• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy próbujecie czasami w czasie masturbacji swoją sperme ?¿?

And

Nowicjusz
Ta po masturbacji to chyba nigdy nie próbowałem ale zawsze jak spuszę się w usta to się całujemy i automatycznie połykam swoja spermę. Po stosunku moja żona zawsze wylizuje mi kutasa aby był czysty a ja zlizuję swoją spermę z jej ciała jak spuszczę się na nią.

Mężczyzna

Kormoran

Cichy Podglądacz
Ja się spuszczam do moich szpilek i próbuje lizać... do momentu wytrysku mam chęć ale jak się spuszczę to mija mi ochota... no ale próbuję, nie poddaję się. Mam takie marzenie że kiedyś się spuszczę i całą zawartość z buta przeleje do buzi i połknę... Raz się zdarzyło że nie wszystko wytarłem. Minęło kilka minut i jak zobaczyłem że zostało trochę spermy to tak się dorwałem że żałowałem że więcej nie ma. To jest chyba sposób na mnie...
próbowałeś zamrozić spermę, potem odgrzać i wlać do szpilki podczas masturbacji? Albo polać własne stopy ciepłą spermą ( najlepiej w rajstopkach lub pończoszkach) i potem zlizać ze swoich stóp?
u mnie działa doskonale :)

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry