Ponieważ ja raczej smaków nie szukam, wolę połknąć niż wypluwać, bo właśnie wówczas nie czuję smaku, który w mojej opinii do najwspanialszych nie należy
Zawsze połykam!!! Uwielbiam czuć smak spermy w ustach i zawsze po połknięciu oblizuje penisa. Zdarza się również, że chce aby sperma wylądowała na moim tyłku, piersiach lub twarzy
Kocham to robić! Wogóle kocham seks oralny, oraz w drugą strone być obdarowywana Nim.
Uwielbiam spust głęboko do gardła, do ust, na piersi, na plecy i na tyłek. Na twarz bardzo rzadko bo jest to miejsce dla specjalnej i wyjątkowej osoby.
Zawsze połykam!!! Uwielbiam czuć smak spermy w ustach i zawsze po połknięciu oblizuje penisa. Zdarza się również, że chce aby sperma wylądowała na moim tyłku, piersiach lub twarzy
Kocham to robić! Wogóle kocham seks oralny, oraz w drugą strone być obdarowywana Nim.
Uwielbiam spust głęboko do gardła, do ust, na piersi, na plecy i na tyłek. Na twarz bardzo rzadko bo jest to miejsce dla specjalnej i wyjątkowej osoby.
Zawsze połykam jeśli mezczyzna tak sobie życzy. Poza tym wiem że faceci lubią spuszczać się do ust kobiety więc tym bardziej lubię im to dawać. A wypluwanie jest nieestetyczne
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.