• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy połykasz lub połknęłabyś nasienie swojego partnera ?

Mężczyzna

BywaTwardy33

Cichy Podglądacz
Pamiętam pierwszego loda jak zrobiła mi samodzielnie dziewczyna, zaskoczona trochę połknela, skrzywiła się i mowi chujowy smak, potrm mnie przelizala zebym sobie spróbował siebie, fakt chujowy smak. Więc jak połykające się pojawiły, wolały w gardelko bardziej, ale znalem i takie co smarowały się, cycki rosną mówiy😈

Mężczyzna

Afficionado czarnych pał

Cichy Podglądacz
To akurat nie jest mój partner stały, ale mam takiego jednego kolegę z jakąś nadspodziewaną produkcją spermy. A ideał to kilku facetów równocześnie, ale dawno temu nie miałam takiej przyjemności, dopiero coś tam powoli w tym temacie na nowo organizuję.
Mogłabyś dopytać jak zwiększa objętość spermy? Jakieś suplementy?
Można spytać jak sobie kilku chłopów organizujesz?

Bjslover

Erotoman
Mnie jakoś też, nie pamiętam kiedy miałam to ostatnio, ale to chyba dopiero w odpowiednich okolicznościach ma sens więc nie narzekam. Ostatnio w ogóle kręci mnie temat bycia naznaczaną, dominowaną, a to tu nawet pasuje ;)
Wszystko musi mieć swój czas i miejsce 😋 Dominacja, ospermienie jest naprawde podniecające szczególnie w więlszej grupie ludzi.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry