• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy podobanie faceta przez kobietą, może ją odmienić?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Czemu tak sądzisz? Po prostu przewrażliwiony jestem i tyle, ciekawe czy jakbyś 10 000 pln w pół roku wydał i nic byś nie miał, nawet jednego jakiegokolwiek spotkania, to jakbyś postrzegał to wszystko?
Nie myślę tak jak Ty i może właśnie dlatego nie mam problemów - nie wiem?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Czyli nigdy nie miałeś porażek? To szczęściarz z Ciebie, gratuluję :)
Zawsze trzeba się liczyć z odrzuceniem. Niektórym kobietom nie pasuje zbytnia pewność siebie, nonszalancja. Inne zaś pragną tylko czarnoskórych.
Jeśli jesteś niski, to należy nawet zakładać odrzucenie.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
[...]ciekawe czy jakbyś 10 000 pln w pół roku wydał i nic byś nie miał, nawet jednego jakiegokolwiek spotkania, to jakbyś postrzegał to wszystko?
10k w pół roku na portalach społecznościowych? Licząc nawet super drogie abonamenty po 300zł za miesiąc (nie sądzę by tak drogie były na w/w portalach, bardziej 50-100 🤔) , wydałbyś niecałe 2k. Co się wydarzyło z pozostałymi 8k? Naciągały Cię na przedpłatę przed spotkaniem czy o co chodzi?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Stroik, nie kombinuj tutaj:cautious:
Nie ta, to inna. Nie ma co kombinować.
Ponieważ dziś Dzień Ojca, to warto zauważyć, że niezastąpiona dla nas jest tylko córka, czyli kobieta, która partnerką seksualną nie jest i nie będzie. Partnerki seksualne można zmieniać. Córkę kocha się bezwarunkowo i zawsze.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Nie ta, to inna. Nie ma co kombinować.
Ponieważ dziś Dzień Ojca, to warto zauważyć, że niezastąpiona dla nas jest tylko córka, czyli kobieta, która partnerka seksualną nie jest i nie będzie. Partnerki seksualne można zmieniać. Córkę kocha się bezwarunkowo i zawsze.
Ty cwaniaku, obezwładniłeś mnie;):p Dostałem życzenia🤗
Ale i tak Cie będę gonił:ROFLMAO:

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
10k w pół roku na portalach społecznościowych? Licząc nawet super drogie abonamenty po 300zł za miesiąc (nie sądzę by tak drogie były na w/w portalach, bardziej 50-100 🤔) , wydałbyś niecałe 2k. Co się wydarzyło z pozostałymi 8k? Naciągały Cię na przedpłatę przed spotkaniem czy o co chodzi?
10 000 pln tylko na jednym portalu a konta jeszcze na 5 chyba płatnych założyłem, tylko po prostu jak widziałem, że po miesiącu nic się nie działo to nie płaciłem, oczywiście nie które portale same brały opłaty z automatu, jakbym się kapnął, że sami pobierają to by pobierały do dziś te opłaty, Ty się nie bój każdy orze jak może. Te 10 000 pln w tym jednym portalu to poszło na wykup kredytów, musiałeś mieć ileś tam kredytów, aby jej wiadomość wysłać, więc się na wiadomości te pieniądze wydawało i każda wiadomość tylko do 500 znaków była, także nie nie łatwo nie było a nadzieja była i to ogromna, no dałem się nabrać jak dziecko no co tu dużo mówić. A na pozostałych abonamenty to były gdzieś około 170 pln, więc sobie policz: 10 000 pln + (5x 170 pln) w przybliżeniu, z czego 2 portale pobrały sobie za kolejny miesiąc bo się w porę nie kapnąłem, że pobierają sobie sami opłaty, to masz jeszcze do tego 2x 170 pln, więc wiesz... no można się sparzyć.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Rozpracowany prowokator, bo cienias jest:LOL:
Wczoraj żem już napisał w innym temacie o sobie. 😁

Nie mam żadnych kompleksów
Akceptuję fakt, że jestem niskim Polakiem, starzeję się i jestem ogólnie do niczego.

maxis! Nie przejmuj się kobitami, chłopie!
Nie jesteś beta-orbiterem jakiejś atencjuszki, ale uprawiasz seks ze swoją panią prostytutką.
A jak z jedną kobitą nie wyszło, to jest wiele innych.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
10 000 pln tylko na jednym portalu a konta jeszcze na 5 chyba płatnych założyłem, [...]
W tym miejscu już totalnie nie wiem co napisać. Przykładowo takie EroDate kosztuje wg publicznych info niecałe 300zł za najwyższy pakiet VIP. Natomiast DateZone 120zł za miesiąc przy pakiecie SUPER VIP. "Musk mi wybóhł" jakim sposobem tyle od Ciebie te portale wyciągnęły.

Taka rada na przyszłość (jeśli miała by się zdarzyć). Warto za takie portale płacić kartą kredytową, jako że oferują mechanizm chargeback (cofnięcia transakcji) lub reklamacji jeśli zakup okazuje się oszustwem. Ponadto poczytaj sobie o Dyrektywie PSD2 która chroni Cię w przypadku nieautoryzowanego obciążenia karty czy niezgodnej z umową płatności. Wszystko zależy rzecz jasna od okoliczności. IMO przy straconych takich kwotach, warto byłoby wydać te 200-300zł na konsultację z prawnikiem, by może odzyskać przynajmniej część tej kasy.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Wczoraj żem już napisał w innym temacie o sobie. 😁

maxis! Nie przejmuj się kobitami, chłopie!
Nie jesteś beta-orbiterem jakiejś atencjuszki, ale uprawiasz seks ze swoją panią prostytutką.
A jak z jedną kobitą nie wyszło, to jest wiele innych.
No pewnie, że tak, jak ta Pani skończy mnie przyjmować, czy skończy pracę w tej branży to do następnej pójdę, na razie mi u niej dobrze to innych nie szukam, przecież nie jedna tylko tak pracuje.