• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy próbujecie czasami w czasie masturbacji swoją sperme ?¿?

Mężczyzna

jebaka44

Nowicjusz
Po ty wpisach widzę zapotrzebowanie,może zacznę zbierać na sprzedaż po 100ml 🤭 a nie tracę cenne nektary w chusteczkach

Mężczyzna

jebaka44

Nowicjusz
Jak spróbować spermy przed wytryskiem???
Ją za pierwszym razem zrobiłem tak.
Jak umiesz wczuć moment wytrysku to masturbując się musisz wyczuć moment bliski trysnieciu wtedy przestajesz i zaciskasz główkę penisa palcami by przedłużyć zabawę,robisz tak parę razy i zauważysz że powoli zacznie z ciebie lecieć po troszku a podniecenie nie zniknie i wtedy najlepiej spróbować wycierając pacem ,bo po wytrysku już ci przejdzie i się rozmyślisz,mam podobnie,tylko z kobietą nie mam przeciwwskazań i po wytrysku w jej buzi nie ma problemu by się całować.

Mężczyzna

Biszkopt

Nowicjusz
Kilka razy próbowałem spermy , tryskałem na dłoń a potem zlizywałem. Jako nastolatek,kilka razy masturbowałem się i tryskałem sobie na twarz albo do ust ( w pozycji gimnastycznej przewrotu w tył). Czasami po seksie oralnym jak całuje się z partnerką to ma usta i jezyk w spermie.