• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy próbujecie czasami w czasie masturbacji swoją sperme ?¿?

And

Nowicjusz
Ta po masturbacji to chyba nigdy nie próbowałem ale zawsze jak spuszę się w usta to się całujemy i automatycznie połykam swoja spermę. Po stosunku moja żona zawsze wylizuje mi kutasa aby był czysty a ja zlizuję swoją spermę z jej ciała jak spuszczę się na nią.

Mężczyzna

Kormoran

Cichy Podglądacz
Ja się spuszczam do moich szpilek i próbuje lizać... do momentu wytrysku mam chęć ale jak się spuszczę to mija mi ochota... no ale próbuję, nie poddaję się. Mam takie marzenie że kiedyś się spuszczę i całą zawartość z buta przeleje do buzi i połknę... Raz się zdarzyło że nie wszystko wytarłem. Minęło kilka minut i jak zobaczyłem że zostało trochę spermy to tak się dorwałem że żałowałem że więcej nie ma. To jest chyba sposób na mnie...
próbowałeś zamrozić spermę, potem odgrzać i wlać do szpilki podczas masturbacji? Albo polać własne stopy ciepłą spermą ( najlepiej w rajstopkach lub pończoszkach) i potem zlizać ze swoich stóp?
u mnie działa doskonale :)

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
próbowałeś zamrozić spermę, potem odgrzać i wlać do szpilki podczas masturbacji? Albo polać własne stopy ciepłą spermą ( najlepiej w rajstopkach lub pończoszkach) i potem zlizać ze swoich stóp?
u mnie działa doskonale :)
Muszę spróbować... kiedyś po spuście nie dokładnie wytarłem i trochę zostało. Po jakimś krótkim czasie jak to zobaczyłem to tak łapczywie lizałem to co zostało że nie masz pojęcia...

Mężczyzna

Kormoran

Cichy Podglądacz
Chyba mam pojęcie ;)
Do takiej sesji masturbacji trzeba się porządnie przygotować. Ja zbieram po „zwyczajnej” sesji (oczywiście ZAWSZE przebrany w pończoszki z pasem albo rajstopki) wytryski do kubeczka i mrożę. Potem gdy mam już zebrane kilka (ok 8-10 strzałów) i okazję być sam w domu na dłużej to ubieram pończochy do pasa, sandałki na szpilce (rytuał..), podgrzewam spermę w kąpieli wodnej i potem delektuję się zanurzając końcówkę dilda w tej ciepłej spermie. Ochota na smakowanie murowana! Im bliżej jestem orgazmu tym bardziej chcę zlizywać ją z peniska (moja fantazja to spróbować wytrysku z prawdziwego penisa, przez ubrane rajstopy drugiej osoby w takiej sytuacji ale raczej pozostanie w sferze fantazji).
Finał takiej sesji to zazwyczaj strzał w swoje usta, który daje mega orgazm! Czasem do „doprawienia” tuż przed wytryskiem polewam sobie stopy resztką niewylizanej spermy. Polecam doznania erotyczne!!!

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry