• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mamy kryzys męskości?

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Nowicjusz
Chcesz powiedzieć że chętnych na seks młodych dziewczyn jest więcej niż facetów?
Si. Ostatnio przy jakiejś imprezie wylądowałem w grupie dziewczyn 24-30 lat i tematy zeszły na wiadomy temat. Kobiety się nie czają i biorą co chcą tylko w ogólnej opinii cicho sza bo temat rozwiązłych dziewczyn jest stygmatyzowany nawet przez same kobiety (Te stare bo już nie mają brania xD) Z resztą czytałem ostatnio kom jak babka mówiła że na 100 chłopów poznała wielu prawiczków i niedoświadczonych, a na 100 kobiet.. cóż to chyba o czymś świadczy :)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Otóż to. W Polsce to każdy idąc przez miasto wędruje z kamienną twarzą, a każde spojrzenie to uciekanie wzroku albo druga strona myśli że prosisz się o wpierdziel, więc jakie debilne zaczepki?
I teraz wszyscy mają wlepiony wzrok w ekran telefonu,bez względu na wiek i płeć,nie wykluczając Mnie ;)

Kobieta

Magia2000

Erotoman
na 100 chłopów poznała wielu prawiczków i niedoświadczonych, a na 100 kobiet.. cóż to chyba o czymś świadczy :)
No właśnie, jak to jest, że jak chce się znaleźć dziewicę to w podstawówce trzeba szukać a prawiczka to nawet 40letniego nie problem znaleźć :)
Pokaz mi dupku, gdzie ja kiedykolwiek wspomniałem o PO albo o Tusku? Wy tzw inteligentni inaczej nie potraficie zrozumieć prostych spraw. 1. Trump to stary zidiociały psychopata. który podpali świat jeżeli go nie wypier.. tej jesieni. 2. Nawrocki to ledwo okrzesany prostak o szemranej przeszłości, który usiłuje zostać polskim Trumpem. 3.Obie konfederacje to niekompetentne szczeniaki, które dopuszczone do władzy rozpier…. ten kraj w przeciągu 2 lat. Zostaniecie sami, bez UE, bez Shengen, z paszportami którymi sweter podetrzeć się nie da. Bawcie się dalej fiuty złamane.
Co sądzicie o tym, że prawa wyborcze powinni mieć tylko Polacy, którzy mieszkają w Polsce?

Mężczyzna

Nikt Ważny

Biegły Uwodziciel
No właśnie, jak to jest, że jak chce się znaleźć dziewicę to w podstawówce trzeba szukać a prawiczka to nawet 40letniego nie problem znaleźć :)

Co sądzicie o tym, że prawa wyborcze powinni mieć tylko Polacy, którzy mieszkają w Polsce?
Tak w Polsce powinni mieć tylko Polacy
. Gdzie szukać dziewic, wśród dorosłych kobiet??
To kobiety z różnymi rodzajami niepełnosprawności, zwłaszcza intelektualnej.Wiem ,w Polsce ich się nie pokazuje.To temat tabu.Ale są i nie są to duże dzieci.Wiedzą,co oznacza słowo seks.Ale z różnych przyczyn nie mogą.Czasem wystarczy poczytać coś więcej, niż życie celebrytów.