O to by było super dla mnie, ale wiadomo to marzenie ściętej głowy i totalnie nie realne, więc zejdźmy na ziemię.Ciekawie gdyby prostytutka się zakochała w nim i przestała się prostytuować![]()
O to by było super dla mnie, ale wiadomo to marzenie ściętej głowy i totalnie nie realne, więc zejdźmy na ziemię.Ciekawie gdyby prostytutka się zakochała w nim i przestała się prostytuować![]()
Ja też dopiero odczułem potrzebę kogoś na stałe kiedy moje życie się ustatkowało, no że pokończyłem szkoły i że znalazłem pracę i przez 3 lata mnie z niej nie wywali, a to znak ,że mam tą stabilizację życiową i mogę komuś to zapewnić vict i opierunek skoro u siebie mam już wszystko poukładane i unormowane, ale cóż mam co mam i się tego trzymam, to albo nic.Wtrącając się. To moja sytuacja trwa od liceum i myślałam że się zmieni na licencjacie - nic, myślałam że teraz na mgr - też nic no i nie wiem co dalej będzie bo nawet nie wiem kim chce być 🫣
Był chyba o tym nawet filmCiekawie gdyby prostytutka się zakochała w nim i przestała się prostytuować![]()
Chciałam tu coś napisać, ale chyba jestem w szoku i zabrakło mi słów.No nie ,kurczę, wiesz co przywiązałem się już do niej i dopóki będzie pracować w tej branży to nie zrezygnuję z niej a jeszcze jej tego nie mówiłem, ale powiem, bo chcę żeby wiedziała, pomimo że będzie miała to tak naprawdę w d... . Chcę być wobec niej uczciwy i lojalny, choć wiem, że ma to gdzieś a przy okazji nie chcę jej zarazić chodząc do innej.
Pretty woman. Ale on był bogaty i przystojny xdCiekawie gdyby prostytutka się zakochała w nim i przestała się prostytuować![]()
Z nieoficjalnych źródeł wiem, że pierścionek jest już zakupiony. Ciekawe, czy Pani Dziwka ma scenariusz "zaręczyny" w cenniku.Chciałam tu coś napisać, ale chyba jestem w szoku i zabrakło mi słów.
Jesteś bardziej lojalny w stosunku do prostytutki niż niektórzy swoim żonom. Ale dla Ciebie będzie lepiej jak pochodzisz do innych. „Odkochasz się”.
Tym tematem chcesz się może upewnić czy Pani Prostituta może się zmienić?
No to widzisz jaki jestem dla swej Pani to sobie teraz wyobraź jaki byłbym dla normalnej dziewczyny na stałe jak bym miał.Chciałam tu coś napisać, ale chyba jestem w szoku i zabrakło mi słów.
Jesteś bardziej lojalny w stosunku do prostytutki niż niektórzy swoim żonom. Ale dla Ciebie będzie lepiej jak pochodzisz do innych. „Odkochasz się”.
Tym tematem chcesz się może upewnić czy Pani Prostituta może się zmienić?
Za dobry i dałbyś sobie wejść na głowę? Niezbyt pociągające.No to widzisz jaki jestem dla swej Pani to sobie teraz wyobraź jaki byłbym dla normalnej dziewczyny na stałe jak bym miał.
Nie ma takiego czegoś w zakresie jej usług jak "zaręczyny", wiem bo czytałem, a nawet klimatu gfe nie ma, więc staram się jej nie zagadywać swoimi tematami (no chyba, że są to tematy stricte techniczne dotyczącej jej pracy), tylko odpowiadam na jej pytania, aby mi nie doliczyła przy wyjściu dodatkowo za moje pogawędki.Z nieoficjalnych źródeł wiem, że pierścionek jest już zakupiony. Ciekawe, czy Pani Dziwka ma scenariusz "zaręczyny" w cenniku.
Słuchaj mogła by robić taka normalna dziewczyna ze mną co by chciała nawet mnie zdradzać, aby tylko ze mną była i zawsze do mnie wracać. Jakby to nie było zbyt pociągające dla niej, że za dobry byłbym i dałbym sobie na głowę wejść to bu mogła zawsze powiedzieć, że byłbym bardziej brutalny w łóżku czy w ogóle, dostosowałbym się, aby tylko jej było ze mną dobrze.Za dobry i dałbyś sobie wejść na głowę? Niezbyt pociągające.
Dlatego właśnie nie masz normalnej kobiety.Słuchaj mogła by robić taka normalna dziewczyna ze mną co by chciała nawet mnie zdradzać, aby tylko ze mną była i zawsze do mnie wracać. Jakby to nie było zbyt pociągające dla niej, że za dobry byłbym i dałbym sobie na głowę wejść to bu mogła zawsze powiedzieć, że byłbym bardziej brutalny w łóżku czy w ogóle, dostosowałbym się, aby tylko jej było ze mną dobrze.
Wydaje mi się, że bohater naszego lokalnego Pretty Woman ma za mało dollarsów na koncie, żeby coś zdziałać. A szkoda, bo to by była taka romantyczna historia z motywem przemiany: prostytutka przyjmuje ponad 30letniego prawiczka na seks, z każdym kolejnym spotkaniem zaczyna dostrzegać dualizm swojej natury - z jednej strony bezwzględna kurtyzana, której zależy tylko na pieniądzach, a z drugiej strony biedna, pogubiona kobieta który marzy o kimś, kto zapewni jej bezpieczeństwo. Pod wpływem duchowych doznań w trakcie obciągania kutasa dokonuje się w niej przemiana moralna i od tej pory żyją razem długo i szczęśliwie.Pretty woman. Ale on był bogaty i przystojny xd
Dobre, kręcimy.Wydaje mi się, że bohater naszego lokalnego Pretty Woman ma za mało dollarsów na koncie, żeby coś zdziałać. A szkoda, bo to by była taka romantyczna historia z motywem przemiany: prostytutka przyjmuje ponad 30letniego prawiczka na seks, z każdym kolejnym spotkaniem zaczyna dostrzegać dualizm swojej natury - z jednej strony bezwzględna kurtyzana, której zależy tylko na pieniądzach, a z drugiej strony biedna, pogubiona kobieta który marzy o kimś, kto zapewni jej bezpieczeństwo. Pod wpływem duchowych doznań w trakcie obciągania kutasa dokonuje się w niej przemiana moralna i od tej pory żyją razem długo i szczęśliwie.
Lars von Trier z tej strony, gdzie mam przelać pieniądze za prawa do scenariusza?Wydaje mi się, że bohater naszego lokalnego Pretty Woman ma za mało dollarsów na koncie, żeby coś zdziałać. A szkoda, bo to by była taka romantyczna historia z motywem przemiany: prostytutka przyjmuje ponad 30letniego prawiczka na seks, z każdym kolejnym spotkaniem zaczyna dostrzegać dualizm swojej natury - z jednej strony bezwzględna kurtyzana, której zależy tylko na pieniądzach, a z drugiej strony biedna, pogubiona kobieta który marzy o kimś, kto zapewni jej bezpieczeństwo. Pod wpływem duchowych doznań w trakcie obciągania kutasa dokonuje się w niej przemiana moralna i od tej pory żyją razem długo i szczęśliwie.
Dobrze,że tak to postrzegaszO to by było super dla mnie, ale wiadomo to marzenie ściętej głowy i totalnie nie realne, więc zejdźmy na ziemię.
To jaki powinien być facet wg Ciebie, dla takiej normalnej kobiety?Dlatego właśnie nie masz normalnej kobiety.
Nie pytaj o to mnie, tylko kobiety. Ale wydaje mi się, że takimi uniwersalnymi cechami są pewność siebie, poczucie humoru, własne zdanie, dbanie o siebie i niechodzenie na dziwki. No i nie nazywanie kobiet "niedojebanymi" tylko dlatego, że mają cię w dupie.To jaki powinien być facet wg Ciebie, dla takiej normalnej kobiety?
Albo AronofskyLars von Trier z tej strony, gdzie mam przelać pieniądze za prawa do scenariusza?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Pozycja 69 czy jest bezpieczna? | Porady seksualne | 149 | |
![]() |
Czy faceci lubią bebzony? | Seks | 22 | |
![]() |
Mózg - seksowny czy nieistotny? | Seks | 88 | |
![]() |
Szczery komplement czy wazelina? | Poza tematem | 120 | |
![]() |
Czy kobiety lubią bebzony? | Seks | 233 |