ślub- koniecznie
Nie ze wzgledu na moją nikłą wiarę.. Ale ze wzgledu na śliczna białą sukienkę i kwiatyyy i ludzi wokoło... Ludzie stworzyli ze slubu tak piękną uroczystość, że grzechem byłoby z niej nie skorzystać
No ciekawe pytanie. Ja równierz jestem ze swoją pierwszą dziewczyną, jest wspaniała, idealnie odpowiada profilowi żony/matki. Na mnie mówią typowy samiec, a Ona jest jeszcze bardziej typową samiczką. Z dnia na dzień i miesiąca na miesiąc coraz bardziej jestem przekonany, że jesteśmy stworzeni dla Siebie. I zły jestem na to, że prawie na pewno się rozstaniemy. Ja już zazdroszcze jej przyszłemu mężowi. Pochodzimy z różnych miast (pod moim nickiem)i po moich studiach wyjadę z Sosnowca . Wiele razy już myślałem o tym temacie i zawsze kończyło się na smutku i złości .
no to Ci piszę Inżynier, że mnie i mojego męża dzieliło nie tylko 500km ale i granica państwa, jak widać opuścilam swój kraj i zamieszkałam w Polsce, dla mnie te km to nie przeszkoda ....
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.