• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy to już na zawsze? Kiedy można być na 100% pewnym, że to ten/ta właściwy/a?

Status
Zamknięty.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
ślub- koniecznie ;)
Nie ze wzgledu na moją nikłą wiarę.. Ale ze wzgledu na śliczna białą sukienkę i kwiatyyy i ludzi wokoło... :oops: Ludzie stworzyli ze slubu tak piękną uroczystość, że grzechem byłoby z niej nie skorzystać ;)

Inżynier

Biegły Uwodziciel
No ciekawe pytanie. Ja równierz jestem ze swoją pierwszą dziewczyną, jest wspaniała, idealnie odpowiada profilowi żony/matki. Na mnie mówią typowy samiec, a Ona jest jeszcze bardziej typową samiczką. Z dnia na dzień i miesiąca na miesiąc coraz bardziej jestem przekonany, że jesteśmy stworzeni dla Siebie. I zły jestem na to, że prawie na pewno się rozstaniemy. Ja już zazdroszcze jej przyszłemu mężowi. Pochodzimy z różnych miast (pod moim nickiem)i po moich studiach wyjadę z Sosnowca :cry: . Wiele razy już myślałem o tym temacie i zawsze kończyło się na smutku i złości :( .

Szarka

Erotoman
noo planowaliśmy i wypaliło :) mój mąż oświadczył mi się po tygodniu znajomości i wiedziałam, że będzie moim mężem :) jest nim 8 rok :)))

Inżynier, mnie i mego męża dzieliły nie tylko kilometry ale również granica, a mimo to jesteśmy razem, dla chcącego nic trudnego ;)

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Ale ja jestem bardzo bardzo przywiązany do Gdańska i bardzo bardzo przywiązany do Dziewczyny. Gdyby to nie było 561 km tylko 56 km Hlip.

Szarka

Erotoman
no to Ci piszę Inżynier, że mnie i mojego męża dzieliło nie tylko 500km ale i granica państwa, jak widać opuścilam swój kraj i zamieszkałam w Polsce, dla mnie te km to nie przeszkoda ....

sii

Biegły Uwodziciel
no bo jak sie chce to sie ma ; ) ewentulanie sie chce nie miec to sienie ma :D

a teraz szarka bidna siedzi w polsce :F

Status
Zamknięty.