heh...całkiem niedawno miałam problema z robieniem chłopakowi dobrze usteczkami, martwiłam sie o aparat na ząbkach no ale muszę sie pochwalic, że lodziki mi wychodzą świetnie (wystarczy popatrzec na jego mine kiedy to robie..mmm), aparacik w niczym nie przeszkadza. no i ostatnio przezyłam z moim facetem swoj pierwszy raz... moze niebo to nie bylo, ale chmury na pewno troche bolalo na poczatku, ale pozniej juz bylo wszystko okejowo. moje wątpliwosci dotycza teraz zabezpieczenia. no bo jak narazie stosujemy sama gumke. no i to jest cos takiego , ze on przed koncem wycofuje sie i "wybucha" poza mna czyli taki jakby stosunek przerywany tylko z gumka. wiec mi sie wydaje ze nie ma raczej wiekszych szans na wpadke... no i powiedzcie mi, czy taka taktyka wystarczy, czy moze jeszcze dodatkowo zaopatrzyc sie w krem plemnikobojczy?? np delfen? bo podobno dluzej dziala od globulek, a poza tym te podobno sie pienia no i trzeba je stosowac tuz przed stosunkiem
bardzo prosze o rade. i jesli ktos wie to prosze tez o podanie ceny delfena. z gory dzieki. licze na Wasza pomoc
pozdroofka
bardzo prosze o rade. i jesli ktos wie to prosze tez o podanie ceny delfena. z gory dzieki. licze na Wasza pomoc
pozdroofka