Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
ślub- koniecznie
Nie ze wzgledu na moją nikłą wiarę.. Ale ze wzgledu na śliczna białą sukienkę i kwiatyyy i ludzi wokoło... Ludzie stworzyli ze slubu tak piękną uroczystość, że grzechem byłoby z niej nie skorzystać
No ciekawe pytanie. Ja równierz jestem ze swoją pierwszą dziewczyną, jest wspaniała, idealnie odpowiada profilowi żony/matki. Na mnie mówią typowy samiec, a Ona jest jeszcze bardziej typową samiczką. Z dnia na dzień i miesiąca na miesiąc coraz bardziej jestem przekonany, że jesteśmy stworzeni dla Siebie. I zły jestem na to, że prawie na pewno się rozstaniemy. Ja już zazdroszcze jej przyszłemu mężowi. Pochodzimy z różnych miast (pod moim nickiem)i po moich studiach wyjadę z Sosnowca . Wiele razy już myślałem o tym temacie i zawsze kończyło się na smutku i złości .
no to Ci piszę Inżynier, że mnie i mojego męża dzieliło nie tylko 500km ale i granica państwa, jak widać opuścilam swój kraj i zamieszkałam w Polsce, dla mnie te km to nie przeszkoda ....
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.