Raczej mają dość debilnych zaczepekBo kobiety są zbyt roszczeniowe![]()

Raczej mają dość debilnych zaczepekBo kobiety są zbyt roszczeniowe![]()
To ciekawe bo Ja takowych nie zauważyłemRaczej mają dość debilnych zaczepek
Otóż to. W Polsce to każdy idąc przez miasto wędruje z kamienną twarzą, a każde spojrzenie to uciekanie wzroku albo druga strona myśli że prosisz się o wpierdziel, więc jakie debilne zaczepki?To ciekawe bo Ja takowych nie zauważyłem![]()
Si. Ostatnio przy jakiejś imprezie wylądowałem w grupie dziewczyn 24-30 lat i tematy zeszły na wiadomy temat. Kobiety się nie czają i biorą co chcą tylko w ogólnej opinii cicho sza bo temat rozwiązłych dziewczyn jest stygmatyzowany nawet przez same kobiety (Te stare bo już nie mają brania xD) Z resztą czytałem ostatnio kom jak babka mówiła że na 100 chłopów poznała wielu prawiczków i niedoświadczonych, a na 100 kobiet.. cóż to chyba o czymś świadczyChcesz powiedzieć że chętnych na seks młodych dziewczyn jest więcej niż facetów?
I teraz wszyscy mają wlepiony wzrok w ekran telefonu,bez względu na wiek i płeć,nie wykluczając MnieOtóż to. W Polsce to każdy idąc przez miasto wędruje z kamienną twarzą, a każde spojrzenie to uciekanie wzroku albo druga strona myśli że prosisz się o wpierdziel, więc jakie debilne zaczepki?
No właśnie, jak to jest, że jak chce się znaleźć dziewicę to w podstawówce trzeba szukać a prawiczka to nawet 40letniego nie problem znaleźćna 100 chłopów poznała wielu prawiczków i niedoświadczonych, a na 100 kobiet.. cóż to chyba o czymś świadczy![]()
Co sądzicie o tym, że prawa wyborcze powinni mieć tylko Polacy, którzy mieszkają w Polsce?Pokaz mi dupku, gdzie ja kiedykolwiek wspomniałem o PO albo o Tusku? Wy tzw inteligentni inaczej nie potraficie zrozumieć prostych spraw. 1. Trump to stary zidiociały psychopata. który podpali świat jeżeli go nie wypier.. tej jesieni. 2. Nawrocki to ledwo okrzesany prostak o szemranej przeszłości, który usiłuje zostać polskim Trumpem. 3.Obie konfederacje to niekompetentne szczeniaki, które dopuszczone do władzy rozpier…. ten kraj w przeciągu 2 lat. Zostaniecie sami, bez UE, bez Shengen, z paszportami którymi sweter podetrzeć się nie da. Bawcie się dalej fiuty złamane.
Tak w Polsce powinni mieć tylko PolacyNo właśnie, jak to jest, że jak chce się znaleźć dziewicę to w podstawówce trzeba szukać a prawiczka to nawet 40letniego nie problem znaleźć
Co sądzicie o tym, że prawa wyborcze powinni mieć tylko Polacy, którzy mieszkają w Polsce?
Jestem za.Co sądzicie o tym, że prawa wyborcze powinni mieć tylko Polacy, którzy mieszkają w Polsce?
Pójdę dalej.Co sądzicie o tym, że prawa wyborcze powinni mieć tylko Polacy, którzy mieszkają w Polsce?
Bardzo ciekawa opinia, jak to powiadają mądrego to warto posłuchać a tym bardziej wzór cnót i jedynego słusznego myślenia doktorów habilitowanychPójdę dalej.
1. Ci którzy mieszkają w Polsce
2. Od 21 do 65 roku życia, albo do emerytury. Dokładasz się do państwa to decydujesz.
3. Określony poziom zarobków/studia. Teraz 2 żule mają więcej do powiedzenia niż 1 doktor hab.
Nie zapraszam do dyskusji![]()
Było kiedyś takie hasło "zabierz babci dowód"Czyli ludzie ,ze wsi,z małych miejscowości, biedni, niepełnosprawni,bez studiów, mają być pozbawieni praw
A czemu wykluczasz te grupy ? Czy ktoś ze wsi nie może mieć tytułu? Albo rolnik mieć zacne dochody ? Patrz na kryteria zarobek/wiedza. Jak siedzisz na rencie i dupy nie ruszasz to ciężko żebyś mógł głosować. Ostatni punkt niedopracowany i ogólny- w założeniu: chciałeś coś od życia więcej i to zrobiłeś niż przezycie miej prawo głosować co się z tobą stanie. Przypominam że w Atenach głos mieli tylko obywatele, nie pospolstwo, mieszczanie i niewolnicyCzyli ludzie ,ze wsi,z małych miejscowości, biedni, niepełnosprawni,bez studiów, mają być pozbawieni praw
Ja pytałem, źle zrozumiałemTo był tylko przykład, znam paru doktorów i oderwani od rzeczywistościale wolal bym aby nasze losy były w rękach ludzi obytych i wyedukowanych.
A czemu wykluczasz te grupy ? Czy ktoś ze wsi nie może mieć tytułu? Albo rolnik mieć zacne dochody ? Patrz na kryteria zarobek/wiedza. Jak siedzisz na rencie i dupy nie ruszasz to ciężko żebyś mógł głosować. Ostatni punkt niedopracowany i ogólny- w założeniu: chciałeś coś od życia więcej i to zrobiłeś niż przezycie miej prawo głosować co się z tobą stanie. Przypominam że w Atenach głos mieli tylko obywatele, nie pospolstwo, mieszczanie i niewolnicy![]()
1. Mieszkam w Polsce,Pójdę dalej.
1. Ci którzy mieszkają w Polsce
2. Od 21 do 65 roku życia, albo do emerytury. Dokładasz się do państwa to decydujesz.
3. Określony poziom zarobków/studia. Teraz 2 żule mają więcej do powiedzenia niż 1 doktor hab.
Nie zapraszam do dyskusji![]()
To powinno być oficjalne pytanie na debacie: podaj rozmiar kutasano i na forum pisali, że podobno ma dużego
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Czy mamy kryzys kobiecości? | Seks | 232 | |
| G | Faceci Czy chodzą z korkami analnymi poza domem ? | Seks | 6 | |
| M | Czy warto uprawiać seks z ukrainką? | Seks | 32 | |
| S | Cuckold i 3, pierwsze kroki, czy warto? | Seks | 19 | |
| H | Panowie, czy ojciec przyłapał was kiedyś na masturbacji? | Masturbacja | 4 |