Mnie zastanawiają te jej kamerki. Czyżby była znowu singielką? Taka laskaMagi się tylko bawi
Świetnie sobie radzi...

Mnie zastanawiają te jej kamerki. Czyżby była znowu singielką? Taka laskaMagi się tylko bawi
Świetnie sobie radzi...
To o niczym nie świadczy. Poznałem kiedyś kilka kobiet, którym nic nie brakowało, a lubiły po prostu zabawić się w sieci.Mnie zastanawiają te jej kamerki. Czyżby była znowu singielką? Taka laskaPodejrzana sprawa
![]()
Może to nie jest tak jak twierdzisz, że facet leci na wszystko co ma dziurę i się ruszaOstatnio zdąża mi się pisać w necie głównie z mężczyznami... na stronie, która losuje randomowe osoby.
Zauważyłam pewien schemat: panowie dość szybko przechodzą na tematy erotyczne, co specjalnie mi nie przeszkadza, są bardzo odważni w pisaniu co to by ze mną nie robili itp. śmiało wypytują o moje doświadczenia seksualne, ale jak proponuję wymianę jakiegoś kontaktu, by nie była to jednorazowa rozmowa to panikują.... rozumiem, że ktoś nie chce podawać FB gdzie ma znajomych, ale przecież są dyskretniejsze sposoby utrzymywania kontaktów...
Poszłam za ciosem i jeśli rozmowa przebiega w satysfakcjonujący sposób zaczęłam pytać, czy chcieliby się spotkać... oczywiście wszyscy by chcieli, co to oni by nie robili ze mną.... to daj jakiś kontakt do siebie - kończy się "ty podaj", albo skipnięciem.
Myślę sobie: no kurwa, fantaści bez grama odwagi, ale rozumiem, spotkanie w realu może być wyzwaniem... więc może anonimowa kamera?
Tworzę pokój, daję link, wchodzi i się widzimy.... i się zaczyna gawędzenie: "a co mi pokażesz", "co będziesz robiła, opisz to".... ale żeby wejść to już strach oblatuje... a nawet jeśli taki wejdzie, to "ty pokaż się", "mnie kamera nie działa".
Kurwa! Panowie, co jest z Wami? Żeby nie było komu cipy pokazać w necie i z kim się pomasturbować na kamerce?
Większość tych panów pasuje do schematu "mam 24 lata, jestem prawiczkiem, dziś waliłem już 3 razy".
Ale też ze starszymi mam podobne doświadczenia.... wysłałam tutaj jednemu "tatuśkowi" zdjęcia, to zaczął mnie posądzać, że zrobiłam to bo chcę zdjęcia od niego, że chcę go naciągnąć żeby też się pokazał.... a szczerze, bardziej mnie kręci pokazywanie się niż oglądanie... wysłałam mu, bo lubię prowokować, a nie wysłałam bo chciałam w zamian... nawet chyba kiedyś mu pisałam, że nie chcę nic od niego.
Żałuję, że w ogóle napisałam do niego na priv
Odpowiadając na tytułowe zapytanie: tak, mamy kryzys męskości.
Drogi człowieku, zapamiętaj: to, ze masz brodę nie świadczy, że jesteś facetem - na piździe też włosy rosną!
No i patrz...Może Ci faceci, o których pisała Magia kogoś mają i dlatego nie chcą bawić się z nią w kamerki. Za to ty znasz kobiety, co niby , jak rozumiem, mają facetów, a mimo to bawią się z innymi na kamerkach.To o niczym nie świadczy. Poznałem kiedyś kilka kobiet, którym nic nie brakowało, a lubiły po prostu zabawić się w sieci.
Ale ja nie szukam w necie kogoś, kogo mogłabym poznać... czasami szukam zabawy.wiesz co, nie pada odpowiedź, że w necie, co więcej do sieciowych znajomości i sieciowego nawiązywania relacji odnoszą się bardzo pejoratywnie.
Jest lwicą po prostu. Robi to na co ma ochotę i jak młode kotowate lubi zabawę, gdzie myszami (dużymi) są faceci.Mnie zastanawiają te jej kamerki. Czyżby była znowu singielką? Taka laskaPodejrzana sprawa
![]()
Nie często, ale czasem lubię znaleźć kogoś fajnego online do dobrej zabawy, nalać sobie szampana, pogadać przez kamerkę face too face z nadzieją, że skończy się wspólną masturbacją.... ale faceci nie mają cierpliwości by pogadać, chcą od razu cipkę zobaczyć, zwalić szybko i pójść sobieJest lwicą po prostu. Robi to na co ma ochotę i jak młode kotowate lubi zabawę, gdzie myszami (dużymi) są faceci.
To proste![]()
Rozumiem, że mogę nie być w czyimś guście, to zupełnie naturalne.Może to nie jest tak jak twierdzisz, że facet leci na wszystko co ma dziurę i się rusza![]()
Dla Ciebie to nie jest problem, to tylko kwestia kliknięcia i zmiany "kanału"Nie często, ale czasem lubię znaleźć kogoś fajnego online do dobrej zabawy, nalać sobie szampana, pogadać przez kamerkę facet too face z nadzieją, że skończy się wspólną masturbacją.... ale faceci nie mają cierpliwości by pogadać, chcą od razu cipkę zobaczyć, zwalić szybko i pójść sobie![]()
Myślicie, że nadopiekuńczość matek może mieć jakiś wpływ na to, że wielu współczesnych chłopców to po prostu pipki?
W dawnych czasach kiedy chłopiec kończył naście lat chodził z ojcem polować, dziś kiedy ma naście lat chodzi z matką do kosmetyczki
Czy na kryzys męskości może mieć wpływ fakt, że przy fali rozwodów wielu chłopców wychowuje się z matkami przy sporadycznych, weekendowych kontaktach z ojcami?
Nie upatrywał bym związku.Myślicie, że nadopiekuńczość matek może mieć jakiś wpływ na to, że wielu współczesnych chłopców to po prostu pipki?
W dawnych czasach kiedy chłopiec kończył naście lat chodził z ojcem polować, dziś kiedy ma naście lat chodzi z matką do kosmetyczki
Czy na kryzys męskości może mieć wpływ fakt, że przy fali rozwodów wielu chłopców wychowuje się z matkami przy sporadycznych, weekendowych kontaktach
A jak jest z tym u Ciebie?99% tych satysfakcjonujących rozmówców ma żonę/partnerkę za pazuchą.
Ok....A podobno to współcześni faceci mają tendencję do biadoleniaRozumiem, że mogę nie być w czyimś guście, to zupełnie naturalne.
Nie chcę tu żadnej dramy, idź lepiej pofantazjować o murzyńskich kutasach a ja sobie tu ponarzekam na współczesnych facetów![]()
Taki mamy klimat.No i patrz...Może Ci faceci, o których pisała Magia kogoś mają i dlatego nie chcą bawić się z nią w kamerki. Za to ty znasz kobiety, co niby , jak rozumiem, mają facetów, a mimo to bawią się z innymi na kamerkach.
No i o czym to świadczy? Mamy kryzys męskości, ale może i kobiecości, a może ogólniej....wartości.
Ale czemu bierzesz to tak do siebie?Ok....A podobno to współcześni faceci mają tendencję do biadolenia![]()
Mi się wydaje, że Ty też bierzesz to co piszę lub pisałem bardzo do siebie, prawda?Ale czemu bierzesz to tak do siebie?
Masz znajomych w realu, a narzekasz, że nie możesz znaleźć faceta do zabawy na kamerce. Ty to masz problemy, naprawdę.Pisząc o facetach, którzy wolą fantazjować online niż działać miałam na myśli takich facetów z którymi chciałabym to robić.... więc?
Że o znajomości podstawowych warzyw nie wspomnę.Jestem właścicielką sklepu osiedlowego i czasami stoję za ladą, nie raz już byłam świadkiem tego jak facet mając wybrać np. wędlinę, stwierdzał, że musi zadzwonić do żony. Naprawdę jesteśmy w takim punkcie, że faceci nawet w tak błahych sprawach potrzebują konsultacji by podjąć decyzję? Czy to brak wiedzy co do gustu żywieniowego partnerki życiowej, co chyba nawet świadczy gorzej o takim facecie.
A nie pomyślałaś, że skoro tak wielu facetów odmawia ci kamerki, to może jakiś problem jest z tobą i twoim podejściem, a nie z nimi? Nagle wszyscy są tacy wstydliwi i nie chcą sobie potrzepać przed fajną dupą?Ale czemu bierzesz to tak do siebie?
Pisząc o facetach, którzy wolą fantazjować online niż działać miałam na myśli takich facetów z którymi chciałabym to robić.... więc?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Czy mamy kryzys kobiecości? | Seks | 227 | |
| G | Faceci Czy chodzą z korkami analnymi poza domem ? | Seks | 6 | |
| M | Czy warto uprawiać seks z ukrainką? | Seks | 10 | |
| S | Cuckold i 3, pierwsze kroki, czy warto? | Seks | 17 | |
| H | Panowie, czy ojciec przyłapał was kiedyś na masturbacji? | Masturbacja | 4 |