Ale co naszym forumowym narzekaczom stoi na przeszkodzie by być męskimi, szarmanckimi itd. i zgarnąć te tabuny wyposzczonych dziewczyn, ktore tylko czekają na takiego właśnie? Teoretycznie powinno im być łatwiej, bo konkurencja się zawęża i sama dyskwalifikuje?
No chyba, że problem leży gdzie indziej..
Na jakiej podstawie stwierdzasz że nie jesteśmy męscy?
No tak obecnie męskość mierzy się kwadratową szczenką, wysoką pozycją społeczną, figurą Greckiego Boga i ilością przeruchanych lasek
Dla mnie męskość to odpowiedzialność zaradność stabilizacja poświęcenie(tfu)i wiele innych pozytywnych cech które obecnie mi do głowy nie przychodzą
Ale tu jest zasadniczy problem bo w końcu która męskość wybiorą kobiety? No wiadomo że pierwszą opcję i potem narzekają na to że mają brak tej 2 opcji a w życiu często jest tak że nie można mieć wszystkiego
Kolejna kwestia to oczekiwania i to co można dać od siebie
No obecnie nawet laski nieatrakcyjne stawiają warunki niemożliwe do spełnienia i uprzedze już złośliwe komentarze czemu ich po prostu nie spełnię to sytuacja wygląda następująco
Chciałby ktoś z was zapierdalać z 5-10 lat z zamiarem kupna Chevroleta Corvette wartego ponad bańkę a dostać za to poświęcenie jakiegoś zdezelowanego zajechanego w opór starego Poloneza?
Sam zaczęłem analizować już jakiś czas temu co robię nie tak jeśli chodzi o randkowanie i dziwnym trafem o ile na portalach randkowych daje szansę praktycznie każdej bo wyboru żadnego nie mam to za to w realu najczęściej takich kobiet nawet średnich nie zauważałem jakby były niewidzialne i często olewalem ich zaczepki itp bo nie było odwagi czasu lub po prostu był to interes nieopłacalny w skrócie zawsze jakaś wymówka się znalazła
Więc obecne czasy to są kryzysem kobiecości które z jednej strony chcą być uznawane za ludzi mieć prawa przywileje dominować nad mężczyznami w płaszczyźnie zawodowej a z drugiej strony chcą być prowadzone chcą mieć troglodytów z mroczną triadą i pozbawiać siebie szacunku aby zyskać w oczach mężczyzny
To jest sytuacja tak trudna jak koalicja Tuska i Kaczyńskiego