Gdyby mój mieszkał w tym samym mieście co ja, to by tak byłoTo musisz uzupełnić dietę
Gdyby mój mieszkał w tym samym mieście co ja, to by tak byłoTo musisz uzupełnić dietę
Nie watpie w to ani trochęGdyby mój mieszkał w tym samym mieście co ja, to by tak było
A co z tymi 3?Średnio przez 4 z 7 dni tygodnia
W te 3 jestesmy w innych miastachA co z tymi 3?
Związek idealnyW te 3 jestesmy w innych miastach
sok z ananasa pić a nie moczyć jajka.A znasz jakiś sposób na poprawienie smaku,? lub jak pomóc kobiecie żeby odważyła się spróbować.
Dobrze smakuje czy bywa różnie ? A może facet dobrze się odżywia ?Lubię
Mogłabyś dopytać jak zwiększa objętość spermy? Jakieś suplementy?To akurat nie jest mój partner stały, ale mam takiego jednego kolegę z jakąś nadspodziewaną produkcją spermy. A ideał to kilku facetów równocześnie, ale dawno temu nie miałam takiej przyjemności, dopiero coś tam powoli w tym temacie na nowo organizuję.
LubiePrzy lodzie zawsze połykam, ale nie robiąc loda też bardzo często połykam.
Mnie jakoś też, nie pamiętam kiedy miałam to ostatnio, ale to chyba dopiero w odpowiednich okolicznościach ma sens więc nie narzekam. Ostatnio w ogóle kręci mnie temat bycia naznaczaną, dominowaną, a to tu nawet pasujeLubie
..choć sperma na twarzy bardzo podnieca
Wszystko musi mieć swój czas i miejsce Dominacja, ospermienie jest naprawde podniecające szczególnie w więlszej grupie ludzi.Mnie jakoś też, nie pamiętam kiedy miałam to ostatnio, ale to chyba dopiero w odpowiednich okolicznościach ma sens więc nie narzekam. Ostatnio w ogóle kręci mnie temat bycia naznaczaną, dominowaną, a to tu nawet pasuje
A to ja tu miałam akurat taki bardziej intymne podejście na myśliWszystko musi mieć swój czas i miejsce Dominacja, ospermienie jest naprawde podniecające szczególnie w więlszej grupie ludzi.
Wszystko zależy od dniaA to ja tu miałam akurat taki bardziej intymne podejście na myśli
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Czy Panie fantazjują o wykładowcach i nauczycielach? | Fantazje erotyczne | 2 | |
Z | Panowie w leginsach sexi czy unsexi | Seks | 11 | |
Czy miłość wystarczy żeby być razem? | Związki | 6 | ||
G | Czy są tu kobiety? | Seks | 1 | |
Czy mężczyźni są łatwi? | Seks | 73 |