• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy romantyzm i fantazja jest jeszcze w cenie ?

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Nie należę do kobiet, które lubią dostawać kwiaty, wiersze itp.

Dla mnie piękne jest to:
- kiedy facet mnie słucha. Nawet w najdrobniejszych rzeczach kiedy np mówię, że zjadłabym, wypiła, przeczytała, kupiła czy poszla gdzieś i on o tym pamięta oraz zaraz to spełnia.
-Kiedy idzie do sklepu, widzi coś co lubie i mi to kupuje. To też pokazuje, że mnie zna i jestem ważna.
-Kiedy pamieta o tym, że mnie coś boli, martwi, coś się dzieje w pracy/ życiu i o to pyta po powrocie do domu.
-Kiedy zawsze caluje mnie przed i po powrocie z pracy.
-wiedzac, że odwiedza mnie kolezanka on kupuje coś słodkiego/słonego i wino/piwo.

Te i inne tego typu rzeczy są dla mnie romantyczne i piekne. Nie biżuteria, kwiaty i wiersze.
Trafiłaś w sedno. Ale kwiatów nie odpuszczę 😉
Mój mąż jest romantykiem i kocham Go ♥️.
W erotyczne dominującym jest. Pożądanie, pragnienie ❤️

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Ale u Was nie tam romantyzmu tylko zwykłe heblowanie...
I tu się mylisz. Wiesz o nas tylko tyle co przeczytasz na forum. W dziedzinie erotyki. Nic poza tym. Myślisz, że seks to zawsze heblowanie? Hmmm deską nie jestem.
W naszej erotyce jest też bardzo dużo uczucia..
Miłego weekendu życzę Tobie.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Pisałem we wcześniejszych postach. Osoba, która jest trwale wychowywana na bycie twardym - nie rozumie o czym jest mowa ;)

Kobieta

Aya

Biegły Uwodziciel
nikomu to nie pasuje, bo to mdłe, kręcą nas faceci silni, pewni siebie, którzy nas sobie biorą kiedy chcą, a nie głaszczą po głowie, choć głaskanie też może być, ale nie zastąpi wymłócenia
Wymłócenia? Też tak macie z kontem pary, że obstawiacie rozmowę z facetem i dziwnie to wychodzi? 🤪

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
nikomu to nie pasuje, bo to mdłe, kręcą nas faceci silni, pewni siebie, którzy nas sobie biorą kiedy chcą, a nie głaszczą po głowie, choć głaskanie też może być, ale nie zastąpi wymłócenia
Bo faceci powinni być pewni siebie na zewnątrz, niecałkowicie, ale jednak stanowczy, a z kolei w domowym zaciszu bardziej romantyczni, bez udawania.

Druga kwestia, którą z was uda się łatwo odgadnąć? W sensie, czy na ostro, albo jednak łagodnie :p Kobieta w oczach mężczyzny często jest delikatna, więc może warto przed pierwszym spotkaniem wysłać kwestionariusz z oczekiwaniami :cool:

Ma być bezwzględnym typem, co zwyzywa po przejściu przez próg, czy jednak trochę o cieplejszym usposobieniu.

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Ostatnio rozczuliłem żonę tym, że pamiętałem o kupieniu żółtego sera przed długim weekendem, bo już został bardzo mały kawałek. Nie wiem, czy to sprawia, że jestem romantykiem. Ale tak sobie myślę, że zarówno ten romantyzm, jak i fantazję można sprowadzić – z punktu widzenia kobiety – do sformułowania: "myślisz o mnie i wiesz, czego chcę i potrzebuję". Ponieważ patrzysz i widzisz, bo pytasz i słuchasz.

Paradoksalnie, te "romantyczne" i "fantazyjne" akcje mogą być całkiem pragmatyczne. To nie muszą być kwiaty i wino, czasem dużo bardziej liczy się "zrobiłem to, więc już nie musisz się tym martwić".

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Są kobiety, które lubią szarmanckich mężczyzn i chcą być kochane. To takie panie, które je otrzymują mniej atencji od osobników płci przeciwnej niż przeciętna kobieta. Nie dlatego, że są podłe, opryskliwe albo zaniedbane, lecz z powodu wrodzonych "ułomności"

Kobieta

D'Arc

Dominujący
@stroiczek sugerujesz, że ktoś kto nie jest kochany, sam ponosi za to winę? 😆 bo jest "ułomny" 😱 doprawdy nie wiem czy śmiać się czy płakać nad Tobą, Twoje "mądrości" są największą odklejką na tym forum.
To poproszę jeszcze listę możliwych kobiecych "ułomności", to dostaniemy pigułkę mądrości, która uprości nam rozumienie tego świata i będziemy mogli żyć długo i szczęśliwie 😂🤣😅

Kobieta

Aya

Biegły Uwodziciel
Ostatnio rozczuliłem żonę tym, że pamiętałem o kupieniu żółtego sera przed długim weekendem, bo już został bardzo mały kawałek. Nie wiem, czy to sprawia, że jestem romantykiem. Ale tak sobie myślę, że zarówno ten romantyzm, jak i fantazję można sprowadzić – z punktu widzenia kobiety – do sformułowania: "myślisz o mnie i wiesz, czego chcę i potrzebuję". Ponieważ patrzysz i widzisz, bo pytasz i słuchasz.

Paradoksalnie, te "romantyczne" i "fantazyjne" akcje mogą być całkiem pragmatyczne. To nie muszą być kwiaty i wino, czasem dużo bardziej liczy się "zrobiłem to, więc już nie musisz się tym martwić".
Coś czuję, że każdy ma inną definicję romantyzmu 🤓

Mężczyzna

arcziszajka

Cichy Podglądacz

Jaki to był ser, jeśli można wiedzieć?