• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy romantyzm i fantazja jest jeszcze w cenie ?

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Nie należę do kobiet, które lubią dostawać kwiaty, wiersze itp.

Dla mnie piękne jest to:
- kiedy facet mnie słucha. Nawet w najdrobniejszych rzeczach kiedy np mówię, że zjadłabym, wypiła, przeczytała, kupiła czy poszla gdzieś i on o tym pamięta oraz zaraz to spełnia.
-Kiedy idzie do sklepu, widzi coś co lubie i mi to kupuje. To też pokazuje, że mnie zna i jestem ważna.
-Kiedy pamieta o tym, że mnie coś boli, martwi, coś się dzieje w pracy/ życiu i o to pyta po powrocie do domu.
-Kiedy zawsze caluje mnie przed i po powrocie z pracy.
-wiedzac, że odwiedza mnie kolezanka on kupuje coś słodkiego/słonego i wino/piwo.

Te i inne tego typu rzeczy są dla mnie romantyczne i piekne. Nie biżuteria, kwiaty i wiersze.
Trafiłaś w sedno. Ale kwiatów nie odpuszczę 😉
Mój mąż jest romantykiem i kocham Go ♥️.
W erotyczne dominującym jest. Pożądanie, pragnienie ❤️

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Ale u Was nie tam romantyzmu tylko zwykłe heblowanie...
I tu się mylisz. Wiesz o nas tylko tyle co przeczytasz na forum. W dziedzinie erotyki. Nic poza tym. Myślisz, że seks to zawsze heblowanie? Hmmm deską nie jestem.
W naszej erotyce jest też bardzo dużo uczucia..
Miłego weekendu życzę Tobie.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Pisałem we wcześniejszych postach. Osoba, która jest trwale wychowywana na bycie twardym - nie rozumie o czym jest mowa ;)

Kobieta

Aya

Biegły Uwodziciel
nikomu to nie pasuje, bo to mdłe, kręcą nas faceci silni, pewni siebie, którzy nas sobie biorą kiedy chcą, a nie głaszczą po głowie, choć głaskanie też może być, ale nie zastąpi wymłócenia
Wymłócenia? Też tak macie z kontem pary, że obstawiacie rozmowę z facetem i dziwnie to wychodzi? 🤪

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
nikomu to nie pasuje, bo to mdłe, kręcą nas faceci silni, pewni siebie, którzy nas sobie biorą kiedy chcą, a nie głaszczą po głowie, choć głaskanie też może być, ale nie zastąpi wymłócenia
Bo faceci powinni być pewni siebie na zewnątrz, niecałkowicie, ale jednak stanowczy, a z kolei w domowym zaciszu bardziej romantyczni, bez udawania.

Druga kwestia, którą z was uda się łatwo odgadnąć? W sensie, czy na ostro, albo jednak łagodnie :p Kobieta w oczach mężczyzny często jest delikatna, więc może warto przed pierwszym spotkaniem wysłać kwestionariusz z oczekiwaniami :cool:

Ma być bezwzględnym typem, co zwyzywa po przejściu przez próg, czy jednak trochę o cieplejszym usposobieniu.