• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy podobanie faceta przez kobietą, może ją odmienić?

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
To jaki powinien być facet wg Ciebie, dla takiej normalnej kobiety?
Zabawny
Zadbany
Czuły
Opiekuńczy
Dający bezpieczeństwo
Odpowiedzialny
Niezależny
Intrygujący /ciekawy

I kilka innych podobnych cech, które po prostu zamknę klamrą męstwa - choć to termin mający różną definicję u różnych osób

Jak chociażby umiejętność pokazania w odpowiednim momencie uroczej, grzecznej strony, a w odpowiednim momencie stanowczą nieugiętość i dążenie po swoje
Seksulanie i życiowo

Do tego nie najgorszy wygląd, bo jak dobrze wiemy, nie spróbowaliśmy pysznego dania, który na talerzu wygląda jak kupa

W kontekście konsumpcji, oczy też jedzą... Oceniając, czy coś może komuś zasmakować

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Można też jej zapłacić tyle, co ma od innych klientów przez cały dzień. Wtedy nie będzie dawać dupy innym i będzie dla niego na wyłączność. Mam nadzieję, że pomogłem.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Można też jej zapłacić tyle, co ma od innych klientów przez cały dzień. Wtedy nie będzie dawać dupy innym i będzie dla niego na wyłączność. Mam nadzieję, że pomogłem.
No tak, tylko trzeba być miliarderem, nie zapominajmy o tym. W tym przypadku (tak ogólnie) nawet taka Pani, czy nawet normalna kobieta, która by mnie ewentualnie chciała, mogła by dawać na lewo i prawo, by jej to wybaczył i zrozumiałbym, że by chciała innych spróbować niż mój penis, bo przecież wiadomo, że mój nie jest najbardziej idealny na świecie, tylko aby zawsze do mnie chciała wracać i być uczciwa wobec mnie takiego układu jak by sobie byśmy założyli między sobą. Ok, jak gramy to gramy o otwarte karty to w otwarte karty, ale zgodnie na przyjętych jakichś tam warunkach, przecież wiadomo, że za darmo nic nie ma to czemu by taka miłość, bo w prawdziwą miłość już nie wierzę, dlatego jestem świadom, że swojej Pani za to płacę, bo chcę ją chociaż poczuć, skoro jej dostać nie mogę, o ile istnieje.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
To kosztowna impreza...ile byś nie zarabiał to pewnie masz też inne potrzeby niż seks ;)
No fakt, pomimo, że ostatnio moja Pani zrobiła mi tylko lodzika, to i tak mi się podobało, bo mnie ucałowała i wyprzytulała jak już pisałem coraz to więcej mnie przytula, więc taki kontakt fizyczny tez mi jak najbardziej odpowiada jak sam dotyk kobiety.

Po ostatnim nie udanym speed dates w zimę, dość mroźno na rynku wieczorem poszedłem do restauracji sam, bo głodny byłem i była w niej tylko para, starsza i razem byli na kolacji i sobie pomyślałem "matko, ile bym dał aby móc zaprosić taką dziewczynę na taką kolację".

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
No tak, tylko trzeba być miliarderem, nie zapominajmy o tym. W tym przypadku (tak ogólnie) nawet taka Pani, czy nawet normalna kobieta, która by mnie ewentualnie chciała, mogła by dawać na lewo i prawo, by jej to wybaczył i zrozumiałbym, że by chciała innych spróbować niż mój penis, bo przecież wiadomo, że mój nie jest najbardziej idealny na świecie, tylko aby zawsze do mnie chciała wracać i być uczciwa wobec mnie takiego układu jak by sobie byśmy założyli między sobą. Ok, jak gramy to gramy o otwarte karty to w otwarte karty, ale zgodnie na przyjętych jakichś tam warunkach, przecież wiadomo, że za darmo nic nie ma to czemu by taka miłość, bo w prawdziwą miłość już nie wierzę, dlatego jestem świadom, że swojej Pani za to płacę, bo chcę ją chociaż poczuć, skoro jej dostać nie mogę, o ile istnieje.

Ja Cię rozgryzłam. Ty chcesz być jej alfonsem xd

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ja Cię rozgryzłam. Ty chcesz być jej alfonsem xd
No niestety nie stać mnie na to, nawet nie wiem czy by chciała, bo może już ma, ale myślę żebym mógłbym być jakbym miał kasy jak lodu i jakby do mnie zawsze chciała wracać.

Słuchaj skoro normalnej dziewczyny nie mogę mieć i nie mogę dostać miłości, a zawsze o tym marzyłem, to chociaż mogę sobie kupić choć namiastkę aby poczuć częściowo miłość, dotyk kobiety, jej zapach, popatrzeć na jej bieliznę etc.

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
No niestety nie stać mnie na to, nawet nie wiem czy by chciała, bo może już ma, ale myślę żebym mógłbym być jakbym miał kasy jak lodu i jakby do mnie zawsze chciała wracać.

Słuchaj skoro normalnej dziewczyny nie mogę mieć i nie mogę dostać miłości, a zawsze o tym marzyłem, to chociaż mogę sobie kupić choć namiastkę aby poczuć częściowo miłość, dotyk kobiety, jej zapach, popatrzeć na jej bieliznę etc.
Miłości nie kupisz

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ta, tylko to puste, nie sądzisz? Nie prawdziwe
Lepsze już takie puste, nie prawdziwe, bo chociaż coś jest a to lepsze niż totalnie nic. Np masz cokolwiek do pisania nawet kawałek rysika ołówka, to jednak coś nim napiszesz, bo jednak coś masz i to jest lepsze niż nic, bo jakbyś nie miał nic do pisania, nawet tego kawałka rysika ołówka, to byś niczego nie napisał, bo byś nie miał czym.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ok, jak gramy to gramy o otwarte karty to w otwarte karty, ale zgodnie na przyjętych jakichś tam warunkach, przecież wiadomo, że za darmo nic nie ma to czemu by taka miłość, bo w prawdziwą miłość już nie wierzę, dlatego jestem świadom, że swojej Pani za to płacę, bo chcę ją chociaż poczuć, skoro jej dostać nie mogę, o ile istnieje.
Miłość istnieje, oszukując się, że otrzymujesz jej namiastkę, krzywdzisz samego siebie. To nie ma nic wspólnego z tym pięknym, bezinteresownym uczuciem.
Nadal trzymam kciuki za to abyś jej jednak zaznał, zrozumiesz wtedy jak bardzo daleko od tego byłeś.