• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy podobanie faceta przez kobietą, może ją odmienić?

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Wtrącając się. To moja sytuacja trwa od liceum i myślałam że się zmieni na licencjacie - nic, myślałam że teraz na mgr - też nic no i nie wiem co dalej będzie bo nawet nie wiem kim chce być 🫣
Ja też dopiero odczułem potrzebę kogoś na stałe kiedy moje życie się ustatkowało, no że pokończyłem szkoły i że znalazłem pracę i przez 3 lata mnie z niej nie wywali, a to znak ,że mam tą stabilizację życiową i mogę komuś to zapewnić vict i opierunek skoro u siebie mam już wszystko poukładane i unormowane, ale cóż mam co mam i się tego trzymam, to albo nic.

Myślę, że w Twoim przypadku też najpierw musisz sobie poukładać najpierw takie życiowe sprawy aby mieć spokój psychiczny i dopiero kogoś tam szukać jeśli chcesz kogoś na stałe czy do jakiekolwiek innej relacji a widać, że jesteś spokojna to po prostu etap za etapem musisz realizować ,tylko kurczę czy nie za późno będzie jak w moim przypadku, ale kobiecie jest łatwiej, bo to ona wybiera faceta, tylko musisz się wtedy określić konkretnie do jakiej relacji, aby zgrzytów nie było w tworzeniu danej relacji, więc najlepiej wtedy na początku to ustalić i nie robić facetowi nadziei na coś co nie będziesz mu w stanie zaoferować.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
No nie ,kurczę, wiesz co przywiązałem się już do niej i dopóki będzie pracować w tej branży to nie zrezygnuję z niej a jeszcze jej tego nie mówiłem, ale powiem, bo chcę żeby wiedziała, pomimo że będzie miała to tak naprawdę w d... . Chcę być wobec niej uczciwy i lojalny, choć wiem, że ma to gdzieś a przy okazji nie chcę jej zarazić chodząc do innej.
Chciałam tu coś napisać, ale chyba jestem w szoku i zabrakło mi słów.
Jesteś bardziej lojalny w stosunku do prostytutki niż niektórzy swoim żonom. Ale dla Ciebie będzie lepiej jak pochodzisz do innych. „Odkochasz się”.

Tym tematem chcesz się może upewnić czy Pani Prostituta może się zmienić?

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
Jesteś bardziej lojalny w stosunku do prostytutki niż niektórzy swoim żonom. Ale dla Ciebie będzie lepiej jak pochodzisz do innych. „Odkochasz się”.

Z nieoficjalnych źródeł wiem, że pierścionek jest już zakupiony. Ciekawe, czy Pani Dziwka ma scenariusz "zaręczyny" w cenniku.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel

No to widzisz jaki jestem dla swej Pani to sobie teraz wyobraź jaki byłbym dla normalnej dziewczyny na stałe jak bym miał.

Nie ja zacząłem o mojej odmianie, pamiętasz? a przecież Twe wnioski o odmianie moje Pani właśnie się od tego zaczęły.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Z nieoficjalnych źródeł wiem, że pierścionek jest już zakupiony. Ciekawe, czy Pani Dziwka ma scenariusz "zaręczyny" w cenniku.
Nie ma takiego czegoś w zakresie jej usług jak "zaręczyny", wiem bo czytałem, a nawet klimatu gfe nie ma, więc staram się jej nie zagadywać swoimi tematami (no chyba, że są to tematy stricte techniczne dotyczącej jej pracy), tylko odpowiadam na jej pytania, aby mi nie doliczyła przy wyjściu dodatkowo za moje pogawędki.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Za dobry i dałbyś sobie wejść na głowę? Niezbyt pociągające.
Słuchaj mogła by robić taka normalna dziewczyna ze mną co by chciała nawet mnie zdradzać, aby tylko ze mną była i zawsze do mnie wracać. Jakby to nie było zbyt pociągające dla niej, że za dobry byłbym i dałbym sobie na głowę wejść to bu mogła zawsze powiedzieć, że byłbym bardziej brutalny w łóżku czy w ogóle, dostosowałbym się, aby tylko jej było ze mną dobrze.

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
Słuchaj mogła by robić taka normalna dziewczyna ze mną co by chciała nawet mnie zdradzać, aby tylko ze mną była i zawsze do mnie wracać. Jakby to nie było zbyt pociągające dla niej, że za dobry byłbym i dałbym sobie na głowę wejść to bu mogła zawsze powiedzieć, że byłbym bardziej brutalny w łóżku czy w ogóle, dostosowałbym się, aby tylko jej było ze mną dobrze.
Dlatego właśnie nie masz normalnej kobiety.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Pretty woman. Ale on był bogaty i przystojny xd
Wydaje mi się, że bohater naszego lokalnego Pretty Woman ma za mało dollarsów na koncie, żeby coś zdziałać. A szkoda, bo to by była taka romantyczna historia z motywem przemiany: prostytutka przyjmuje ponad 30letniego prawiczka na seks, z każdym kolejnym spotkaniem zaczyna dostrzegać dualizm swojej natury - z jednej strony bezwzględna kurtyzana, której zależy tylko na pieniądzach, a z drugiej strony biedna, pogubiona kobieta który marzy o kimś, kto zapewni jej bezpieczeństwo. Pod wpływem duchowych doznań w trakcie obciągania kutasa dokonuje się w niej przemiana moralna i od tej pory żyją razem długo i szczęśliwie.

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
Wydaje mi się, że bohater naszego lokalnego Pretty Woman ma za mało dollarsów na koncie, żeby coś zdziałać. A szkoda, bo to by była taka romantyczna historia z motywem przemiany: prostytutka przyjmuje ponad 30letniego prawiczka na seks, z każdym kolejnym spotkaniem zaczyna dostrzegać dualizm swojej natury - z jednej strony bezwzględna kurtyzana, której zależy tylko na pieniądzach, a z drugiej strony biedna, pogubiona kobieta który marzy o kimś, kto zapewni jej bezpieczeństwo. Pod wpływem duchowych doznań w trakcie obciągania kutasa dokonuje się w niej przemiana moralna i od tej pory żyją razem długo i szczęśliwie.
Dobre, kręcimy.

Mężczyzna

kardamon

Cichy Podglądacz
Lars von Trier z tej strony, gdzie mam przelać pieniądze za prawa do scenariusza?

Mężczyzna

ergo.

Nowicjusz
To jaki powinien być facet wg Ciebie, dla takiej normalnej kobiety?
Nie pytaj o to mnie, tylko kobiety. Ale wydaje mi się, że takimi uniwersalnymi cechami są pewność siebie, poczucie humoru, własne zdanie, dbanie o siebie i niechodzenie na dziwki. No i nie nazywanie kobiet "niedojebanymi" tylko dlatego, że mają cię w dupie.

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
W odpowiedzi na wpis autora
Orientację seksualną, nie zmieni się. Taka natura

Natomiast jest mnóstwo sytuacji i przypadków, kiedy pewien czynnik na kogoś "działa"

Skąd są romanse w "szczęśliwych" związkach?
Skąd przerażająca statystyka rozwodów?

Człowiek zawsze zwraca uwagę na drugiego człowieka, o ile ten ma coś interesującego w sobie

W drugą stronę działa to tak samo, jeżeli masz kogoś, przy kim chcesz się stać lepszym człowiekiem, to dzieje się naturalnie

Zostawmy związki i skoki w bok

Chemia jest albo jej nie ma

Jeżeli nie współgra wygląd i charakter, to nic po tym

Jeżeli jest jedno i drugiego nie ma, to nadrabia się tym pierwszym

Jest masa rzeczy, które pozwalają wpływać na drugiego człowieka, a przede wszystkim jest to umysł

Można podejść drugą osobę i zakotwiczyc się w niej, powodując pewne zmiany jej zachowań, nawet preferencji

Nazwijmy to wszystko grą bez reguł

Ostatnia edycja: