• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mamy kryzys męskości?

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Pójdę dalej.
1. Ci którzy mieszkają w Polsce
2. Od 21 do 65 roku życia, albo do emerytury. Dokładasz się do państwa to decydujesz.
3. Określony poziom zarobków/studia. Teraz 2 żule mają więcej do powiedzenia niż 1 doktor hab. :)
Nie zapraszam do dyskusji :p
Ja bym poszedł inaczej, piszesz krótki test z programu partii, na którą głosujesz. Jeśli nie zdasz to nie wiesz co robisz i Twój głos jest nieważny.

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Nowicjusz
Oj, studia studiom nierówne.
Bardziej stosunek tego co wkładasz do państwa, do tego co dostajesz.
Nierówne, owszem ale jak ktoś zadał sobie trud żeby studiować i zdobyć stopień już o czymś świadczy. I w sumie nie chodzi o to żeby dzielić ludzi, albo kogoś dyskredytować tylko żeby ludzie którzy nie maja nic do stracenia i łatwo nimi manipulować obiecując złote góry nie dawali głupim ludziom władzy, a zwykle ich głos jest decydujący w tym kraju

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Nowicjusz
1. Mieszkam w Polsce,
2. mam 26 lat, dokładam się do PKB, dochodowego płacę 32%, VAT od tego co kupię 23% a jeszcze sporo akcyzy,
3. mam wykształcenie wyższe

Nigdy nie lubiłam PIS i mdli mnie na widok tych wszystkich Morawieckich, Ziorbów, Czarnków... a w prezydenckich zagłosowałam na Karola... Trzaskowski mnie do tego przekonał, no i na forum pisali, że podobno ma dużego :)
I to nie koniec opłat które płacisz na co dzień ;) A ja z kolei już dawno porzuciłem tą wojnę Polsko-Polska i podział na partię/obozy/strony. Dla mnie ktokolwiek kto będzie miał sensowny program i serio chęć zmian i rozwoju ma mój głos. A pod jakim sztandarem występuje to tylko otoczka. Smutne że niestety takich ludzi na ten moment nie ma ....

PS!!! Pamiętajcie: Polityk może powiedzieć wszystko, ale z programu może być rozliczany :) Czytajcie programy!!!

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Nierówne, owszem ale jak ktoś zadał sobie trud żeby studiować i zdobyć stopień już o czymś świadczy. I w sumie nie chodzi o to żeby dzielić ludzi, albo kogoś dyskredytować tylko żeby ludzie którzy nie maja nic do stracenia i łatwo nimi manipulować obiecując złote góry nie dawali głupim ludziom władzy, a zwykle ich głos jest decydujący w tym kraju
A jak ktoś "studiował" na collegium humanum

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Ja bym poszedł inaczej, piszesz krótki test z programu partii, na którą głosujesz. Jeśli nie zdasz to nie wiesz co robisz i Twój głos jest nieważny.
I tu jest cały problem, bo społeczeństwo głosuje na partię, a nie konkretnych ludzi. Niestety partie i to wszytkie to przekręty, kradzieże i nepotyzm i wiele wiele innych. Pokazało nam to SLD, PO, PiS i ponownie KO. Tak naprawdę niczym się nie różnią jak są przy władzy.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
I tu jest cały problem, bo społeczeństwo głosuje na partię, a nie konkretnych ludzi. Niestety partie i to wszytkie to przekręty, kradzieże i nepotyzm i wiele wiele innych. Pokazało nam to SLD, PO, PiS i ponownie KO. Tak naprawdę niczym się nie różnią jak są przy władzy.
No, tak w ogóle to byłbym bardziej za ordynacją STV