Typowa zagrywka facetów, jak wam nie staje to wina kobiety chyba trafiłam na czuły punkt bidulku. Nawet nie wiesz na czym polegał problem ale się wypowiadasz. Faktycznie jesteś człowiekiem sukcesu, bez kasy i bez wzwodu. CoNie istnieje coś takiego jak pech w tym zakresie. Dokonałaś niewłaściwych wyborów partnerów.
Przypomnę, że przyczyna niepowodzeń leży również po stronie osoby, której się coś nie powiodło.
Qrwa, temat o murzyńskich kutasach, a tu jakieś wysrywy nie na temat....
Eee tam!chyba trafiłam na czuły punkt bidulku.
No nie każda potrafi podniecająca. Ale to też nie jest wina tylko tej kobiety. Jakby facet był lepszy, to by miał partnerkę, która potrafi go podniecić.Typowa zagrywka facetów, jak wam nie staje to wina kobiety
Eee tam!Faktycznie jesteś człowiekiem sukcesu, bez kasy i bez wzwodu.
Nie oświeciłaś nas, na czym kompleksowo polegał ten twój problem. Napisałaś o egoizmie czarnoskórych, a ja rozumiem, że każdy z nas jest w większym lub mniejszym stopniu egoistą.Nawet nie wiesz na czym polegał problem ale się wypowiadasz.
Tak, o niezasadności zrzucania winy na innych i konieczności wzięcia odpowiedzialności za dokonane wybory gadają i piszą tylko w necie (ironia).stroiczek zazwyczaj pierdzili jakieś kocopoły i inne wyczytane w necie teorie... dziwny gość jest
Odniesiesz się do tematu wątku, czy będziesz kontynuował offtopa?Tak, o niezasadności zrzucania winy na innych i konieczności wzięcia odpowiedzialności za dokonane wybory gadają i piszą tylko w necie (ironia).
Nie wiemy czemu takie oczywistości wzbudzają w ludziach tyle emocji.
Odniesie się tylko najpierw się przeloguje na inne konto, konto kobiety, podda do dyskusji argument, który będzie mu dalej pasował i pozwoli na dalsze wywody. Może przecież jest zamożnym facetem, który ma na wszystko wywalona, ale gubi się w skomplikowanej hierarchii (grom wie o co mu chodzi). Podda parę cytatów z książek, rzuci nazwisko filozofa, lub logika i zacytuje parę pasków z wiadomości CNN.Odniesiesz się do tematu wątku, czy będziesz kontynuował offtopa?
Napisz o swoich doświadczeniach z murzyńskimi kutasami, ale zamilcz w tym wątku.
A opalałeś się z filtrem nałożonym na skórę, bo jak tak to nie działa.Ja nie wiem ogólnie, ale opaliłem się teraz, a kutas mi się nie wydłużył