• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy próbujecie czasami w czasie masturbacji swoją sperme ?¿?

Mężczyzna

jebaka44

Cichy Podglądacz
Po ty wpisach widzę zapotrzebowanie,może zacznę zbierać na sprzedaż po 100ml 🤭 a nie tracę cenne nektary w chusteczkach

Mężczyzna

jebaka44

Cichy Podglądacz
Jak spróbować spermy przed wytryskiem???
Ją za pierwszym razem zrobiłem tak.
Jak umiesz wczuć moment wytrysku to masturbując się musisz wyczuć moment bliski trysnieciu wtedy przestajesz i zaciskasz główkę penisa palcami by przedłużyć zabawę,robisz tak parę razy i zauważysz że powoli zacznie z ciebie lecieć po troszku a podniecenie nie zniknie i wtedy najlepiej spróbować wycierając pacem ,bo po wytrysku już ci przejdzie i się rozmyślisz,mam podobnie,tylko z kobietą nie mam przeciwwskazań i po wytrysku w jej buzi nie ma problemu by się całować.

Mężczyzna

Biszkopt

Nowicjusz
Kilka razy próbowałem spermy , tryskałem na dłoń a potem zlizywałem. Jako nastolatek,kilka razy masturbowałem się i tryskałem sobie na twarz albo do ust ( w pozycji gimnastycznej przewrotu w tył). Czasami po seksie oralnym jak całuje się z partnerką to ma usta i jezyk w spermie.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry